Com accelerar o alentir els vídeos de YouTube

How Speed Up Slow Down Youtube Videos

Esteu veient un vídeo a YouTube, però l’altaveu parla massa ràpidament o no és prou ràpid. Afortunadament, hi ha una manera senzilla de canviar la velocitat dels vídeos a YouTube. En aquest article, ho faré expliqueu com accelerar o alentir els vídeos de YouTube !

Si preferiu mirar que llegir, consulteu el tutorial que vam fer sobre l’acceleració i l’alentiment dels vídeos de YouTube. Mentre hi sigueu, no ho oblideu subscriu-te al nostre canal !

Com accelerar els vídeos de YouTube

Accelerar un vídeo de YouTube és tan senzill com augmentar la velocitat de reproducció a 1,25 vegades o més. La manera de fer-ho varia en funció del lloc en què estigueu veient el vídeo.Aplicació YouTube

Poseu en pausa el vídeo que mireu i toqueu els tres punts verticals a l'extrem superior dret de la pantalla. A continuació, toqueu Velocitat de reproducció . Trieu la velocitat desitjada i, a continuació, torneu a mirar el vídeo.

Navegador web mòbil

Poseu en pausa el vídeo de YouTube i toqueu la icona d'engranatge a l'extrem superior dret de la finestra del vídeo. Toqueu el quadre que hi ha a sota Velocitat i trieu la velocitat de reproducció desitjada.Navegador web d’escriptori

Feu clic a la icona d'engranatge a l'extrem inferior dret de la finestra del vídeo. A continuació, feu clic a Velocitat de reproducció . Trieu la velocitat de reproducció desitjada de 1,25 vegades o més per accelerar el vídeo.

Com alentir els vídeos de YouTube

De vegades preferiu frenar un vídeo. Això és especialment útil quan mireu un tutorial pas a pas i no us voleu perdre cap informació.

Podeu seguir els mateixos passos descrits anteriorment per frenar també els vídeos de YouTube. Quan trieu una velocitat de reproducció, seleccioneu .75x o inferior per frenar el vídeo.

Vídeos de YouTube: explicats.

Heu canviat la velocitat del vídeo de YouTube i, finalment, podeu mirar-los a una velocitat que us agradi. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics, familiars i seguidors com accelerar i frenar els vídeos de YouTube. Deixeu un comentari a continuació amb qualsevol altra pregunta que tingueu.