Hi ha línies a la pantalla del meu iPhone. Aquí teniu la solució.

There Are Lines My Iphone Screen

Veieu línies a la pantalla del vostre iPhone i no esteu segur de per què. Aquest problema sol produir-se quan el cable LCD del vostre iPhone es desconnecta de la placa lògica, però també pot ser un problema de programari. En aquest article, ho faré expliqueu per què hi ha línies a la pantalla del vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !

Reinicieu l'iPhone

En primer lloc, intentem descartar un error de programari menor. Si reinicieu l'iPhone, tots els seus programes es tancaran amb normalitat, cosa que podria solucionar un problema que provocaria l'aparició de línies a la pantalla de l'iPhone.Si teniu un model d'iPhone 8 o anterior, manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. En un iPhone X o en un model més recent, mantingueu premuts simultàniament qualsevol dels dos botons de volum i lateral fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix.

Feu lliscar el dit d’energia blanca i vermella d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X i versions posteriors) fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.

En alguns casos, les línies de la pantalla de l'iPhone seran tan obstructives que no podreu veure res a la pantalla. Si les línies de la pantalla de l'iPhone obstrueixen completament la visualització, podeu reiniciar-la fent un restabliment complet. Un restabliment complet desactiva i torna a engegar el vostre iPhone.

La forma de restablir un iPhone depèn de l'iPhone que tingueu:  • iPhone 6s i models anteriors : Simultàniament, manteniu premuts el botó d'inici i el botó d'engegada fins que vegeu el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone 7 Plus : Manteniu premuts el botó de baixar el volum i el botó d’engegada simultàniament fins que apareguin els logotips d’Apple al centre de la pantalla.
  • iPhone 8 i models més recents : Premeu ràpidament i deixeu anar el botó per augmentar el volum, després el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral. Quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla, deixeu anar el botó lateral.

Pot passar de 25 a 30 segons abans que aparegui el logotip d'Apple, així que tingueu paciència i no us rendiu.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone

Us recomanem que feu una còpia de seguretat del vostre iPhone el més aviat possible si encara hi ha línies a la pantalla. Aquesta pot ser la vostra última oportunitat de fer una còpia de seguretat si el vostre iPhone està greument danyat o pateix danys per líquids.

En fer una còpia de seguretat del vostre iPhone, es desa una còpia de tota la informació que hi figura. Això inclou les vostres fotos, contactes, vídeos i molt més.

Podeu utilitzar iTunes o iCloud per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone. Necessitareu un cable Lightning i un ordinador amb iTunes per fes una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes . Si vols fes una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud , no necessiteu un cable ni un ordinador, però necessitareu prou espai d’emmagatzematge d’iCloud per desar la còpia de seguretat.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

La restauració de l’actualització del firmware del dispositiu (DFU) és el tipus més profund de restauració de l’iPhone i és l’últim pas que podem fer per descartar un problema de programari. Aquest tipus de restauració esborra i recarrega tot el codi del vostre iPhone i el restaura als valors predeterminats de fàbrica.

Us recomanem encaridament desant una còpia de seguretat de la informació del vostre iPhone abans de posar-la en mode DFU. Consulteu la nostra guia pas a pas quan estigueu a punt posa el teu iPhone en mode DFU !

Opcions de reparació de pantalla

La majoria de les vegades, les línies de la pantalla de l'iPhone són el resultat d'un problema de maquinari. Pot produir-se quan deixeu caure el vostre iPhone sobre una superfície dura o si el vostre iPhone queda exposat a líquids. Les línies verticals a la pantalla del vostre iPhone solen indicar que el cable LCD ja no està connectat a la placa lògica.

Configureu una cita al vostre Apple Store local per reunir-vos amb un tècnic, especialment si el vostre iPhone està cobert per un pla de protecció AppleCare +. També us recomanem Pols , una empresa de reparació a la carta que pot enviar un tècnic certificat directament a casa o oficina. Poden ser-hi per ajudar-vos a solucionar el problema de les línies verticals del vostre iPhone en un termini de seixanta minuts.

No hi ha més línies!

Espero que aquest article us ajudi a arreglar el vostre iPhone o a trobar una opció de reparació que us ajudarà a substituir la pantalla el més aviat possible. Ara que ja sabeu per què hi ha línies a la pantalla de l'iPhone, assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb familiars i amics. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu a la secció de comentaris a continuació.