L'aplicació 'Cal actualitzar' a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

App Needs Be Updated Iphone

Algunes de les vostres aplicacions no funcionen després d'haver actualitzat l'iOS 11 i no sabeu per què. Els iPhones, iPads i iPods que executin iOS 11 només admeten aplicacions de 64 bits. En aquest article, ho faré expliqueu per què diu que 'cal actualitzar' una aplicació al vostre iPhone i us mostra com solucionar definitivament el problema .

què és una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

Per què diu que una aplicació 's'ha d'actualitzar' al meu iPhone?

Es diu que 'cal actualitzar' una aplicació al vostre iPhone perquè el desenvolupador ha d'actualitzar l'aplicació de 32 bits a 64 bits. Les aplicacions de 32 bits ja no seran compatibles amb iOS 11, de manera que quan intenteu obrir-ne una, apareixerà una finestra emergent com la de la captura de pantalla següent.

Com puc saber quines aplicacions són de 32 bits?

Si teniu iOS 11, podeu anar tocant totes les vostres aplicacions i veure quines no s’obren, però hi ha una manera més senzilla. Per esbrinar quines aplicacions cal actualitzar, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Quant a -> Aplicacions per accedir al menú de compatibilitat de les aplicacions. Veureu una llista de les aplicacions que no tenen una actualització de 32 a 64 bits.Poseu-vos en contacte amb el desenvolupador de l'aplicació per actualitzar l'aplicació

Si realment us agrada aquesta aplicació que cal actualitzar, us recomanem que us poseu en contacte amb el desenvolupador de l'aplicació per veure si actualitzaran la seva aplicació de 32 bits a 64 bits. Per trobar la informació de contacte del desenvolupador de l'aplicació, podeu provar de tocar l'aplicació al menú Compatibilitat de l'aplicació ( Configuració -> General -> Quant a -> Aplicacions ) i tocant Lloc web del desenvolupador .

Tot i això, això no sempre funcionarà perquè és possible que l’aplicació s’hagi suprimit completament de l’App Store. Si l'aplicació ja no es troba a l'App Store, veureu una notificació que diu 'Aquesta aplicació no està disponible actualment a l'App Store'.Si l'aplicació ja no està disponible a l'App Store, proveu de cercar amb Google el nom de l'aplicació per trobar la informació de contacte del desenvolupador.

Les aplicacions de 32 bits funcionaran encara amb versions anteriors d'iOS?

Les aplicacions de 32 bits continuaran funcionant en iPhones, iPads i iPods que tinguin iOS 10 o versions anteriors. Tot i això, aquestes aplicacions deixaran de funcionar si decidiu actualitzar a iOS 11.

el somni de les aranyes que us arrosseguen

Aplicacions per a tothom

Esperem que aquest article aclareixi qualsevol confusió que hi tingueu i diu que cal 'actualitzar' una aplicació al vostre iPhone. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials amb els vostres amics i familiars perquè pugueu ajudar a aclarir qualsevol confusió que també puguin tenir. Esperem escoltar les vostres opinions sobre aquest canvi important d’aplicacions a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.