El meu iPhone continua funcionant. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Keeps Crashing

El vostre iPhone s'està bloquejant i no sabeu per què. La majoria de les vegades, quan es tracta d’un iPhone que s’estavella, el seu programari causa el problema. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone continua fallant i us mostra com solucionar definitivament el problema !

Reinicieu l'iPhone

Una manera ràpida de solucionar un problema de programari menor que podria provocar un bloqueig del vostre iPhone és apagar-lo i tornar-lo a engegar. Totes les aplicacions i programes que s’executen a l’iPhone es poden tancar normalment, donant-los un nou començament un cop l’engegueu de nou.Manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Si teniu un iPhone X, XR, XS o XS Max, premeu simultàniament el botó Baixar volum i el botó lateral per accedir al llisqueu fins a apagar-lo pantalla.

A continuació, apagueu l’iPhone fent lliscar el botó d’engegada circular d’esquerra a dreta a la pantalla. Quan l’iPhone s’hagi apagat completament, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions posteriors) o el botó lateral (iPhone X i versions posteriors) fins que vegeu el logotip d’Apple a la pantalla. L'iPhone es tornarà a engegar poc després.

El meu iPhone es va congelar quan es va bloquejar.

Si el vostre iPhone es va congelar quan es va bloquejar, haureu de restablir-lo en comptes de tancar-lo normalment. Un restabliment complet obliga l’iPhone a apagar-se i tornar-se a engegar bruscament.

A continuació, s'explica com podeu restablir el vostre iPhone de manera completa:iPhone XS, X i 8 : Premeu i deixeu anar el botó Pujar volum, després premeu i deixeu anar el botó Baixar volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral. Deixeu anar el botó lateral quan aparegui el logotip d'Apple.

iPhone juliol : Mantingueu premuts simultàniament el botó d'engegada i el botó de baixar el volum fins que aparegui el logotip d'Apple.

iPhone SE, 6s i anteriors : Manteniu premut el botó d'inici i el botó d'engegada simultàniament fins que vegeu el logotip d'Apple a la pantalla.

Tanqueu les vostres aplicacions

És possible que el vostre iPhone continuï fallant perquè una de les vostres aplicacions continua bloquejant-se. Si aquesta aplicació es deixa oberta al fons de l'iPhone, es podria bloquejar contínuament el programari de l'iPhone.

Primer, obriu el commutador d’aplicacions del vostre iPhone prement dues vegades el botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors) o lliscant cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla (iPhone X i versions posteriors). A continuació, tanqueu les aplicacions lliscant-les cap amunt i fora de la part superior de la pantalla.

Si una aplicació va ser responsable del problema, us recomanem que ho comproveu bloquejar les aplicacions de l'iPhone . Us ajudarà a diagnosticar i solucionar problemes amb aplicacions o aplicacions que es bloquegin.

el botó d'inici no funciona a l'iPhone 6s

Actualitzeu el programari del vostre iPhone

L'ús d'un iPhone amb una versió obsoleta d'iOS, el sistema operatiu de l'iPhone, pot provocar un bloqueig. Cerqueu una actualització de programari anant a Configuració i tocant General -> Actualització de programari . Aixeta Baixa i instal·la si hi ha disponible una actualització d'iOS.

actualitza l

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone

Si el vostre iPhone encara es bloqueja, és hora de desar una còpia de seguretat, només per assegurar-vos que no perdeu cap informació de l’iPhone. Els dos passos següents de resolució de problemes d’aquest article aborden problemes de programari més profunds i requereixen restablir la totalitat o la totalitat de l’iPhone als valors predeterminats de fàbrica. En desar una còpia de seguretat, no perdreu cap dada quan restableixi o restauri l’iPhone.

Mireu el nostre vídeo de YouTube per aprendre com fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud . També podeu fer una còpia de seguretat del vostre iPhone connectant-lo a iTunes, fent clic a la icona del telèfon a l'extrem superior esquerre i fent clic a Còpia de seguretat ara.

còpia de seguretat ara iTunes

Restableix tots els paràmetres

Quan restabliu totes les configuracions de l'iPhone, tot el que hi ha a l'aplicació Configuració es restableix a la configuració de fàbrica. Haureu de tornar a connectar els vostres dispositius Bluetooth, tornar a introduir les vostres contrasenyes Wi-Fi i tornar a optimitzar l'aplicació Configuració per millorar la durada de la bateria . Els problemes de l'aplicació Configuració poden ser molt difícils de localitzar, de manera que els restablim tot configuració per intentar solucionar el problema d'una sola vegada.

Per restablir tots els paràmetres del vostre iPhone, obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Haureu de tornar a introduir la vostra contrasenya i confirmar la vostra decisió tocant Restableix tots els paràmetres .

com restablir tots els paràmetres del vostre iPhone

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

El nostre darrer pas de resolució de problemes de programari per als iPhones bloquejats és una restauració de DFU. Aquesta restauració esborrarà tot el codi del vostre iPhone i, a continuació, tornareu a carregar-lo línia per línia. Després de desar una còpia de seguretat, consulteu el nostre pas a pas per Obteniu més informació sobre el mode DFU i sobre com restaurar el vostre iPhone .

Opcions de reparació de l'iPhone

Un problema de maquinari és gairebé segur que causa el problema si el vostre iPhone ho és encara es bloqueja després de posar-lo al mode DFU i restaurar-lo. L’exposició a líquids o una caiguda a la superfície dura poden danyar els components interns de l’iPhone, cosa que pot causar que es bloquegi.

Configureu una cita amb Genius Bar al vostre Apple Store local i vegeu què poden fer per vosaltres. També recomano una empresa de reparació a la carta anomenada Pols . Poden enviar-vos directament un tècnic expert en tan sols 60 minuts. Aquesta tecnologia repararà el vostre iPhone in situ i us garantirà la vida de la reparació.

Crash Into Me

Heu solucionat correctament el vostre iPhone que no funcionava i ja no us genera problemes. La propera vegada que el vostre iPhone continuï fallant, sabreu com solucionar el problema. Deixeu-me qualsevol altra pregunta que tingueu sobre els iPhones a la secció de comentaris de sota.

Gràcies per llegir,
David L.