Les meves aplicacions per a iPhone no s’actualitzaran. Aquí teniu la solució.

My Iphone Apps Won T UpdateProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

què simbolitza un lleó en un somni

Actualitzar les aplicacions de l’iPhone a les seves últimes versions sempre és una bona idea: els desenvolupadors d’aplicacions publiquen noves actualitzacions per solucionar errors i introdueixen noves funcions tot el temps. Però, què podeu fer quan les vostres aplicacions per a iPhone no s’actualitzin? Seguiu llegint per esbrinar-ho què passa realment quan les vostres aplicacions per a iPhone no s’actualitzaran i apreneu algunes maneres senzilles de solucionar una aplicació per a iPhone que no es descarregui des de la comoditat de casa vostra.Els dos tipus d’usuaris d’iPhone

Hi ha dos tipus de persones al món: aquelles a les quals no els importen dotzenes de petites notificacions vermelles en els seus iPhones i aquelles que no poden descansar fàcilment fins que s’atenen les darreres bombolles que els alerten d’una actualització, correu electrònic o missatge. de.Em situo al segon grup. Cada cop que la icona de la meva botiga d'aplicacions rep una bombolla vermella reveladora que m'avisa d'una actualització de l'aplicació per a l'iPhone, salto per obtenir l'última versió més ràpid del que es pot dir 'Twitter'.Així, podeu imaginar la meva frustració i la meva, quan aquestes aplicacions per a iPhone no s’actualitzaran. Aquest és un problema que afecta molts usuaris d'iPhone.

Per què no puc actualitzar les aplicacions del meu iPhone?

La majoria de les vegades, no podeu actualitzar les aplicacions del vostre iPhone perquè el vostre iPhone no té prou espai d’emmagatzematge o perquè hi ha un problema persistent de programari que cal corregir.

Els passos següents us ajudaran a diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual les vostres aplicacions per a iPhone no s'actualitzaran.No hi ha espai per a actualitzacions ni aplicacions noves

El vostre iPhone té una quantitat limitada d'espai d'emmagatzematge que pot ocupar molt d'aquest espai d'emmagatzematge. Si el vostre iPhone no actualitza les aplicacions, és possible que no tingueu prou espai d'emmagatzematge per completar l'actualització.

La quantitat d'espai que tingueu per a les aplicacions del vostre iPhone depèn del tipus d'iPhone que hàgiu comprat.

Nota: GB significa gigabyte . És una unitat de mesura per a dades digitals. En aquest cas, s’utilitza per descriure l’habitació que té el vostre iPhone per emmagatzemar imatges, aplicacions, missatges i altra informació.

Podeu consultar la quantitat d'emmagatzematge del vostre iPhone anant a Configuració -> General -> Emmagatzematge de l'iPhone . Veureu quina quantitat d’emmagatzematge s’utilitza i quanta quantitat disponible. Si teniu curiositat per saber quines aplicacions empassen el vostre espai d’emmagatzematge, desplaceu-vos cap avall i veureu una llista de les aplicacions que ocupen més espai al vostre iPhone.

Com fer espai per a les actualitzacions d'aplicacions

Si gairebé no teniu espai, no podreu actualitzar les aplicacions de l'iPhone ni descarregar-ne de noves. És fàcil eliminar les aplicacions que ja no utilitzeu per deixar lloc a les noves.

Mantén premuda l'aplicació que vulguis desinstal·lar fins que aparegui el menú. A continuació, toqueu Elimina l'aplicació . Aixeta Suprimeix l'aplicació quan aparegui a la pantalla l'alteració de confirmació.

Les converses de text o iMessage, les imatges i els vídeos són altres possibles porcs de memòria. Suprimiu llargues converses de text i moveu contingut multimèdia a l'ordinador per estalviar espai a l'iPhone. També podeu trobar algunes recomanacions d'emmagatzematge a Configuració -> General -> Emmagatzematge de l'iPhone .

Un cop neteja la sala de l'iPhone, proveu de baixar de nou l'actualització de l'aplicació per a l'iPhone. El problema es pot solucionar ara que l’espai d’emmagatzematge és clar.

Les meves aplicacions per a iPhone Tot i així No s'actualitzarà

Si teniu molt d'espai a l'iPhone o heu guanyat més espai i l'aplicació per a iPhone encara no s'actualitzarà, passeu al següent pas.

Proveu de desinstal·lar i, a continuació, torneu a instal·lar l'aplicació

Si l'aplicació es posa en pausa mentre s'actualitza, és possible que un problema de programari o un fitxer d'aplicació malmès sigui el motiu pel qual l'aplicació de l'iPhone no s'actualitzarà. Podeu desinstal·lar l'aplicació i tornar-la a instal·lar seguint els mateixos passos que faríeu per deixar espai a l'actualització:

  1. Manteniu el dit premut sobre la icona de l'aplicació i espereu que tremoli.
  2. Feu clic a la X a l'extrem superior esquerre per desinstal·lar l'aplicació.
  3. Apagueu l'iPhone almenys 30 segons i torneu-lo a engegar.
  4. Visiteu l'App Store i cerqueu l'aplicació que acabeu de suprimir.
  5. Baixa l'aplicació de nou.

Si torneu a instal·lar l'aplicació, se suprimiran les dades d'usuari de l'aplicació, així que assegureu-vos de desar la informació que necessiteu per tornar a iniciar la sessió.

La vostra connexió a Internet podria culpar?

Per descarregar una actualització de l'aplicació per a l'iPhone, heu d'estar connectat a la xarxa Wi-Fi o a la vostra xarxa mòbil. El vostre iPhone també ha de saber que està bé fer servir aquesta connexió per baixar l’actualització de l’aplicació.

Assegureu-vos que el mode d'avió no està activat

Si el mode avió està activat, no podreu actualitzar les aplicacions del vostre iPhone perquè no estareu connectat a la xarxa Wi-Fi ni a la vostra xarxa mòbil. Per assegurar-vos que el mode d'avió estigui desactivat, obriu l'aplicació Configuració i assegureu-vos que l'interruptor situat al costat del mode d'avió estigui situat a l'esquerra.

Comproveu la connexió a Internet

Utilitzar una xarxa Wi-Fi per baixar actualitzacions d’aplicacions és fantàstic perquè no fa servir el pla de dades mòbils. També és important saber que les actualitzacions d’aplicacions de 100 megabytes o més només es poden baixar a través de Wi-Fi.

Podeu esbrinar si el vostre iPhone està connectat a una xarxa Wi-Fi si aneu a Configuració -> Wi-Fi . El commutador que hi ha al costat de l’opció Wi-Fi hauria de ser verd i el nom de la xarxa que esteu apareix a sota mateix.

Si no esteu connectat a Wi-Fi, toqueu el quadre que hi ha al costat de Opció Wi-Fi per activar la Wi-Fi. Trieu una xarxa a la llista d’opcions de Wi-Fi locals. Proveu d'actualitzar les aplicacions de l'iPhone de nou un cop activat el Wi-Fi ..

Utilitzeu dades mòbils per actualitzar aplicacions

Si no teniu Wi-Fi, podeu utilitzar la vostra connexió de xarxa mòbil per actualitzar les aplicacions. Per comprovar la vostra connexió mòbil, obriu Configuració i toqueu Cel·lular. El commutador situat al costat de Dades mòbils hauria de ser verd.

Mentre hi siguis, comproveu que la itinerància estigui configurada a Veu i dades al menú Opcions de dades mòbils . Això us assegura que pugueu connectar-vos a la xarxa fins i tot si el vostre iPhone creu que esteu fora de la vostra zona de casa.

Nota: la majoria de plans de telefonia mòbil dels Estats Units no cobren més per la itinerància sempre que estigueu al país. Si teniu cap pregunta sobre els càrrecs en itinerància o sobre el que cobreix el vostre pla, consulteu amb el vostre operador o llegiu el nostre article Què són el mòbil i la itinerància de dades a l'iPhone?

Les aplicacions no s’actualitzen automàticament al mòbil?

Obriu Configuració i toqueu App Store. Assegureu-vos que el commutador situat al costat de Actualitzacions d'aplicacions estigui activat. Quan hi hagi una actualització d'aplicació disponible, ara es baixarà automàticament encara que no tingueu Wi-Fi.

assegureu-vos que l’iphone mòbil estigui activat

Restableix la configuració de xarxa

Un darrer truc per intentar assegurar-vos que la vostra connexió no sigui el problema és netejar tota la configuració de la vostra xarxa. Això farà que el vostre iPhone oblidi la xarxa Wi-Fi que utilitza. També tornarà a configurar la configuració de la connexió de la manera en què van aparèixer quan l’iPhone era nou.

Si una configuració de connexió és la culpable de les aplicacions d’iPhone que no s’actualitzaran, té moltes possibilitats de solucionar el problema. Haureu de tornar a iniciar la sessió a la vostra xarxa Wi-Fi, així que assegureu-vos que tingueu a mà la contrasenya de Wi-Fi.

Per restablir la configuració de la xarxa, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix configuració de xarxa .

Problemes amb l'App Store

De vegades, les aplicacions per a iPhone no s’actualitzaran perquè hi ha problemes amb l’App Store. Tot i que és poc probable, el servidor de l’App Store pot baixar. Podeu comprovar si Apple té problemes amb l'App Store comprovant-ne la lloc web d'estat del sistema .

Atureu i reinicieu l'App Store

Si els servidors de l'App Store estan en funcionament, però les aplicacions de l'iPhone no s'actualitzaran, és possible que hi hagi un problema de programari menor amb l'App Store de l'iPhone. Per solucionar aquest problema potencial, tancarem l'App Store i el tornarem a obrir.

Per tancar l'App Store, feu clic al botó Inici dues vegades seguides. A continuació, llisqueu l'App Store cap amunt i fora de la pantalla. Espereu uns segons i torneu a obrir l'App Store.

Comproveu el vostre identificador d'Apple

Encara no funciona? Assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió a l'App Store amb l'identificador d'Apple adequat i, a continuació, proveu de tancar la sessió a l'App Store i torneu a iniciar la sessió. Per fer això:

  1. Obert Configuració .
  2. Toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla.
  3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Tanca sessió .

Quan tanqueu la sessió, tornareu a la pàgina principal de Configuració. Aixeta Inicieu la sessió al vostre iPhone a la part superior de la pantalla per tornar a iniciar la sessió al vostre identificador d'Apple.

Esborreu la memòria cau de l'App Store

Igual que altres aplicacions, l'App Store manté una còpia de seguretat de la informació que utilitza amb freqüència, de manera que pot funcionar més ràpidament. Tanmateix, els problemes amb aquesta memòria cau d'informació poden causar problemes a l'App Store, com ara evitar que les vostres aplicacions d'iPhone s'actualitzin.

Per esborrar la memòria cau de l'App Store, obriu l'App Store i, a continuació, toqueu una de les pestanyes de la part inferior de la pantalla 10 vegades seguides. Assegureu-vos que toqueu el mateix lloc 10 vegades seguides. La pantalla hauria de parpellejar en blanc i l'aplicació es tornarà a carregar automàticament.

Activeu les actualitzacions automàtiques a l'ordinador

Si les vostres aplicacions no s’actualitzaran a l’iPhone, és possible que tingueu més sort d’actualitzar les aplicacions a l’ordinador. Per activar les actualitzacions automàtiques des de l'ordinador, connecteu l'iPhone a l'ordinador mitjançant el cable Lightning i obriu iTunes.

Aquesta opció no està disponible en Macs amb MacOS Catalina 10.15 o versions posteriors.

iTunes

Feu clic a iTunes a l'extrem superior esquerre de la pantalla i feu clic a Preferències .

Finalment, feu clic a la pestanya Descàrregues, marqueu totes les caselles i feu clic a D'acord .

per què no actualitzarà el meu iPhone?

Be Gone, Notificacions d'actualització d'aplicacions.

Si heu provat totes aquestes coses i sembla que res no funciona, podeu fer-ho netegeu l’iPhone i restaureu-lo . D’aquesta manera, se suprimiran totes les opcions de configuració i aplicacions de l’iPhone, de manera que haureu de tornar a configurar-les com a noves.

Pot ser increïblement frustrant quan les vostres aplicacions per a iPhone no s’actualitzin. Ara bé, ara teniu les eines i els trucs necessaris per solucionar aquest problema.

Tens una altra manera preferida d’actualitzar les aplicacions de l’iPhone? Feu-nos-ho saber als comentaris.