Per què el meu iPhone és en blanc i negre? Aquí teniu la veritable solució.

Why Is My Iphone Black

Si el vostre iPhone s’ha convertit en blanc i negre de sobte, heu arribat al lloc adequat. Afortunadament, la solució és senzilla i no us costarà ni un cèntim. En aquest article, en parlarem el motiu pel qual el vostre iPhone és en blanc i negre i t’ho mostraré com solucionar definitivament el vostre iPhone en blanc i negre.

La solució que descric en aquest article funcionarà igualment bé per a iPhone, iPad i iPod, perquè és el programari, no el maquinari físic, que ha convertit la pantalla en blanc i negre. Si el vostre iPad és en blanc i negre, aquest article també us ajudarà.Per què el meu iPhone és en blanc i negre?

El vostre iPhone ha canviat a blanc i negre perquè 'Escala de grisos', una configuració d'accessibilitat que es va introduir a iOS 8, s'ha activat accidentalment. El mode en escala de grisos facilita l’ús de l’iPhone per a persones amb daltonisme i dificultats per veure.És un salvavides si teniu dificultats per veure els colors. Si no ho feu, tenir un iPhone en blanc i negre pot ser frustrant, sobretot si no sabeu com apagar-lo.Com puc amagar el meu número quan truco a algú?

Com puc canviar el meu iPhone del blanc i negre al color?

Per tornar a canviar l'iPhone al color, aneu a Configuració -> Accessibilitat -> Pantalla i mida del text i apagueu l'interruptor situat al costat de Filtres de colors. El vostre iPhone canviarà instantàniament de blanc i negre a tot color. Problema resolt - probablement.

què diu la Bíblia sobre nutrició

Un segon lloc per mirar

Després d’escriure aquest article, vaig rebre diversos correus electrònics de persones que tenien un iPhone en blanc i negre, fins i tot després de desactivar la configuració en escala de grisos. Un agraïment especial va a Anita, una comentarista que em va fer saber una segona configuració que pot convertir els iPhones en blanc i negre.Si el vostre iPhone encara és en blanc i negre, aneu a Configuració -> Accessibilitat -> Zoom -> Filtre de zoom i toqueu Cap . Per obtenir més informació sobre com funciona Zoom al vostre iPhone, consulteu el meu article sobre com es corregeixen els iPhones que es queden bloquejats .

desactiveu el filtre en escala de grisos

Un altre escenari a tenir en compte

Abans de declarar definitivament el problema resolt, és important que assenyalem un paràmetre més que pot fer que l’escala de grisos s’activi i s’apagui sense el vostre coneixement. Torneu cap a Configuració -> Accessibilitat , desplaceu-vos fins a la part inferior i toqueu Drecera d'accessibilitat .

clínica comunitària a prop del meu

La drecera d’accessibilitat és una funció útil que facilita l’activació o desactivació de les funcions d’accessibilitat fent clic triple al botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors) o al botó lateral (iPhone X i versions posteriors). Si alguna de les funcions que veieu a la llista té marques de verificació a la dreta, vol dir que podeu habilitar aquesta funció fent clic triple al botó Inici o al botó lateral.

Els iPhones que tinguin una versió anterior d’IOS tindran una opció en escala de grisos que s’enumera aquí. Si està marcada Escala de grisos, toqueu la marca de verificació per desactivar la drecera d'accessibilitat. D’aquesta manera, no es pot activar o desactivar l’escala de grisos durant el dia.

Embolicant-ho

En aquest article, hem analitzat els motius pels quals l'iPhone ha canviat a blanc i negre i com es pot restaurar l'iPhone a tot color. M'encantaria conèixer les vostres experiències a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Si teniu altres preguntes sobre el vostre iPhone, iPad, Mac, PC o altra tecnologia, feu clic a Comunitat de Payette Forward és un lloc fantàstic per obtenir ajuda.