Per què es reinicia el meu iPhone? Aquí teniu la solució.

Why Does My Iphone Keep RestartingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Per què es reinicia el meu iPhone i què hi faig? Confiem en els nostres iPhones i han de funcionar tot el temps. Estaria molt bé que hi hagués una única raó per la qual els iPhones es reinicien una i altra vegada, però no hi ha cap bala màgica per a aquest problema. En aquest article t’explicaré què fa que els iPhones continuïn reiniciant-se i t’ho mostraré com solucionar el problema de reinici de l'iPhone .Atenció als propietaris de l'iPhone X: Si teniu un iPhone X o un iPhone XS que es reinicia constantment, llegiu el meu nou article per esbrinar-ho com evitar que el vostre iPhone X es reiniciï una vegada i una altra . Si aquestes correccions no funcionen, torneu i seguiu aquesta guia.Per què es reinicia el meu iPhone?

Els iPhones que es continuen reiniciant generalment es divideixen en dues categories:  1. iPhones que es reinicien de manera intermitent: Podeu fer servir el vostre iPhone durant un temps sense cap problema i, de seguida, el vostre iPhone es reinicia de sobte.
  2. Bucle de reinici de l'iPhone: El vostre iPhone es reinicia contínuament i és totalment inutilitzable. El logotip d’Apple apareix i desapareix una i altra vegada a la pantalla.

Si el vostre iPhone entra a la segona categoria, aneu al pas 5. Si no podeu utilitzar el programari a l'iPhone, és impossible fer els primers passos. Anem a submergir-nos perquè pugueu deixar de cridar 'El meu iPhone es reinicia de manera continuada'. al gat.

1. Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone

Abans de fer cap solució de problemes, assegureu-vos que feu una còpia de seguretat del vostre iPhone. Si el vostre iPhone té un problema de maquinari, aquesta podria ser la vostra última oportunitat de fer una còpia de seguretat de les vostres dades. Si ho necessitem, restaurarem l’iPhone en un pas posterior i necessiteu una còpia de seguretat abans de restaurar-la.

Si necessites ajuda a fer còpies de seguretat del vostre iPhone , L’article d’assistència d’Apple té un recorregut excel·lent. Un cop hàgiu fet una còpia de seguretat, podreu començar a solucionar el problema si l'iPhone es reinicia o si l'iPhone continua encès i apagat.2. Actualitzeu el programari del vostre iPhone (iOS)

Igual que Windows en un PC o OS X en un Mac, iOS és el sistema operatiu del vostre iPhone. Les actualitzacions d'iOS sempre contenen moltes solucions per a errors de programari i altres problemes. De vegades, una actualització de programari soluciona el problema que provocava que l’iPhone continués a reiniciar-se o entrés en un bucle de reinici.

Per comprovar si hi ha actualitzacions de programari disponibles, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, instal·leu-la. També podeu connectar l’iPhone a l’ordinador i utilitzar iTunes per actualitzar el programari de l’iPhone. Si el vostre iPhone es reinicia contínuament, és possible que iTunes sigui la vostra millor aposta.

3. Determineu si una aplicació fa que el vostre iPhone es reiniciï

És molt estrany que una aplicació faci que un iPhone es reiniciï o s'encengui i s'apagui repetidament. En la seva major part, el programari del vostre iPhone està protegit de les aplicacions amb problemes. Dit això, hi ha més d'1,5 milions d'aplicacions a l'App Store i no són totes perfectes.

Si heu instal·lat una aplicació just abans que l’iPhone entri en un bucle de reinici, desinstal·leu-la i comproveu si el problema es resol.

Configuració -> Privadesa -> Analítica -> Dades d'Analytics és un altre lloc per comprovar si hi ha aplicacions amb problemes. És normal veure diverses entrades en aquesta llista. Desplaceu-vos ràpidament per la llista i cerqueu qualsevol aplicació que es mostri una i altra vegada. Si en trobeu una, desinstal·lar aquesta aplicació pot solucionar el vostre iPhone.

4. Restableix tots els paràmetres

Restableix tots els paràmetres no és una bala màgica, però pot resoldre determinats problemes de programari. Anar a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix tota la configuració per restablir la configuració de fàbrica de la configuració del vostre iPhone. No perdreu cap de les vostres aplicacions ni dades, però haureu d’introduir de nou la contrasenya de Wi-Fi.

5. Traieu la targeta SIM

Els bucles de reinici de l'iPhone poden ser causats per problemes amb la connexió de l'iPhone al vostre operador de telefonia sense fils. La vostra targeta SIM connecta l'iPhone al vostre operador de telefonia mòbil, de manera que eliminar-lo és la millor manera de solucionar problemes en què l'iPhone continua reiniciant-se.

falcó vs falcó vs àguila

No us preocupeu: res no pot sortir malament quan traieu la targeta SIM. L'iPhone es tornarà a connectar immediatament amb l'operador de telefonia mòbil tan bon punt el torneu a posar.

L’article de suport d’Apple sobre com treure la targeta SIM del vostre iPhone us mostrarà exactament on es troba la targeta SIM al vostre iPhone. Utilitzarà un clip de paper per expulsar la safata de la SIM de l'iPhone.

Si s’elimina la targeta SIM, torneu a posar-la a l’iPhone. Si el problema torna a aparèixer després de tornar a posar la targeta SIM, haureu de restaurar l’iPhone (pas 7) o substituir la targeta SIM pel vostre operador de telefonia mòbil.

Si l’eliminació de la targeta SIM no soluciona el problema, no la torneu a posar fins que no hàgiu completat el següent pas. Si voleu obtenir més informació sobre la targeta SIM del vostre iPhone, consulteu el meu article anomenat 'Per què el meu iPhone no diu cap targeta SIM?' .

6. Restabliment complet

No heu de fer un restabliment complet del vostre iPhone tret que sigui absolutament necessari. És com apagar un ordinador de sobretaula desconnectant-lo de la paret. Dit això, un bucle de reinici de l'iPhone és un d'aquests moments en què es necessita un restabliment complet.

Per fer un restabliment complet, manteniu premut el botó botó d'encendre i Botó d'inici (el botó circular que hi ha a sota de la pantalla) alhora fins que la pantalla de l'iPhone quedi en blanc i aparegui el logotip d'Apple.

En un iPhone 7 o 7 Plus, els botons que heu de prémer per executar un restabliment complet són lleugerament diferents. Mantingueu premuda la tecla simultàniament botó d'encendre i la botó de baixar el volum.

Si teniu un iPhone 8, 8 Plus o X, el procés de restabliment dur també és diferent. Premeu i deixeu anar el fitxer botó per augmentar el volum , aleshores el botó de baixar el volum , doncs manteniu premut el botó lateral .

Independentment del model d'iPhone que tingueu, assegureu-vos manteniu premuts els dos botons junts durant almenys 20 segons . La gent va quedar meravellada quan havia entrat a l’Apple Store i vaig solucionar ràpidament el seu iPhone mort amb un restabliment complet. Ells pensament van fer un restabliment complet a casa, però no van mantenir els dos botons premuts durant un temps suficient.

Si heu tret la targeta SIM de l’iPhone al pas anterior, ara és un bon moment per tornar-la a posar al vostre iPhone. Hem eliminat la possibilitat que la vostra targeta SIM faci que el vostre iPhone es reiniciï. Esperem que el restabliment complet solucioni el problema en què l’iPhone es continuava reiniciant, però si continua, haureu de restablir el dispositiu seguint les instruccions següents.

7. Restaureu l'iPhone mitjançant iTunes

La restauració de l’iPhone esborra i recarrega completament el programari de l’iPhone (iOS) i, al mateix temps, pot eliminar una gran quantitat de problemes de programari. Quan restaurem el vostre iPhone, eliminarem la possibilitat que un problema de programari pugui fer que el vostre iPhone es reiniciï Per això, els tècnics d’Apple ho fan tan sovint.

Per restaurar l’iPhone ha d’estar connectat a un ordinador. Recomano fer un tipus de restauració especial que fan els tècnics d'Apple Restauració de DFU , que és més profund que una restauració regular i pot resoldre més problemes. No el trobareu enlloc al lloc web d’Apple; llegiu el meu article per obtenir més informació com restaurar DFU el vostre iPhone .

Un cop finalitzada la restauració, podreu tornar a carregar tota la vostra informació personal de la còpia de seguretat de l'iPhone a iTunes o iCloud. Si encara teniu algun problema, torneu aquí i continueu llegint.

8. Comproveu si hi ha cap problema de maquinari

Els problemes de maquinari són un dels motius habituals pels quals els iPhones queden bloquejats en un bucle de reinici. Si feu servir una funda al vostre iPhone, traieu-la abans de continuar.

Mireu atentament el port de càrrega de la part inferior de l’iPhone. Comproveu si hi ha restes enganxades a l'interior i si hi ha signes de corrosió.

canviar el número de telèfon de l'identificador d'Apple

Si alguna cosa no es veu bé, agafeu un raspall de dents que mai no heu utilitzat i renteu suaument el port de càrrega. Un curtcircuit o qualsevol altre problema al port de càrrega pot causar tot tipus de problemes amb el vostre iPhone.

9. Pot ser que hàgiu de reparar l'iPhone

Hem eliminat la possibilitat que un problema de programari faci que el vostre iPhone es continuï reiniciant i hem comprovat si hi ha problemes de maquinari a l'exterior de l'iPhone. Si el vostre iPhone està en un bucle de reinici, probablement haureu de reparar-lo.

Si decidiu obtenir ajuda a la vostra Apple Store local, assegureu-vos de tenir una cita amb el Genius Bar perquè no hagueu d’esperar. Una alternativa menys costosa és Pols , un servei de reparació de correu electrònic que fa una gran feina.

Embolicant-ho

En aquest punt, espero que hàgim solucionat el problema que feia que el vostre iPhone es continués reiniciant. M’agradaria escoltar la vostra experiència a la secció de comentaris que hi ha a continuació i, si teniu alguna altra pregunta, no dubteu a fer-los al Grup de Facebook de Payette Forward.

Tot el millor,
David P.