El meu iPhone No Es Connecta A Bluetooth! Aquí trobaràs una solució efectiva!

Mi Iphone No Se Conecta Bluetooth

El teu iPhone no es connecta a Bluetooth i no estàs segur de per què. Bluetooth és una tecnologia que connecta sense fils teu iPhone a dispositius Bluetooth, com auriculars, teclats o el teu automòbil. Hi ha diverses raons per les quals el Bluetooth no funciona en un iPhone, i et guiarem pas a pas a través de el procés de solució de problemes. En aquest sentit, li explicarem per què el teu iPhone no es connecta a Bluetooth i et mostrarem com resoldre el problema d'una vegada per totes .

Si té problemes per connectar el teu iPhone a l'Bluetooth de l'automòbil específicament, et recomanem que consultis el nostre article Com Connecto Un iPhone A l'Bluetooth De l'Automòbil? Aquí està la veritat!Abans De Que Comencem ...

Hi ha algunes coses que hem d'assegurar que succeeixin abans que el teu iPhone pugui aparellar-se amb un dispositiu Bluetooth. Primer, assegurem-nos que Bluetooth estigui encès. Per activar Bluetooth, llisca el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla per obrir el Centre de control i després toca la icona de Bluetooth bluetooth al centre de controlSabràs que Bluetooth està activat quan la icona estigui ressaltat en blau. Si la icona és gris, és possible que s'hagi desconnectat accidentalment dels dispositius Bluetooth .el botó blau de bluetooth al centre de control

En segon lloc, hem d'assegurar que el dispositiu Bluetooth a què estàs intentant connectar estigui dins de l'abast del teu iPhone. A diferència dels dispositius Wi-Fi que es poden connectar des de qualsevol lloc (sempre que estiguin connectats a Internet), els dispositius Bluetooth depenen de la proximitat. L'abast de Bluetooth sol ser d'uns 30 peus, però assegura't que el teu iPhone i el dispositiu estiguin un a costat de l'altre a mesura que llegeixes aquest article.

Si el teu iPhone no es connecta a Bluetooth, comença per intentar connectar-lo a dos dispositius Bluetooth separats un a la vegada. Si un dispositiu Bluetooth es connecta al teu iPhone i l'altre no, has identificat que el problema està en el dispositiu Bluetooth en particular, no al teu iPhone.Com Reparar Un iPhone Que No Es Connecta A Bluetooth

Si el teu iPhone encara no es connecta a Bluetooth, necessitarem aprofundir una mica més per diagnosticar el teu problema. Primer, necessitem esbrinar si el problema és causat pel programari o maquinari del teu iPhone.

Primer abordem el maquinari: el teu iPhone té una antena que li dóna funcionalitat Bluetooth, i aquesta mateixa antena també ajuda al teu iPhone a connectar-se a internet sense fil. Si experimentes problemes de Bluetooth i Wi-Fi junts, és una pista que el teu iPhone pot tenir un problema de maquinari. Però no et rendeixis - encara no podem estar segurs d'això.

Segueix el nostre tutorial pas a pas per descobrir per què el teu iPhone no es connecta a Bluetooth i perquè puguis solucionar el problema.

 1. Apaga teu iPhone i Torna A Encendre'l

  Apagar i tornar a encendre el teu iPhone és un simple pas de solució de problemes que pot solucionar falles de programari menors que podrien ser la raó per la que el teu iPhone no es connecta a Bluetooth.

  primer, mantingues premut el botó d'encesa per apagar el teu iPhone. Espera al fet que aparegui pantalla lliscar per apagar i després llisca la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar el teu iPhone. Espera aproximadament 30 segons per assegurar-te que el teu iPhone s'apagui del tot.

  Per tornar a encendre el teu iPhone, mantingues premut el botó d'encesa novament fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. Després de reiniciar el teu iPhone, intenta connectar-te al teu dispositiu Bluetooth novament per veure si això va solucionar el problema.

 2. Apaga I Torna A Encendre El Bluetooth

  Apagar i tornar a encendre el Bluetooth de vegades pot solucionar falles de programari menors que poden estar impedint que el teu iPhone i dispositiu Bluetooth s'aparellin. Hi ha tres formes d'apagar i tornar a encendre el Bluetooth al teu iPhone:

  Desactiva El Bluetooth A La Aplicació De Ajustaments

  1. Obre ajustaments .
  2. prem Bluetooth .
  3. Toca l'interruptor costat de Bluetooth. Sabràs que Bluetooth està apagat quan l'interruptor estigui en gris.
  4. Toca l'interruptor novament per tornar a activar Bluetooth. Sabràs que Bluetooth està activat quan l'interruptor estigui en verd.

  Apaga Bluetooth al Centre De Control

  1. Fes lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla del teu iPhone per obrir el Centre de control.
  2. Toca la icona de Bluetooth , Que sembla una 'B'. Sabràs que Bluetooth està apagat quan la icona sigui negre dins d'un cercle gris.
  3. Torna a tocar la icona de Bluetooth per tornar a activar-lo. Sabràs que Bluetooth està activat quan la icona sigui blanc dins d'un cercle blau

  Desactivar Bluetooth amb Siri

  1. encén Siri pressionant i mantenint premut el botó d'inici o dient 'Hola Siri'.
  2. Per desactivar Bluetooth, vaig 'Desactivar Bluetooth' .
  3. Per tornar a activar Bluetooth, vaig 'Activar Bluetooth' .

  Després d'apagar i tornar a encendre Bluetooth de qualsevol d'aquestes formes, intenta aparellar teu iPhone i dispositiu Bluetooth novament per veure si es va resoldre el teu problema.

 3. Apaga I Torneu A Encendre La Manera De Aparellament En El teu Dispositiu Bluetooth

  Si una falla de programari menor impedeix que el dispositiu Bluetooth es connecti al teu iPhone, apagar i tornar a encendre la manera d'aparellament pot resoldre el problema.

  Gairebé tots els dispositius Bluetooth tenen un interruptor o un botó que facilita l'activació i desactivació de la manera de aparellament de el dispositiu. Mantingues premut aquest botó o encén el teu dispositiu Bluetooth per sortir de la manera d'aparellament Bluetooth.

  Espera uns 30 segons, després pressiona el botó o s'encengui l'interruptor novament per posar el dispositiu novament en mode d'aparellament. Després d'apagar i tornar a encendre la manera d'aparellament, intenta connectar el teu dispositiu Bluetooth al teu iPhone un cop més.

 4. Oblida El teu Dispositiu Bluetooth

  Quan oblides un dispositiu Bluetooth, és com si el dispositiu mai hagués estat connectat al teu iPhone. La propera vegada que emparejes els dispositius, serà com si s'estiguessin connectant el dispositiu per primera vegada. Per oblidar un dispositiu Bluetooth:

  1. Obre ajustaments .
  2. prem Bluetooth .
  3. Toca la 'i' blau al costat de el dispositiu Bluetooth que vols oblidar.
  4. toca Oblidar aquest dispositiu .
  5. Quan se't sol·liciti novament, toca oblidar dispositiu .
  6. Sabràs que el dispositiu s'ha oblidat quan ja no aparegui a Els meus dispositius a Configuració -> Bluetooth.

  Una vegada que hagis oblidat el dispositiu Bluetooth, torna a connectar al teu iPhone col·locant el dispositiu en mode d'aparellament. Si s'aparella amb el teu iPhone i comença a funcionar novament, llavors el teu problema està resolt. Si encara tens problemes amb el Bluetooth de l'iPhone, passarem als restauracions de programari.

 5. Restablir els paràmetres de Xarxa

  Quan restableces la configuració de xarxa, s'esborraran les dades al teu iPhone de tots els teus dispositius Bluetooth, xarxes Wi-Fi i ajustos de VPN (Xarxa Privada Virtual) . Restablir la configuració de xarxa li donarà al teu iPhone una connexió nova i neta quan es connecti a dispositius Bluetooth, el que de vegades pot solucionar problemes de programari més complicats.

  Abans de restablir la configuració de xarxa, assegura't de conèixer totes les teves contrasenyes de Wi-Fi perquè hauràs de tornar a ingressar-les després.

  1. Obre ajustaments .
  2. prem General .
  3. toca Restablir. (Restablir és l'última opció en Configuració -> General).
  4. toca Restablir Ajustaments de Xarxa .
  5. Introduïu la contrasenya quan se us demani a la pantalla.
  6. El teu iPhone restablirà la configuració de xarxa i es reiniciarà.
  7. Quan el teu iPhone es reinicia, la vostra configuració de xarxa s'hauran restablert.

  com restablir la configuració de xarxa en el teu iphone
  Ara que la vostra configuració de xarxa s'han restablert, intenta aparellar el dispositiu Bluetooth amb el teu iPhone un cop més. Recorda que totes les dades de el dispositiu Bluetooth que estaven al teu iPhone s'han esborrat, de manera que estaràs aparellant els dispositius com si estiguessis connectant per primer cop.

 6. restauració DFU

  El nostre últim pas de solució de problemes de programari per quan el teu iPhone no es connecta a Bluetooth és una restauració DFU (Device Firmware Update = Actualització de firmware al dispositiu) . Una restauració DFU és la restauració més profunda que pots fer en un iPhone i és una solució d'últim recurs per problemes de programari profunds.

  Abans de realitzar una restauració DFU, assegura't fer una còpia de seguretat de totes les dades del teu iPhone a iTunes o iCloud si pots. També volem deixar això en clar - si el teu iPhone està danyat d'alguna manera, una restauració de DFU pot trencar el teu iPhone.

 7. reparar

  Si has arribat fins aquí i el teu iPhone encara no es connecta a Bluetooth, és possible que hagis de reparar el teu dispositiu. pots programar una cita en els tècnics de la teva Botiga Apple local o utilitzar el servei de reparació per correu d'Apple. Si estàs buscant estalviar alguns diners, també et recomanem Puls.

  Pols és un servei de reparació que et enviarà un tècnic certificat a on siguis. Repararan el teu iPhone en tan sols 60 minuts i cobriran totes les reparacions amb una garantia de per vida.

¡Bluetooth Connectat!

El teu iPhone s'està connectant a Bluetooth una vegada més i pot tornar a fer servir tots els teus accessoris sense fil. Ara que saps què fer si el teu iPhone no es connecta a Bluetooth, assegura't de compartir aquest article amb els teus amics i familiars en les xarxes socials. No dubtis a deixar-nos un comentari a continuació si tens alguna altra pregunta sobre el teu iPhone!

gràcies,
David L.