Com puc solucionar un iPhone amb maons? Solucions reals de Unbrick!

How Do I Fix Bricked Iphone

Tots hi hem estat: connecteu l’iPhone a l’ordinador per actualitzar la versió més recent d’iOS i, a la meitat del procés d’actualització, apareix un missatge d’error a iTunes. L'iPhone funcionava perfectament, però ara el logotip de connexió a l'iTunes està bloquejat a la pantalla de l'iPhone i no desapareixerà. Proveu de restablir i restaurar, però iTunes continua donant-vos missatges d'error. 'El meu iPhone està tapiat', us penseu.

quin iPhone té la millor durada de la bateria

Què és un iPhone amb maons?

Tenir un iPhone tapiat significa que el programari del vostre iPhone està malmès fins al punt de no reparar-lo, cosa que fa que el vostre iPhone sembli un 'maó' d'alumini car. Per sort, és gairebé impossible arreglar permanentment un iPhone. En aquest article, us ho mostraré com arreglar un iPhone tapiat .Com arreglar un iPhone amb maons

Només hi ha tres solucions reals per reparar un iPhone tapiat: restablir durament l’iPhone, restaurar l’iPhone o DFU restaurar l’iPhone. Us explicaré com fer els tres en els paràgrafs següents.Nota: Si és possible, feu una còpia de seguretat del vostre iPhone abans d'iniciar aquest tutorial. Hi ha moltes possibilitats de perdre dades durant aquest procés, ja que normalment cal restaurar iOS a la configuració de fàbrica per reparar-lo.1. Restableix el teu iPhone

El primer que s’ha d’intentar per descomprimir un iPhone amb maons és un restabliment complet. Per fer-ho, només cal que mantingueu premut el botó botó d'encendre (botó superior / lateral) i Botó d'inici (botó a la part inferior de la pantalla) fins que l'iPhone es reiniciï i aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Per restablir un iPhone 7 o 7 Plus, comenceu mantenint premut el botó botó de baixar el volum i botó d'encendre al mateix temps. A continuació, deixeu anar els dos botons quan aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla de l’iPhone. No us sorprengueu si triguen fins a 20 segons.Després de reiniciar el telèfon, es reiniciarà a iOS o tornarà a la pantalla 'connecta a iTunes'. Si torna a aparèixer el logotip de connexió a iTunes, passeu al pas següent.

Apple Music no funciona

2. Restaura el teu iPhone amb iTunes

Quan un iPhone mostra la pantalla 'connecta-ho a iTunes', ja està activat mode de recuperació . Si ja heu realitzat un restabliment complet i el vostre iPhone encara mostra el logotip de connexió a iTunes, haureu de connectar el vostre iPhone al Mac o al PC i iniciar el procés de restauració. A continuació s’explica com:

Un avís ràpid: Tingueu en compte que si no teniu cap còpia de seguretat a l’ordinador ni a l’iCloud, vosaltres voluntat perdre dades durant aquest procés.

com fer dejuni per déu

Per restaurar l'iPhone:

  1. Obriu l’iTunes a l’ordinador i feu clic al petit botó de l’iPhone situat al centre superior d’iTunes.
  2. Feu clic a Restaura a la part dreta de la pantalla.
  3. Confirmeu que voleu restaurar a la finestra emergent que apareix.
  4. Espereu uns 15 minuts perquè el vostre iPhone es restableixi a la configuració de fàbrica.

3. DFU Restaura l'iPhone 'Bricked'

Si apareix un missatge d'error mentre proveu de restaurar l'iPhone, el pas següent del procés de descomposició de l'iPhone és restaurar el telèfon amb DFU. La restauració de DFU és un tipus especial de restauració de l'iPhone que esborra la configuració del programari i del maquinari, cosa que proporciona al vostre iPhone una 'pissarra neta'.

Tingueu en compte que la restauració de DFU del vostre iPhone, com una restauració estàndard, esborrarà tot el contingut i la configuració del dispositiu. Si no teniu cap còpia de seguretat, definitivament perdrà les vostres dades en aquest moment. La bona notícia és que una restauració de DFU gairebé sempre solucionarà un iPhone tapiat. Per realitzar una restauració de DFU, seguiu la guia Payette Forward .

Repareu el vostre iPhone

Si l’iPhone encara no es restaura, és possible que l’iPhone tingui problemes de maquinari i s’hagi de reparar. Si voleu portar el vostre iPhone a l'Apple Store per a la seva avaluació i reparació, assegureu-vos de concertar una cita en línia abans d'aturar-vos-hi. Si no voleu anar a l'Apple Store, llegiu el meu article sobre les millors opcions de reparació d’iPhone locals i en línia .

per què el meu iPad es congela

iPhone: sense tapar

I ja ho teniu: com desenganxar el vostre iPhone tapiat. Als comentaris, feu-nos saber quina d’aquestes solucions va tornar a donar vida a l’iPhone. Gràcies per llegir!