L'iPad no es carrega? Aquí teniu Per què i la solució real?

Ipad Not Charging Here S Why Real Fix

El vostre iPad té un problema de càrrega i no sabeu què fer. Connecteu l’iPad esperant que es carregui, però la pantalla continua sent totalment negra. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan el vostre iPad no es carrega i mostreu com podeu solucionar definitivament el problema !Per què el meu iPad no es carrega?

Quan un iPad no es carrega, hi ha un problema amb una de les quatre parts que funcionen juntes per carregar el vostre iPad. Aquests quatre components són:  1. El programari del vostre iPad (iPadOS).
  2. El carregador de l'iPad.
  3. El vostre cable Lightning.
  4. El port de càrrega del vostre iPad.

Aquest article us ajudarà a identificar exactament quin component causa el problema de càrrega del vostre iPad i us mostrarà com solucionar-lo definitivament.

corregir la pantalla de l'iPhone 6 trencada

Restableix el teu iPad

El primer que cal provar quan l’iPad no es carrega és un restabliment complet. És possible que el programari del vostre iPad s’hagi estavellat completament, convertint la pantalla en negre i deixant el vostre iPad sense resposta. Si aquest és el cas del vostre iPad, un restabliment complet solucionaria temporalment l’error del programari.Si el vostre iPad té un botó Inici, manteniu premut el botó Botó d'inici i el botó d'engegada al mateix temps fins que vegeu el logotip d'Apple flaix al centre de la pantalla. De vegades, heu de mantenir premuts els dos botons durant uns 20 o 30 segons.

Si el vostre iPad no té cap botó d'inici, premeu i deixeu anar el botó pujar el volum , premeu i deixeu anar el botó botó de baixar el volum , doncs manteniu premut el botó superior fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.

Inspeccioneu el carregador del vostre iPad

iPadOS pot detectar les fluctuacions de potència del carregador que utilitzeu. Aquestes fluctuacions d'energia es poden interpretar com un risc per a la seguretat o una amenaça per al vostre iPad. Més que intentar-ho poder a través d'ell, és possible que el vostre iPad deixi de carregar-se completament.Proveu de carregar el vostre iPad amb diversos carregadors diferents, inclosos tots els ports USB del portàtil i el carregador de paret que venia amb el vostre iPad quan el vau comprar. Si sou com jo, és possible que també tingueu incorporat un port USB al vostre protector contra sobretensions. Proveu-ho també.

com activar l'iPhone 6 sense botó d'engegada

Si trobeu que el vostre iPad es carrega amb alguns carregadors, però no amb altres, aleshores heu identificat que el problema era el carregador de l’iPad, no el vostre iPad . Si el vostre iPad no es carrega independentment del carregador que utilitzeu, passeu al pas següent, on us ajudarem a resoldre problemes amb el cable Lightning.

Inspeccioneu el cable de càrrega

A continuació, examineu de prop el cable Lightning que utilitzeu per provar de carregar el vostre iPad. Hi ha algun desgast o decoloració al connector o al cable Lightning? Si és així, pot ser que arribi el moment d’un nou cable Lightning.

Per veure si el cable Lightning és el que causa el problema de càrrega de l'iPad, proveu de carregar-lo amb un altre cable. Si no teniu cap cable addicional, en demaneu un a un amic o consulteu la nostra selecció a Payette Forward Amazon Storefront .

Si el vostre iPad es carrega amb un cable, però no amb l’altre, ho heu entès el cable de càrrega està causant el problema, no l'iPad !

No utilitzeu cables que no estiguin certificats per MFi.

De forma ràpida, m’agradaria advertir sobre els perills d’utilitzar cables Lightning que no tinguin la certificació MFi. Aquests són els tipus de cables econòmics que normalment trobareu a la vostra botiga de conveniència o benzinera locals. Aquests cables generalment no estan certificats per MFi, cosa que significa que no s’ajusten als estàndards d’Apple d’un cable Lightning d’alta qualitat.

Com que aquests cables tenen una qualitat inferior, de vegades poden sobreescalfar-se i danyar els components interns del vostre iPad. Sabreu si un cable està danyat o no està certificat per MFi quan el vostre iPhone, iPad o iPod digui 'És possible que aquest accessori no sigui compatible' després de connectar-lo.

l

En resum, utilitzeu sempre cables certificats per MFi quan carregueu el vostre iPad !

Neteja el port de càrrega del teu iPad

Heu provat diversos cables i diversos carregadors, de manera que ara és hora de fer una ullada a l’iPad. Agafeu una llanterna (com la incorporada a l’iPhone) i inspeccioneu de prop el port de càrrega de l’iPad. En concret, estem buscant restes de brutícia, pelusses, escombraries o altres residus que puguin evitar que el cable de càrrega faci una connexió neta al port de càrrega de l’iPad.

Els iPads més antics tenen ports Lightning, que tenen vuit pins petits que connecten un cable Lightning durant el procés de càrrega. Els iPads més nous tenen un port USB-C, que té vint-i-quatre pins. Si alguna clavilla està oculta per les deixalles, és possible que no pugui formar una connexió amb el cable de càrrega.

En la majoria dels casos, és millor estar segur que lamentar-ho. Fins i tot si no veieu un munt de deixalles al port de càrrega, us recomanem que feu un esforç per netejar-los. De vegades, restes de pols minúscules que ni tan sols podeu veure són les que impedeixen que el vostre iPad es carregui.

Com puc netejar un port de càrrega de l'iPad?

Sempre us recomanem que utilitzeu un raspall antiestàtic per netejar el port de càrrega d'un iPhone, iPad o iPod. Netejar l’iPad amb un dispositiu que pugui generar electricitat pot danyar els components interns de l’iPad. Els raspalls antiestàtics no condueixen electricitat, per això els recomanem.

La majoria de la gent no té un raspall antiestàtic, però un raspall de dents nou fa una substitució excel·lent. Traieu suaument el que hi ha a l'interior del port i, a continuació, proveu de carregar l'iPad de nou. Us pot sorprendre la quantitat de deixalles que surten!

l'iPhone 5c no es carregarà

Realitzeu una restauració de DFU

Si heu arribat fins aquí, heu descartat la possibilitat que es produeixi un error de programari menor, un problema amb el carregador o el cable de càrrega i un port de càrrega brut o obstruït. Encara tenim un darrer truc a la màniga: la restauració de DFU.

Una restauració de DFU esborra tot el codi del vostre iPad i el restaura als valors predeterminats de fàbrica. En definitiva, una restauració de DFU pot solucionar un problema de programari molt profund, que podria ser el motiu pel qual el vostre iPad no es carrega.

Assegureu-vos que deseu una còpia de seguretat del vostre iPad , en cas contrari, perdrà les fotos, els contactes, el vídeo i altres fitxers. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre DFU restaura el vídeo complet a YouTube !

Si una restauració de DFU no soluciona el problema de càrrega, passeu al darrer pas d’aquest article. Analitzarem com es comprova si hi ha danys causats per l'aigua i quines són les millors opcions de reparació.

la bateria de l'iPhone no es mantindrà carregada

Reparació del vostre iPad

Malauradament, no tots els iPad que no es carreguen es poden solucionar amb una sèrie de passos de resolució de problemes de programari. De vegades, heu de reparar l’iPad.

Una de les raons més freqüents per les quals un iPad té problemes de càrrega és perquè s’ha exposat recentment a aigua o a un altre líquid. Aquest líquid pot danyar permanentment els connectors del port de càrrega de l'iPad, cosa que impossibilita la càrrega.

Si heu de reparar l'iPad, us recomanem que ho feu a través d'Apple. Apple proporciona assistència presencialment, en línia i per correu electrònic. Assegureu-vos de programar una cita si teniu previst anar a l'Apple Store local. Sense cita prèvia, podríeu passar molt de temps de peu!

Fer-se càrrec

El vostre iPad es torna a carregar. La propera vegada que el vostre iPad no es carregarà, sabreu exactament com solucionar el problema. No oblideu compartir aquest article a les xarxes socials o deixeu-nos un comentari a continuació per fer-nos saber el motiu pel qual el vostre iPad no es carregava.