He d'utilitzar una funda per a telèfon? Aquí teniu La veritat!

Should I Use Phone CaseProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabes d’aconseguir un nou mòbil. Enhorabona! Malauradament, fins i tot el més mínim contratemps podria acabar en una pantalla destrossada. En aquest article t’explicaré per què hauríeu d’utilitzar una funda per a telèfon i quines fundes són més efectives? !Raons per utilitzar una funda de telèfon

Els accidents es produeixen per més precaució que tingueu. Fins i tot amb AppleCare + o una garantia per al vostre Android, podríeu tenir en compte centenars de dòlars en reparacions si deixeu caure el telèfon i el trenqueu.A la majoria de la gent li preocupen les caigudes del telèfon perquè poden trencar la pantalla. Tanmateix, deixar caure el telèfon nu sobre una superfície dura també pot danyar altres components interns del telèfon. Apple i altres fabricants de telèfons no només arreglaran la pantalla si es trenquen altres parts, sinó que hauran de solucionar tot el telèfon.Estalvieu l'estrès i utilitzeu una funda per a telèfon. Invertir només 15 dòlars en una funda de qualitat us pot protegir dels costos desorbitats de les reparacions de telèfons mòbils, o el que és pitjor, haureu de comprar un telèfon nou.

A més, la vostra funda pot fer alguna cosa més que protegir el vostre telèfon:

iphone x congelat al logotip de la poma
  • Fundes de cartera us permetrà guardar fàcilment targetes de crèdit, identificacions, targetes de botiga i molt més amb el telèfon per assegurar-vos que no sortiu mai de casa sense l’essencial.
  • Estoigs impermeables us pot permetre fer fotografies o vídeos sota l'aigua, així com protegir el telèfon en cas que es produeixi un salt accidental.
  • Els casos dissenyats us permeten expressar la vostra individualitat, com mitjançant un Cas amb temàtica Harry Potter o una imatge personalitzada del vostre gos.

Quin tipus de cas obtenir

Per tal de proporcionar al vostre car telèfon la protecció que es mereix, hi ha algunes funcions clau que cal tenir en compte:  • Vores elevades : Si el telèfon cau a la cara, les vores elevades evitaran que la pantalla toqui a terra.
  • Cantonades a prova de cops : Permeten que la funda del telèfon absorbeixi l'impacte de les gotes.
  • Elevada duresa : No voleu que la vostra funda es ratlli o s’emporti cada cop que deixeu anar el telèfon.

Creieu que hi ha massa dissenys i factors per triar? Cap problema! Llegiu el nostre article sobre els casos d’iPhone més forts per esbrinar quin és el millor per a vosaltres.

Cas tancat!

Amb sort, ja esteu escollint la vostra nova funda per a mòbils. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars per què també han d’utilitzar una funda per a telèfon. Deixeu un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre telèfon mòbil.