Per què hi ha caixes de confeti de colors a l'aplicació Missatges del meu iPhone?

Why Are Colorful Confetti Boxes Messages App My Iphone

Obriu un missatge de text i comença a caure tota la pantalla un embolic de quadres de colors. (Si no vau pensar 'Confeti!' La primera vegada que ho vau veure, bé, tampoc jo.) En aquest article, us explicaré per què han aparegut caixes de confeti de colors a l'aplicació Missatges del vostre iPhone i com enviar iMessages amb confeti al vostre iPhone, iPad o iPod.

percentatge de bateria iphone xs màx

Quins són els quadres de colors dels missatges del meu iPhone?

Els quadres de rectangles de colors de l'aplicació Missatges de l'iPhone són Confeti , un dels nous efectes iMessage que Apple va llançar amb iOS 10.Per què hi ha confeti a l'aplicació Missatges al meu iPhone?

iOS 10, la nova actualització de programari que Apple va llançar amb l'iPhone 7, contenia molts canvis a l'aplicació Missatges. Un dels més significatius va ser la possibilitat d’enviar iMessages amb efectes. Si veieu Confetti, acabeu de rebre un iMessage amb l’efecte Confetti.l'iPhone no sona les trucades entrants

També veureu Confetti quan algú digui 'felicitats' a l'aplicació Missatges del vostre iPhone.Com puc enviar confeti a l'aplicació Missatges del meu iPhone?

  1. Obriu l'aplicació Missatges i escriviu el missatge.
  2. Mantén premut el botó fletxa d'enviament blava fins el Envia amb efecte apareix el menú.
  3. Aixeta Pantalla sota Envia amb efecte a la part superior de la pantalla.
  4. Feu lliscar el dit amb el dit de dreta a esquerra fins que vegeu l’efecte Confetti.
  5. Toqueu la fletxa d'enviament blava a la part dreta del text per enviar un iMessage amb confeti.

Missatges de confeti: no cal fer neteja.

Ara que ja saps com enviar missatges amb confeti a l’iPhone, l’iPad i l’iPod, tots els missatges que enviïs poden ser una festa, i mai no has de recollir tots aquells trossos de paper del terra. És divertit i net d'Apple. No dubteu a deixar cap pregunta o comentari a continuació, i gràcies per llegir.