Per què El meu iPhone Es Apaga Quan Encara Em Queda Bateria? Aquí Està La Solució!

Por Qu Mi Iphone Se Apaga Cuando Todav Me Queda Bater

et diré per què el teu iPhone, iPad o iPod s'apaga sobtadament quan encara té 30%, 50% o qualsevol altre percentatge de bateria restant i exactament què fer per solucionar el problema, si es pot solucionar. Faré servir un iPhone en aquest article, però si tens un iPad o iPod amb aquest problema, segueix els passos, la solució és exactament la mateixa.

Seré honest des del principi: no puc garantir que puguem reparar el teu iPhone. De vegades, els problemes relacionats amb els iPhones que s'apaguen aleatòriament són causats per danys per aigua o altres accidents desafortunats. Però no perdis l'esperança! La majoria de les vegades, pots fer això a casa.Tinc Una Bateria Defectuosa, Oi?

No necessàriament. La majoria de les vegades, el que realment succeeix és que el teu iPhone no es comunica correctament amb la bateria. El programari del teu iPhone està a càrrec de supervisar la quantitat de bateria que queda al teu iPhone. Si el programari o firmware no es comunica correctament amb la bateria, no mostrarà el percentatge correcte.A l'igual que les aplicacions en el teu iPhone, el firmware del teu iPhone també pot tenir falles.Espera ... No És Això Un Problema Més Profund Que Un Simple Problema De Programari?

Si. Aquest no és un problema de programari simple i corrent en el qual la bateria s'està esgotant massa ràpid perquè les teves aplicacions fallen. Però tampoc és necessàriament un problema de maquinari, de manera que hem d'abordar el firmware del teu iPhone. Què és això? Si no és 'soft' -ware i no és 'hard' -ware, llavors és 'Firm' -ware.

La Solució Per iPhones Que Es Apaguen Amb La vida útil Restant De La Bateria

Per solucionar el problema amb l'iPhone apagant tot i que diu que encara queda vida útil de la bateria, farem una 'Restauració DFU'. DFU són les sigles de Device Firmware Update.

Una restauració DFU recàrrega el programari i el firmware del teu iPhone, per la qual cosa és un tipus de restauració encara més profunda de posar el teu iPhone en mode de recuperació. ¡Fes un cop d'ull al meu article per aprendre com realitzar una restauració DFU al teu iPhone ! Després, torna aquí per acabar.El teu iPhone Necessita Temps Per Recalibrarse

Ara que el teu iPhone està com nou i totes les teves aplicacions s'estan descarregant, dóna-li al teu telèfon uns dies per recalibrar i reconèixer la bateria novament. Recomano carregar completament el teu iPhone i deixar que es descarregui completament un parell de vegades abans de declarar que el problema està oficialment resolt o no.

Quan Has Intentat Tot El Altres

Si el problema torna després d'haver realitzat una restauració DFU, has eliminat la possibilitat que sigui un problema de programari o firmware el que causi que el teu iPhone s'apagui amb la bateria restant o, en alguns casos, salti aleatòriament d'un percentatge a un altre . Si aquest és el cas, és possible que hagis de reparar el teu iPhone.

Opcions De Reparació

Si passes per Apple, pots visitar una Botiga Apple local (primer fes una cita) o començar el procés de reparació en línia . Si estàs buscant una opció menys costosa, et recomano Pols , Un servei de reparació en persona, t'envien un tècnic que pot arribar en tan sols 30 minuts per reemplaçar la teva bateria i t'ofereix una garantia de per vida en el seu treball.

algunes persones intenten utilitzar una bateria externa com les que trobaràs a Amazon com una solució temporal, però si el teu iPhone està danyat, és possible que no serveixi de res .

finalitzant

Gràcies novament per visitar Payette Forward. Espero sincerament que aquest article t'hagi ajudat a evitar que el teu iPhone s'apagui quan encara mostra un percentatge de bateria restant. Et desitjo la millor de les sorts i espero tenir notícies teves! Si tens més preguntes, El Grup de Facebook de Payette Forward és un espai ideal per obtenir respostes.

Et desitjo el millor,
David P.