Les trucades Wi-Fi no funcionen a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Wi Fi Calling Not Working IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu intentant fer una trucada telefònica, però no teniu cap servei. Ara seria un bon moment per fer servir trucades Wi-Fi, però tampoc no funciona. En aquest article, explicaré el passos a seguir quan les trucades per Wi-Fi no funcionen a l'iPhone .Explicació de trucades per Wi-Fi.

Trucades per Wi-Fi és una gran còpia de seguretat quan es troba en una zona amb poca o cap cobertura cel·lular. Amb les trucades per Wi-Fi, podeu fer i rebre trucades amb la vostra connexió a una xarxa Wi-Fi propera. Tot i això, pot haver-hi problemes que impedeixin que funcioni correctament al vostre iPhone.troba el meu iphone al portàtil

Què podeu fer per solucionar-ho

Hi ha diversos motius pels quals les trucades per Wi-Fi poden no funcionar al vostre iPhone. A continuació, es detallen alguns passos per intentar solucionar el problema.  1. Reinicieu l'iPhone. De vegades, tot el que heu de fer per solucionar el problema és simplement reiniciar el telèfon. Mantén premut el botó d’engegada i, a continuació, fes lliscar la icona d’energia vermella d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Si teniu un iPhone X o una versió més recent, manteniu premut el botó lateral i qualsevol dels dos botons de volum i, a continuació, feu lliscar la icona d’engegada per la pantalla.
  2. Comproveu que l'iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi. Si no esteu connectat, no podreu utilitzar les trucades per Wi-Fi. Aneu a Configuració -> Wi-Fi i assegureu-vos que aparegui una marca de selecció al costat del nom d’una xarxa Wi-Fi.
  3. Assegureu-vos que les trucades per Wi-Fi estiguin activades. Per fer-ho a l'iPhone, aneu a Configuració -> Mòbil -> Trucades Wi-Fi i activeu-lo. Si no veieu aquesta opció, el vostre pla de telèfon mòbil no inclou les trucades per Wi-Fi. Fes una ullada L’eina de comparació d’UpPhone per trobar un nou pla que faci es.
  4. Expulseu i torneu a inserir la targeta SIM. De manera similar a reiniciar l’iPhone, pot ser que reinicieu la targeta SIM per solucionar el problema. Fes una ullada el nostre altre article per saber on es troba la safata de la targeta SIM al vostre iPhone. Un cop l’heu trobat, utilitzeu una eina expulsora de la targeta SIM o un clip de paper redreçat per expulsar la targeta SIM. Torneu a introduir la safata per tornar a col·locar la targeta SIM.
  5. Restableix la configuració de xarxa. Per fer-ho, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix configuració de xarxa . Això esborra la configuració de la Wi-Fi, de manera que haureu de tornar a introduir les contrasenyes un cop finalitzada la restauració. Tingueu en compte que això també restablirà la configuració de Cellular, Bluetooth, VPN i APN al vostre iPhone. Consulteu el nostre altre article per obtenir més informació diferents tipus de restabliments d'iPhone .
  6. Poseu-vos en contacte amb el vostre operador sense fils. Si res més ha funcionat, pot valer la pena posar-se en contacte amb el vostre operador sense fils . Podria haver-hi un problema amb el vostre compte que només pugui resoldre un representant del servei d'atenció al client.