Els contactes de l'iPhone diuen 'Potser'? Aquí teniu Per què i la solució real?

Iphone Contacts Say MaybeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabeu de rebre un text, però alguna cosa no sembla del tot correcte. Es diu 'Potser' al costat del nom del contacte. En aquest article, ho faré expliqueu per què els vostres contactes de l'iPhone diuen 'Potser' i us mostren com solucionar definitivament el problema .Per què diu 'Potser' al costat dels meus contactes de l'iPhone?

La majoria de les vegades, els contactes de l'iPhone diuen 'Potser' perquè el vostre iPhone ha connectat de manera intel·ligent un nom d'un missatge de correu electrònic o missatge anterior a algú que intenta contactar-vos ara. És segur dir que el vostre iPhone és molt intel·ligent: pot desar informació dels correus electrònics o missatges de text que rebeu i connectar-lo a un altre missatge en una data futura.Per exemple, potser heu rebut un missatge que deia: 'Ei, aquest és Mark i m'ha agradat molt conèixer-vos l'altre dia'. Bé, si Mark us torna a enviar missatges de text l'endemà, és possible que el vostre iPhone digui 'Potser: Marca' en lloc d'un número de telèfon.Els passos següents us ajudaran a evitar que 'Potser' aparegui al costat del nom dels vostres contactes.

el meu iPhone no diu sim

Desactiveu els suggeriments de Siri a l'iPhone

Moltes vegades veuràs el text 'Potser' al costat del nom d'un contacte en una notificació a la pantalla de bloqueig de l'iPhone. Això és perquè Suggeriment de Siri a la pantalla de bloqueig està activat. Si voleu deixar que 'Potser' no aparegui al costat del nom d'un contacte a la pantalla de bloqueig de l'iPhone, aneu a Configuració -> Siri i apagueu l'interruptor situat al costat Suggeriments a la pantalla de bloqueig .Inicieu la sessió i tanqueu-la d'iCloud

Si els vostres contactes estan enllaçats amb el vostre compte d'iCloud, si tanqueu la sessió i torneu a iniciar-lo, podeu solucionar el problema amb els contactes de l'iPhone que diuen 'Potser'.

Per tancar la sessió d’iCloud, obre Configuració i toca el teu nom a la part superior de la pantalla. A continuació, desplaceu-vos fins a baix i toqueu Tanca sessió . Després de tocar Tanca la sessió, haureu d'introduir la contrasenya de l'identificador d'Apple per desactivar la funció Cerca el meu iPhone, que no es pot deixar activada quan tanqueu la sessió de l'identificador d'Apple.

canviar el número de telèfon a iCloud

Per tornar a iniciar la sessió, obriu Configuració i toqueu Inicieu la sessió al vostre iPhone .

Creeu un contacte nou a partir del missatge que diu 'Potser'

Si rebeu un missatge d'un nom que diu 'Potser', podeu solucionar el problema afegint el número com a contacte. Per afegir un contacte directament des d'una conversa a l'aplicació Missatges, toqueu el número situat a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu el botó d'informació: sembla un cercle amb una 'i' al centre.

A continuació, torneu a tocar el número situat a la part superior de la pantalla. Finalment, toqueu Crea un contacte nou i escriviu la informació de la persona. Quan hàgiu acabat, toqueu Fet a l'extrem superior dret de la pantalla.

el meu iPhone es reinicia una vegada i una altra

Aquest mètode per afegir un contacte d'una conversa de missatges és per a iPhone que s'executen iOS 12 o versions posteriors . Si el vostre iPhone s’executa iOS 11 o versions anteriors , el botó d'informació apareixerà a l'extrem superior dret de la conversa.

Esborreu el contacte i torneu a configurar-lo

De vegades, un contacte encara dirà 'Potser' fins i tot després d'haver afegit el contacte. Normalment, això es pot atribuir a un problema menor o de sincronització, que podeu solucionar suprimint el contacte i afegint-lo de nou.

* 67 perquè serveix

Per suprimir un contacte de l'iPhone, obriu l'aplicació Telèfon i toqueu la pestanya Contactes a la part inferior de la pantalla. A continuació, cerqueu el contacte que vulgueu suprimir i toqueu-hi.

A continuació, toqueu Edita a l'extrem superior dret de la pantalla. A continuació, desplaceu-vos fins a baix i toqueu Suprimeix el contacte .

Actualitzeu iOS al vostre iPhone

Solia trobar-me amb aquest problema quan el meu iPhone funcionava amb iOS 11. Des de l’actualització a iOS 12, aquest problema ha desaparegut completament. No dic que actualitzar l’iPhone solucionarà completament el vostre problema, però val la pena provar-ho.

el telèfon no sonarà en la trucada entrant

Per actualitzar l’iPhone, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixa i instal·la . Consulteu el nostre altre article si us trobeu amb algun problemes en actualitzar l'iPhone .

actualitza l

Heu suprimit recentment una aplicació que tenia accés als vostres contactes?

Algunes aplicacions com Skype, Uber i Pocket demanaran permís per accedir als vostres contactes. Si feu això, aquestes aplicacions poden integrar fàcilment els vostres contactes a l’aplicació, cosa que pot resultar especialment convenient per a les aplicacions de xarxes socials.

Tanmateix, si suprimiu una aplicació que té permís per accedir als vostres contactes, pot fer que els contactes de l'iPhone diguin 'Potser'. En aquesta situació, podeu reinstal·lar l'aplicació o passar pels vostres contactes i actualitzar-los manualment. Per obtenir els millors resultats, actualitzeu els vostres contactes manualment.

Podries trucar-me

Espero que aquest article us ajudi a entendre per què els vostres contactes de l'iPhone diuen 'Potser'. Si apareix com a 'Potser' en un dels iPhones del vostre amic, assegureu-vos de compartir aquest article amb ells. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a deixar-me un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.