Millor consell d'iPhone de la història: com escriure increïblement ràpid sense cap error

Best Iphone Tip EverProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Escriviu molt la vostra adreça de correu electrònic al vostre iPhone, oi? Alguna vegada us heu equivocat en escriure-la? Jo també, tot el temps. Què passa si hi hagués una manera d’escriure perfectament la vostra adreça de correu electrònic cada cop, deu vegades més ràpid que ara? Tu pots! En aquest article, us mostraré com utilitzar una característica poc coneguda anomenada Substitució de text de manera que cada vegada que escriviu @@ al vostre iPhone, apareixerà tota la vostra adreça electrònica. I el millor de tot és que podeu utilitzar aquest consell per escriure qualsevol cosa més ràpid al vostre iPhone.>

Escriviu un correu electrònic més ràpid amb substitució de textOn trobar la substitució de text

Anar a Configuració -> General -> Teclat -> Substitució de text i veureu una llista de totes les dreceres que hi ha configurades actualment al vostre iPhone. La majoria de la gent no s’adona que és aquí. Mai us heu preguntat per què ty canvia a Gràcies quan ho escriviu? No és màgia: és una drecera de substitució de text.Feu @@ una drecera per a la vostra adreça de correu electrònic al vostre iPhone

Per afegir una nova drecera, toqueu el plus blau a l'extrem superior dret de la pantalla. Veureu un quadre anomenat Phrase i un quadre anomenat Drecera.

En primer lloc, introduïu la vostra adreça electrònica completa al quadre situat al costat de Phrase. A continuació, introduïu @@ al quadre situat al costat de la drecera. Quan hàgiu acabat, toqueu Desa a la part superior dreta.Utilitzeu la nova drecera de correu electrònic

Obriu l'aplicació Missatges o qualsevol altra i escriviu @@. Tan aviat com ho feu, apareixerà un quadre blau amb la drecera dins. Quan aparegui aquest quadre, continueu escrivint per inserir-lo al text.

No és una mentida, oi? No vaig arribar al truc @@ jo mateix. Vaig veure fer-ho a una amiga de la ciutat de Nova York i, quan li vaig preguntar què havia fet, em va dir que feia anys que ho feia. Fa temps que conec la substitució de text, però mai no se m’ha acudit utilitzar-la per a la meva adreça de correu electrònic. Quan m’ho va explicar, vaig saber que us ho havia de dir.

Altres usos per a la substitució de text

La substitució de text té tot tipus d’usos, així que reflexioneu-hi. A mesura que utilitzeu l’iPhone durant els propers dies, fixeu-vos en les coses que escriviu una i altra vegada. Ja sigui el vostre nom complet, una frase que utilitzeu per començar o finalitzar els vostres correus electrònics o una desfilada d’emojis, la substitució de text us pot facilitar la vida.

Substitució de text en acció: les lletres de The Fresh Prince

Substitució de text Fresh PrinceQuin millor ús que podria haver-hi per substituir el text que una versió emoji de les lletres de The Fresh Prince Of Bel Air? (D'acord, n'hi ha uns quants, però això il·lustra el poder de la substitució de text.) Copieu i enganxeu aquesta desfilada d'emojis per enlluernar els vostres amics.

Ara es tracta d'un? tot sobre com va arribar la meva vida? now️⬇️ ara m'agradaria prendre un a️ només ?? Ja t’explicaré com em vaig convertir en el? d'un ???? va trucar ??
Font: http://www.cosmopolitan.co.uk/entertainment/a36335/funny-emojis-copy-paste/

>

Ara que enlluerneu els vostres amics amb els polzes ràpids (no us diré si no ho direu), m'encantaria conèixer els altres usos que heu trobat per a la substitució de text a la secció de comentaris següent. . I mentre estigueu aquí, consulteu el meu nou tema Calculadora d’estalvi de mòbil per saber com podeu substituir la factura del telèfon per una altra que costa molt menys i obtenir nous iPhones mentre hi estigueu.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.