S'ha explicat la configuració de privadesa de l'iPhone.

Iphone Privacy Settings





Estaves desplaçant-te per l’iPhone i veient un anunci d’un producte que acabaves de prendre. 'Com saben que m'interessa això?' et preguntes. Els anunciants s’orienten molt millor als consumidors, però hi ha coses que podeu fer per augmentar la vostra privadesa. En aquest article us ho explicaré tot el que cal saber sobre la configuració de privadesa de l'iPhone .

Serveis de localització

Els serveis d’ubicació poden ser beneficiosos quan s’utilitza Waze o el geoetiquetatge amb una foto d’Instagram. Tot i això, la majoria d’altres aplicacions no necessiten accés a la vostra ubicació. Desactivar els serveis d’ubicació per a aplicacions específiques és una bona manera d’estalviar bateria i augmentar la privadesa.







Primer, obriu Configuració i toqueu Privadesa. A continuació, toqueu Serveis d'ubicació. Assegureu-vos que l’interruptor de la part superior de la pantalla estigui activat. No us recomanem que desactiveu completament els serveis d'ubicació perquè us permet fer coses com ara utilitzar aplicacions de mapa.



wifi no connectat a l'iPhone



A continuació, desplaceu-vos per la llista d'aplicacions i pregunteu-vos si voleu que l'aplicació accedeixi o no a la vostra ubicació. Si la resposta és no, toqueu l'aplicació i toqueu Mai .





Si voleu deixar que una aplicació utilitzi la vostra ubicació, toqueu-la i seleccioneu Sempre o bé Mentre utilitzeu l'aplicació . Us recomanem que seleccioneu Mentre utilitzeu l'aplicació de manera que l’aplicació no esgoti la bateria fent un seguiment constant de la vostra ubicació.



Desactiveu els serveis del sistema innecessaris

A l’aplicació Configuració hi ha un munt de serveis del sistema innecessaris amagats. La majoria no us beneficia molt. De fet, molts d’aquests serveis del sistema estan dissenyats per ajudar Apple a construir les seves bases de dades. No en perdreu res quan en desactiveu la majoria, però estalvieu una mica de bateria.

Obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Serveis d'ubicació . Desplaceu-vos cap avall i toqueu Serveis del sistema. A continuació, desactiveu els commutadors al costat dels serveis del sistema següents:

  • Identificació d'Apple Pay / comerciant
  • Cerca de xarxes mòbils
  • Calibració de la brúixola
  • Homekit
  • Alertes basades en la ubicació
  • Anuncis d'Apple basats en la ubicació
  • Suggeriments basats en la ubicació
  • Personalització del sistema
  • Xarxes Wi-Fi
  • iPhone Analytics
  • Popular a prop meu
  • Encaminament i trànsit
  • Millorar Maps

Consulteu el nostre altre vídeo per obtenir més informació sobre què fan cadascun d'aquests serveis del sistema.

Ubicacions significatives

Tot i que aquesta funció no té problemes de privadesa, les ubicacions significatives us esgoten la bateria.

  1. Aixeta Configuració .
  2. Desplaceu-vos i seleccioneu Privadesa .
  3. Seleccioneu Serveis de localització .
  4. Desplaceu-vos i toqueu Serveis del sistema .
  5. Aixeta Ubicacions significatives .
  6. Apagueu l'interruptor situat al costat de Ubicacions significatives.

Accés a càmeres i fotografies

Quan obriu una aplicació nova, sovint us demana accés a la càmera i a les fotos. Però això fa que sigui difícil fer un seguiment de quina aplicació té accés a què. Seguiu aquests passos per comprovar quines aplicacions tenen accés a les vostres fotos, càmera i fins i tot als vostres contactes.

Comencem amb l'aplicació Fotos:

  1. Obert Configuració .
  2. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Privadesa .
  3. Aixeta Fotografies .
  4. Aneu a la llista i comproveu de nou quines aplicacions tenen accés a Fotos.
  5. Si no voleu que una aplicació tingui accés a Fotos, toqueu-la i seleccioneu-la Mai .

Un cop hàgiu definit els permisos per a l'aplicació Fotos, us recomanem que feu el mateix per a Càmera, Contactes, etc.

Les principals aplicacions com Instagram, Twitter i Slack tenen bona reputació i no us generaran problemes. Tot i això, heu de tenir cura de donar accés a la càmera, a les fotos i als contactes a les aplicacions més petites i amb menys reputació.

Anàlisi i millores

Els paràmetres d'Analytics i Millores són tant un assecador de bateries com possibles problemes de privadesa menors. Els desenvolupadors d'aplicacions d'Apple i de tercers poden recopilar informació sobre com utilitzeu l'iPhone en benefici propi.

Per desactivar aquestes funcions d'Analytics i millores:

  1. Obert Configuració .
  2. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Privadesa .
  3. Desplaceu-vos i seleccioneu Anàlisi i millores .
  4. Apagueu tots els interruptors.

Limiteu el seguiment d’anuncis

Encenent Limiteu el seguiment d’anuncis us opta per no rebre anuncis orientats en funció dels vostres interessos personals. Us recomanem que activeu aquesta configuració de privadesa de l'iPhone, ja que ajudarà a evitar que els anunciants recopilin informació vostra.

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Privadesa .
  3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Publicitat .
  4. Toqueu el commutador que hi ha al costat Limiteu el seguiment d’anuncis per engegar-lo.
  5. Mentre estigueu aquí, toqueu Restableix l’identificador de publicitat per esborrar qualsevol informació vostra que ja s'hagi seguit.

Mireu el nostre vídeo per obtenir més informació.

Mireu el nostre vídeo de YouTube si voleu obtenir més informació sobre aquesta configuració de privadesa de l'iPhone. Mentre hi sigueu, mireu alguns dels nostres altres vídeos i assegureu-vos de subscriure-us.

hauria de comprar més emmagatzematge de iCloud

Mantenir-se privat

Ara sou un expert en la configuració de privadesa de l’iPhone. Ara els anunciants tindran més dificultats per recollir dades sobre vosaltres. No dubteu a deixar qualsevol altra pregunta a continuació als comentaris.