La pantalla del meu iPhone està trencada. Aquí teniu què fer.

My Iphone Screen Is CrackedProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabes de deixar caure l’iPhone i la pantalla està trencada. Quan la pantalla de l'iPhone es destrueix, pot ser difícil esbrinar què haureu de fer, quina opció de reparació és millor o, fins i tot, si ho heu de reparar. En aquest article t’explicaré què fer quan la pantalla de l'iPhone està trencada i us guia a través de les diferents opcions de reparació .Primer de tot, estigueu segur

Quan una pantalla d’iPhone s’esquerda o es trenca, sol haver-hi molts fragments de vidre esmolats. L’últim que voleu que passi després d’haver deixat caure l’iPhone és tallar-vos la mà sobre vidres trencats i haver d’anar a urgències.Si la pantalla del teu iPhone està completament destrossada , agafeu un tros de cinta d’embalatge transparent i poseu-lo sobre la pantalla.Si la pantalla no es trenca significativament, és possible que pugueu ometre aquest pas fins que no comproveu si la pantalla es pot utilitzar o si voleu que se substitueixi.

Avalueu els danys: fins a quin punt es trenca?

La següent pregunta que us voleu fer és la següent: Quina trencada té la pantalla? És una esquerda única? Hi ha algunes esquerdes? La pantalla està completament destrossada?

Si el dany és menor, pot ser que valgui la pena anar a l'Apple Store per veure si es pot fer una excepció, però aquests casos són extremadament rars.Apple no cobreix els danys físics causats als iPhones: encara hi ha una tarifa de servei encara que tingueu AppleCare +. La majoria de les vegades, els punts d’impacte són obvis i un Apple Genius els pot detectar immediatament. Si teniu una pantalla de l'iPhone trencada, no podreu sortir-ne.

Trobeu la millor opció de reparació per a vosaltres

Com a propietari d’iPhone, teniu moltes opcions de reparació diferents, de fet, moltes que de vegades poden arribar a ser aclaparadores. En total, teniu sis opcions principals de reparació i us recorrerem ràpidament cadascun dels temes següents.

la meva pantalla tàctil iphone 6 plus no funciona

poma

Si teniu AppleCare +, les reparacions de pantalla costen normalment 29 dòlars. Tot i això, si no teniu AppleCare +, probablement pagareu com a mínim 129 dòlars i, possiblement, fins a 279 dòlars. Això és només si la pantalla està trencada.

Si hi ha algun altre dany al vostre iPhone, com ara una abolladura o un revolt del marc, el cost de la reparació serà encara més gran. Si teniu AppleCare +, probablement se us cobrarà 99 USD. Si no teniu AppleCare +, la vostra factura pot arribar als 549 dòlars.

Apple també té un servei de reparació de correu electrònic, però el temps de devolució pot trigar una setmana o més.

Si teniu AppleCare +, Apple maig ser la vostra millor i menys costosa opció. Si no teniu AppleCare + o si necessiteu reparar la pantalla de l'iPhone immediatament, hi ha algunes opcions que us recomanem que tingueu en compte.

Puls i altres serveis de reparació 'acompanyats'

Molta gent no coneix aquestes opcions de reparació d’iPhone relativament noves que funcionen molt bé per a molts usuaris d’iPhone. Empreses com Puls són marques nacionals que enviaran directament un tècnic altament qualificat i certificat a tu on repararan l’iPhone al moment.

Visiteu el nostre Pàgina de codis de cupó Puls per 5 dòlars de descompte en qualsevol reparació.

Servei de llibres Puls

Les reparacions que s’aconsegueixen solen ser tan econòmiques (si no més barates) que les reparacions d’Apple i són molt més còmodes. En lloc d’estar al voltant del centre comercial, algú s’acosta a tu; la teva rutina diària no s’interromp en absolut.

A més, algunes d’aquestes empreses de reparació que ofereixen ofereixen una millor garantia que la que rebrà d’Apple, que és de 90 dies. Per exemple, les reparacions de Puls estan protegides amb una garantia de per vida.

Tallers locals de reparació d'iPhone

Una altra opció que és probable que sigui a prop és el vostre taller de reparació d’iPhone local. A mesura que els productes d’Apple s’han anat popularitzant, s’han obert més botigues de reparació de telèfons.

Normalment, no animo la gent a triar aquesta opció. No saps qui fa la reparació, de quin tipus d’experiència té la reparació d’iPhones ni d’on prové realment la pantalla de reemplaçament.

El més important, si un Apple Genius s’adona que el vostre iPhone s’ha reparat amb una pantalla de tercers, és possible que Apple es negui a fer futures reparacions al vostre iPhone quan el porteu. En aquest cas, hauríeu de comprar un iPhone nou. o aguantar el vostre trencat.

Ens allunyem de fer recomanacions específiques sobre botigues locals perquè hi ha molta variabilitat. Si creieu que aquesta opció és la millor per a vosaltres, investigueu i llegiu algunes ressenyes de la vostra botiga local abans d’entrar-hi.

Serveis de reparació per correu

Els serveis de reparació de correu electrònic com iResQ són una altra opció de reparació cada vegada més popular per a la pantalla de l’iPhone esquerdada. Les empreses de reparació per correu són convenients per a persones que viuen lluny de la civilització i volen estalviar diners.

El principal inconvenient dels serveis de reparació de correu electrònic és que són notòriament lents: les devolucions poden trigar fins a una setmana o fins i tot més. Pregunteu-vos a vosaltres mateixos: quan va ser l'última vegada que no vaig fer servir el meu iPhone durant una setmana?

Arregla-ho tu mateix

Si el vostre amic expert en tecnologia s’ofereix a fer la reparació o si creieu que podríeu substituir la pantalla de l’iPhone trencada, podria ser una bona opció, però normalment no ho és.

Reparar un iPhone és un procés delicat. Hi ha dotzenes de components minúsculs a l’interior de l’iPhone, de manera que és fàcil cometre un error o deixar alguna cosa fora de lloc. Si un petit cable s’esgota fins i tot el mínim, podria quedar-se sense l’iPhone fins que no trobi una pantalla de recanvi o es compri un nou iPhone.

A més, haureu d’utilitzar un joc d’eines especialitzat només per entrar al vostre iPhone per començar.

Si la substitució de la pantalla de l'iPhone DIY no funciona, no espereu que Apple us rescati. Si Apple descobreix que heu obert el vostre iPhone i heu intentat substituir una pantalla esquerdada, gairebé segur que no solucionarà el vostre iPhone.

Fins i tot Apple Geniuses comet errors en reparar pantalles d’iPhone trencades; per això, Apple Stores s’omple de peces de recanvi. A la sala Genius hi ha més problemes dels que probablement us imagineu.

Hi ha una cosa més a tenir en compte: les pantalles de recanvi no són barates i és difícil saber quines són d’alta qualitat. Empreses de reparació professionals com Puls proven a fons les pantalles de l’iPhone i ofereixen garanties de per vida sobre les seves reparacions.

El potencial de problemes, a més del cost de comprar un conjunt d’eines especials i una pantalla de recanvi, és suficient per dir-vos que probablement no reparareu la pantalla de l’iPhone esquerdada pel vostre compte.

No ho solucioneu

Quan la pantalla de l'iPhone està trencada, sempre teniu l'opció de no fer res. No recomano intentar solucionar-ho vosaltres mateixos tret que estigueu 100% bé amb el pitjor dels casos: un iPhone amb maons.

També podeu arreglar el vostre iPhone ara si:

  • Teniu previst donar l’iPhone a una altra persona.
  • Teniu previst negociar-lo.
  • Teniu previst revendre-la.
  • Teniu previst actualitzar a un iPhone més recent en el futur.

Pertanyo al programa d'actualització de l'iPhone. Cada any rebo l’iPhone més recent i torno a enviar el meu vell a Apple.

Quan vaig aconseguir el meu iPhone 7, el vaig deixar caure i la pantalla es va esquerdar una mica. Nou mesos després, quan el vaig tornar a enviar a Apple com a part del programa d’actualització, no l’acceptarien fins que la pantalla no es solucionés. Vaig haver de pagar la reparació abans d’acabar l’actualització.

Quina és la moral de la història? Ho hauria d’haver solucionat 9 mesos abans quan va passar.

Molta sort

Espero que aquest article us ajudi a esbrinar quina opció de reparació és la millor per a la pantalla de l'iPhone trencada. Pot ser increïblement frustrant quan la pantalla de l'iPhone està trencada, així que us desitjo molta sort per reparar-la, tant si decidiu triar Apple, Puls o una altra opció. Deixa un comentari a continuació i fes-me saber com ha estat la teva experiència amb les pantalles de l'iPhone trencades i reparant-les.