Mode fosc de l'iPhone: què és i com activar-lo

Iphone Dark Mode What It Is

Acabeu d’instal·lar iOS 13 al vostre iPhone i voleu provar el mode fosc. Ja fa deu anys que utilitzeu el mateix esquema de colors a l’iPhone i esteu preparats per a un canvi. En aquest article t’explicaré què és el mode fosc de l'iPhone i com activar-lo !Què és el mode fosc de l'iPhone?

El mode fosc és un nou esquema de colors de l’iPhone amb text clar i un fons fosc en oposició al text fosc estàndard sobre un fons més clar. Tot i que el mode fosc és nou per a l'iPhone, ha existit durant un temps en altres dispositius.Un mode fosc d’iOS fa temps que està a la llista de desitjos dels usuaris d’iPhone. Apple finalment va lliurar amb iOS 13.

Vaig pensar que els iPhone ja tenien el mode fosc.

Ho van fer, una mica. Quan es va llançar iOS 11, Apple va presentar Colors invertits intel·ligents . El paràmetre Smart Invert Colors (ara Smart Invert a iOS 13) fa essencialment el mateix que el mode fosc: inverteix l’esquema bàsic de colors de l’iPhone, fent que el text clar aparegui sobre un fons fosc.Tot i això, Smart Invert no és tan universal com el mode fosc i moltes aplicacions són incompatibles amb el canvi d’esquema de colors.

Podeu provar Smart Invert dirigint-vos a Configuració -> Accessibilitat -> Invertir intel·ligent .La pantalla de l'iPhone 7 es va tornar negra, però encara encesa

Com activar el mode fosc a l'iPhone

Obert Configuració i toqueu Pantalla i brillantor . Toqueu Fosc a la part superior de la pantalla a Aspecte. Quan ho feu, el vostre iPhone estarà en mode fosc.

També podeu activar o desactivar el mode fosc al Centre de control. Si teniu un iPhone X o superior, feu lliscar el dit cap avall des de l'extrem superior dret de la pantalla. Si teniu un iPhone 8 o superior, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla.

Un cop obert el Centre de control, manteniu premut el control lliscant de brillantor. Toqueu el botó Aspecte per activar o desactivar el Mode fosc.

Programació del mode fosc de l’iPhone

iOS 13 també us permet programar el mode fosc perquè s'activi automàticament a una hora determinada del dia. Aquesta funció és especialment útil per a les persones que només volen utilitzar el mode fosc a la nit mentre comproven el seu iPhone abans de dormir.

Per programar el mode fosc a l'iPhone, activeu l'interruptor situat al costat Automàtic tocant-lo. Quan ho feu, apareixerà un menú Opcions. Toqueu Opcions .

l'iPhone 7 està enganxat a la pantalla del logotip d'Apple

A partir d’aquí podeu activar el mode fosc entre la posta de sol i la sortida del sol, o bé podeu configurar la vostra pròpia programació personalitzada.

Mode fosc: explicat.

Ara ja sabeu tot el que heu de saber sobre el mode fosc de l'iPhone. Quina és la vostra característica preferida per a iOS 13? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació.