Els AirPods no es connectaran a Apple Watch? Aquí teniu la veritable solució.

Airpods Won T Connect Apple Watch

Els vostres AirPods no es connectaran al vostre Apple Watch i no sabeu per què. Els AirPods estan dissenyats per connectar-se perfectament als dispositius Apple tan bon punt els traieu de la funda de càrrega, de manera que pot resultar molt frustrant quan alguna cosa surt malament. En aquest article, ho faré expliqueu per què els vostres AirPods no es connecten al vostre Apple Watch i mostreu-vos com solucionar el problema !

Com aparellar els vostres AirPods amb el vostre Apple Watch

Voldria començar explicant com emparellar els vostres AirPods amb el vostre Apple Watch. Hi ha dues coses que heu de fer abans de poder emparellar els vostres AirPods amb el vostre Apple Watch:  1. Assegureu-vos que els vostres AirPods estiguin vinculats al vostre iPhone
  2. Assegureu-vos que el vostre iPhone estigui vinculat al vostre Apple Watch

Normalment, els vostres AirPods s’aparellaran perfectament a tots els dispositius Apple enllaçats al vostre compte d’iCloud. Si acabeu d’aconseguir els vostres AirPods i no esteu segur de com connectar-los al vostre iPhone, consulteu el meu article sobre emparellant els vostres AirPods amb el vostre iPhone .Un cop hàgiu aparellat els vostres AirPods al vostre iPhone, podeu anar a Configuració -> Bluetooth al vostre Apple Watch i veure que apareixen els vostres AirPods.els auriculars no funcionen a l'iPhone 6

Quan els AirPods apareguin a Configuració -> Bluetooth, obriu la funda de càrrega i toqueu els AirPods a Configuració -> Bluetooth a l'Apple Watch. Sabreu que els vostres AirPods estan connectats al vostre Apple Watch quan ho vegeu Connectat a sota del nom del vostre Apple Watch.En aquest moment, podeu treure els AirPods de la caixa de càrrega, posar-los a les orelles i gaudir de les vostres cançons o audiollibres preferits. Si ja heu configurat els vostres AirPods per emparellar-los amb l'iPhone i l'Apple Watch, però ara mateix no es connecten, seguiu la guia de resolució de problemes pas a pas següent per solucionar el problema.

Reinicieu el vostre Apple Watch

És possible que els vostres AirPods no es connectin a l'Apple Watch a causa d'un problema de programari menor o d'un error tècnic. Si aquest és el cas, reiniciar l'Apple Watch pot solucionar el problema.

Primer, apagueu l'Apple Watch mantenint premut el botó lateral fins que aparegui el control lliscant Apagat a la pantalla. Feu lliscar el control lliscant d'esquerra a dreta per apagar l'Apple Watch.

com evitar que es reiniciï l'iPhone

Espereu uns 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral de nou fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. L’Apple Watch es tornarà a engegar al cap d’uns segons.

Desactiveu el mode d'avió al vostre Apple Watch

Per defecte, el Bluetooth es desactiva automàticament quan el mode avió està activat al vostre Apple Watch. Per comprovar si el mode d'avió està activat, fes lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la cara del rellotge i fes un cop d'ull a la icona de l'avió.

Si la icona d'avió és de color taronja, el vostre Apple Watch es troba en mode d'avió. Toqueu la icona per desactivar el mode avió. Sabreu que està desactivada quan la icona sigui gris.

Apagueu la reserva d’energia

El Bluetooth també està desactivat a l’Apple Watch mentre està activada la reserva d’alimentació. Si heu activat la reserva d’alimentació per estalviar bateria, no està malament.

Carregueu l’Apple Watch i, a continuació, apagueu la reserva d’energia mantenint premut el botó lateral fins que la pantalla s’apagui i aparegui el logotip d’Apple a la pantalla. El vostre Apple Watch no estarà en mode de reserva d’energia quan es torni a engegar.

Actualitzeu el vostre Apple Watch

Si els vostres AirPods encara no es connecten al vostre Apple Watch, és possible que estigui executant una versió obsoleta de watchOS. Els AirPods només són compatibles amb els rellotges Apple Watch que funcionen amb watchOS 3 o versions posteriors.

com aconseguir que l'iPhone 6 es carregui

Per actualitzar l'Apple Watch, obriu l'aplicació Watch a l'iPhone i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització de programari disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo .

Nota: Només podeu actualitzar watchOS si el vostre Apple Watch està connectat a Wi-Fi i té una durada de bateria superior al 50%.

Assegureu-vos que els AirPods es troben a l’abast d’Apple Watch

Per poder emparellar els vostres AirPods amb el vostre Apple Watch, han de ser-ho a l'abast els uns dels altres. Tant els vostres AirPods com el vostre Apple Watch tenen un abast Bluetooth impressionant, però us recomano mantenir-los just al costat de l’altre quan intenteu connectar-los.

Carregueu els vostres AirPods i la funda de càrrega

Una de les raons més freqüents per què els AirPods no es connecten a un Apple Watch és que els AirPods no tenen autonomia. No sempre és fàcil vigilar la durada de la bateria dels AirPods perquè no tenen un indicador de bateria incorporat.

Afortunadament, podeu comprovar la durada de la bateria dels vostres AirPods directament a l’Apple Watch. Feu lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la cara del rellotge per obrir el Centre de control i, a continuació, toqueu el percentatge de bateria que hi ha a l'extrem superior esquerre. Si els vostres AirPods estan connectats al vostre Apple Watch, la durada de la bateria apareixerà en aquest menú.

També podeu comprovar la durada de la bateria dels vostres AirPods mitjançant el widget Bateries del vostre iPhone. Per afegir les piles a l'iPhone, llisqueu d'esquerra a dreta a la pantalla d'inici de l'iPhone i desplaceu-vos cap avall i toqueu Edita . A continuació, toqueu el botó verd més a l'esquerra del fitxer Bateries .

Ara, quan els vostres AirPods estiguin connectats al vostre iPhone, podreu veure quanta bateria els queda.

Si els vostres AirPods es queden sense durada de la bateria, poseu-los a la caixa de càrrega una estona. Si els AirPods no es carreguen fins i tot després d’haver-los col·locat a la funda de càrrega, és possible que la funda de càrrega estigui fora de vida de la bateria. Si la caixa de càrrega dels AirPods està fora de vida de la bateria, carregueu-la connectant-la a una font d’alimentació mitjançant un cable Lightning.

com trucar des d'un número d'iPhone bloquejat

Suggeriment: podeu carregar els vostres AirPods a la seva funda de càrrega mentre es carrega la funda de càrrega. Sé que és un embolcall, però realment us ajudarà a racionalitzar el procés de càrrega.

Oblideu-vos dels AirPods com a dispositiu Bluetooth

Quan connecteu l’Apple Watch a un dispositiu Bluetooth per primera vegada, l’Apple Watch desa dades com per connectar-se a aquest dispositiu. Si alguna cosa va canviar en la forma en què els seus AirPods o Apple Watch s’associen a altres dispositius Bluetooth, podria ser el motiu pel qual els AirPods no es connecten al vostre Apple Watch.

Per solucionar aquest problema, oblidarem els AirPods com a dispositiu Bluetooth al vostre Apple Watch. Quan torneu a connectar els AirPods després d’haver-los oblidat al vostre Apple Watch, serà com si estiguéssiu vinculant els dispositius per primera vegada.

Per oblidar els AirPods del vostre Apple Watch, obriu el fitxer Aplicació Configuració i toqueu Bluetooth . A continuació, toqueu el botó blau i a la dreta dels vostres AirPods. Finalment, toqueu Oblida el dispositiu per oblidar els teus AirPods.

Quan oblideu els AirPods al vostre Apple Watch, s’oblidaran de tots els dispositius connectats al vostre compte d’iCloud. Haureu de tornar a connectar-los a l'iPhone tal com ho vau fer quan el vau configurar per primera vegada. Si no recordeu com connectar els AirPods al vostre iPhone, desplaceu-vos cap amunt fins a la part superior d’aquest article i seguiu la nostra guia.

Esborra tot el contingut i la configuració

Si els vostres AirPods encara no es connecten al vostre Apple Watch, és possible que hi hagi un problema de programari ocult que causi el problema. Si esborreu tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch, podem eliminar aquest problema potencial esborrant-lo completament del vostre Apple Watch.

Només recomano esborrar tot el contingut i la configuració de l’Apple Watch després d’haver completat tots els passos anteriors. Si realitzeu aquest restabliment a l'Apple Watch, se suprimirà tot el contingut (les vostres aplicacions, música, fotos, etc.) i restablirà tots els seus paràmetres als valors predeterminats de fàbrica.

Un cop s’hagi esborrat tot el contingut i la configuració, haureu de tornar a emparellar l’Apple Watch amb l’iPhone tal com feia quan el treieu de la caixa per primera vegada.

Per esborrar tot el contingut i la configuració, obriu l'aplicació Configuració de l'Apple Watch i toqueu General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració . Se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya i, a continuació, toqueu Esborra-ho tot quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla. Després de tocar Esborra-ho tot , l'Apple Watch realitzarà el restabliment i es reiniciarà poc després.

iPad contrasenya incorrecta per a wifi

Opcions de reparació

Si heu seguit tots els passos de resolució de problemes anteriors, però els vostres AirPods no es connectaran al vostre Apple Watch, és possible que hi hagi un problema de maquinari. No podem estar segurs de si hi ha cap problema de maquinari amb el vostre Apple Watch o els vostres AirPods, així que reserveu una cita a l'Apple Store local i porteu-los tots dos.

Si hi ha un problema de maquinari que provoca el problema, estic disposat a apostar que té alguna cosa a veure amb l'antena que connecta el vostre Apple Watch als dispositius Bluetooth, sobretot si heu tingut problemes per emparellar el vostre Apple Watch amb dispositius Bluetooth diferents del vostre AirPods.

Els vostres AirPods i Apple Watch: per fi connectats!

Heu solucionat el problema i heu emparellat correctament els AirPods amb el vostre Apple Watch. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials per ajudar els vostres familiars i amics quan els seus AirPods no es connectin al seu Apple Watch. Gràcies per llegir i no dubteu a deixar cap altra pregunta sobre els vostres AirPods o Apple Watch a la secció de comentaris següent.