iMessage no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Imessage Out Order Iphone

Esteu rebent iMessages en un ordre incorrecte al vostre iPhone i no sabeu què fer. Ara les teves converses no tenen cap sentit. En aquest article t’explicaré què cal fer quan els vostres iMessages no funcionen al vostre iPhone .Heu actualitzat recentment el vostre iPhone?

Molts usuaris d'iPhone van informar que els seus iMessages no funcionaven després d'actualitzar-se a iOS 11.2.1. Seguiu els passos següents per solucionar el veritable motiu pel qual rebeu iMessages en un ordre incorrecte.Voleu mirar més que llegir?

Si sou més estudiants visuals, consulteu el nostre vídeo de YouTube sobre com solucionar iMessage fora de servei. Mentre hi sigueu, no oblideu subscriure-us al nostre canal per obtenir més vídeos d’ajuda de l’iPhone.Reinicieu l'iPhone

Quan els missatges d'iMessage estan fora de servei, el primer que heu de fer és reiniciar l'iPhone. Normalment, això soluciona el problema temporalment , però no us sorprengueu si els vostres iMessages comencen a aparèixer fora de funcionament.

Per reiniciar un iPhone 8 o versions anteriors, manteniu premut el botó d'engegada (també conegut com a botó Sleep / Wake) fins que aparegui 'lliscar per apagar-se' i aparegui la icona d'energia vermella. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada de nou. Podeu deixar anar el botó d’engegada tan aviat com aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.

Si teniu un iPhone X, comenceu mantenint premut el botó lateral i qualsevol dels botons de volum fins que aparegui el control lliscant d’alimentació a la pantalla. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu aproximadament 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral de nou per engegar l'iPhone X de nou.Desactiveu i torneu a activar iMessage

Un pas ràpid de resolució de problemes que pot solucionar problemes amb iMessage és apagar i tornar a activar iMessage. Penseu en això com reiniciar l'iPhone: donarà un nou començament a iMessage.

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Missatges . A continuació, toqueu l'interruptor que hi ha al costat iMessage a la part superior de la pantalla. Sabreu que iMessage està desactivat quan l'interruptor es col·loca a l'esquerra.

Abans de tornar a activar iMessage, reinicieu l'iPhone seguint els passos anteriors. Després de tornar a engegar l'iPhone, torneu a Configuració -> Missatges i activeu l'interruptor situat al costat d'iMessage . Sabreu que iMessage està activat quan l’interruptor és verd.

Actualitzeu el vostre iPhone

Com que aquest problema va començar a produir-se després que Apple va llançar una nova actualització de programari, és raonable suposar que el problema es solucionarà mitjançant una actualització de programari. Quan Apple va llançar l’iOS 11.2.5, va introduir un nou codi per solucionar el problema fora d’ordre dels iMessages. No obstant això, molts dels nostres lectors ens ho fan saber actualitzar a iOS 11.2.5 no els va solucionar el problema .

Finalment, Apple publicarà una actualització de programari que solucionarà aquest problema. Seguiu cercant actualitzacions de programari noves.

Obriu l'aplicació Configuració a l'iPhone i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització de programari disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo a sota de la descripció de l'actualització.

Consulteu el nostre article sobre què fer quan L'iPhone no s'actualitzarà si teniu algun problema en intentar instal·lar la versió més recent d’iOS.

Activa i desactiva automàticament el temps de configuració

Molts dels nostres lectors han utilitzat aquest truc per recuperar els seus iMessages, així que volíem compartir-lo amb vosaltres. Molta gent ha tingut èxit en apagar automàticament el temps definit i tancar l’aplicació Missatges. Quan obren una còpia de seguretat de l'aplicació Missatges, els seus iMessages estan en ordre.

Primer, obriu la configuració i toqueu General -> Data i hora . A continuació, desactiveu l'interruptor situat al costat de Establir automàticament; sabreu que està desactivat quan l'interruptor es posiciona a l'esquerra.

desactiva la configuració automàtica de data i hora

Ara, obriu el commutador d'aplicacions i tanqueu l'aplicació Missatges . En un iPhone 8 o versions anteriors, feu doble clic al botó Inici i llisqueu l'aplicació Missatges cap amunt i fora de la pantalla.

Què hi ha a la càmera de l'iPhone?

A l'iPhone X, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla per obrir el commutador d'aplicacions. A continuació, manteniu premuda la previsualització de l'aplicació Missatges fins que aparegui el botó vermell menys a l'extrem superior esquerre de la previsualització de l'aplicació. Finalment, toqueu el botó vermell menys per tancar l’aplicació Missatges.

Ara, torneu a obrir l'aplicació Missatges a l'iPhone; els vostres iMessages haurien d'estar en l'ordre correcte. Ara podeu tornar a Configuració -> General -> Data i hora i torneu a activar Establir automàticament.

Restableix tots els paràmetres

Mentre buscava solucions per a aquest problema, em vaig trobar amb una solució que funcionava per a gairebé tots els usuaris de l’iPhone: restablir tots els paràmetres.

Quan restabliu tots els paràmetres de l'iPhone, tots els paràmetres de l'iPhone es restauraran als valors predeterminats de fàbrica. Això vol dir que haureu de tornar enrere i fer coses com tornar a introduir les vostres contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar-vos als dispositius Bluetooth i configurar les vostres targetes de crèdit Apple Pay una vegada més.

Per restablir tots els paràmetres del vostre iPhone, obriu el fitxer Aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Se us demanarà que introduïu la contrasenya de l’iPhone, la contrasenya de restriccions i que confirmeu la vostra decisió tocant Restableix tots els paràmetres . Un cop finalitzat el restabliment, el vostre iPhone es reiniciarà.

Feu una comanda a l'aplicació Missatges.

Els vostres iMessages han tornat a estar en ordre i les vostres converses tornen a tenir sentit. Us animo a compartir aquest article a les xarxes socials per ajudar la vostra família i amics si els seus missatges iMessages no funcionen. Deixeu un comentari a continuació i feu-me saber quina solució us ha funcionat.

Gràcies per llegir,
David L.