El meu llapis d'Apple no es vincularà al meu iPad. Aquí teniu la solució.

My Apple Pencil Won T Pair My Ipad

L'Apple Pencil ha ampliat les capacitats de l'iPad de moltes maneres. És més fàcil que mai escriure notes a mà o dibuixar obres d'art impressionants. Quan el vostre Apple Pencil no s’aparelli amb el vostre iPad, podeu perdre’t gran part del que fa que l’iPad sigui fantàstic. En aquest article t’explicaré què cal fer quan el vostre Apple Pencil no es vincula amb el vostre iPad !Com aparellar el vostre llapis Apple amb el vostre iPad

Si sou el primer usuari d’Apple Pencil, és possible que no sàpigueu combinar Apple Pencil amb el vostre iPad. La forma de fer-ho varia en funció de la generació que tingueu Apple Pencil.les meves aplicacions per a iPhone no s’obriran

Vinculeu un llapis Apple de primera generació amb el vostre iPad

  1. Traieu la tapa del vostre Apple Pencil.
  2. Connecteu el connector Lightning del vostre Apple Pencil al port de càrrega de l'iPad.

Vinculeu un llapis Apple de 2a generació amb el vostre iPad

Connecteu l'Apple Pencil al connector magnètic que hi ha al lateral de l'iPad, a sota dels botons de volum.

Assegureu-vos que els vostres dispositius siguin compatibles

Hi ha dues generacions d’Apple Pencil i totes dues no són compatibles amb tots els models d’iPad. Assegureu-vos que el vostre Apple Pencil sigui compatible amb el vostre iPad.iPads compatibles amb el llapis Apple de primera generació

  • iPad Pro (9,7 i 10,5 polzades)
  • iPad Pro de 12,9 polzades (1a i 2a generació)
  • iPad (6a, 7a i 8a generacions)
  • iPad Mini (5a generació)
  • iPad Air (3a generació)

iPads compatibles amb el llapis Apple de 2a generació

  • iPad Pro d'11 polzades (1a generació i versions posteriors)
  • iPad Pro de 12,9 polzades (tercera generació i versions posteriors)
  • iPad Air (4a generació i versions posteriors)

Desactiveu i torneu a activar el Bluetooth

El vostre iPad utilitza Bluetooth per vincular-lo amb el vostre Apple Pencil. De vegades, problemes de connectivitat petits poden evitar que Apple Pencil i iPad es vinculin. Desactivar i tornar a activar el Bluetooth ràpidament pot solucionar el problema.

Obriu Configuració i toqueu Bluetooth . Toqueu el commutador situat al costat del Bluetooth per desactivar-lo. Espereu uns segons i, a continuació, toqueu l'interruptor per tornar a activar el Bluetooth. Sabreu que el Bluetooth està activat quan l’interruptor és verd.Reinicieu l'iPad

De manera similar a l’activació i l’activació de Bluetooth, reiniciar l’iPad pot solucionar un problema de programari menor que pot experimentar. Tots els programes que s’executen a l’iPad s’aturaran de manera natural i començaran de nou.

la pantalla de l'iPhone no respon al touch 6 plus

Reinicieu un iPad amb un botó d'inici

Manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPad. Espereu uns segons per deixar que el vostre iPad s'apagui completament. A continuació, manteniu premut el botó d’engegada per reiniciar l’iPad. Deixeu anar el botó d’engegada quan aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.

Reinicieu un iPad sense botó d'inici

Simultàniament, mantingueu premut el botó superior i el botó de volum fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPad. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó superior fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Carregueu el llapis Apple

És possible que el vostre Apple Pencil no s’aparelli amb el vostre iPad perquè no té autonomia. Proveu de carregar el vostre Apple Pencil per veure si això soluciona el problema.

Com carregar un llapis Apple de primera generació

Traieu la tapa del vostre Apple Pencil per exposar el connector Lightning. Connecteu el connector Lightning al port de càrrega de l’iPad per carregar el vostre Apple Pencil.

Com carregar un llapis Apple de 2a generació

Connecteu l'Apple Pencil al connector magnètic que hi ha al lateral de l'iPad, a sota dels botons de volum.

per què el meu missatge està esperant l’activació?

Tanqueu l'aplicació que utilitzeu

Les aplicacions per a iPad no són perfectes. De vegades es bloquegen, cosa que pot provocar diversos problemes al vostre iPad. Pot ser que un bloqueig de l’aplicació impedeixi que Apple Pencil es vinculi amb el vostre iPad, sobretot si heu provat d’aparellar els vostres dispositius després d’obrir l’aplicació.

iPads amb botó d'inici

Premeu dues vegades el botó d'inici per obrir el commutador d'aplicacions. Feu lliscar l'aplicació cap amunt i fora de la part superior de la pantalla per tancar-la. No estaria malament tancar la resta d’aplicacions del vostre iPad, per si algun d’ells s’havia estavellat.

iPads sense botó d'inici

Feu lliscar el dit cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla i manteniu-hi el dit durant un segon. Quan s'obri el commutador d'aplicacions, llisqueu l'aplicació cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla.

Oblideu-vos del llapis Apple com a dispositiu Bluetooth

El vostre iPad desa informació sobre com es pot emparellar amb el vostre Apple Pencil quan connecteu els dispositius per primera vegada. Si alguna part d’aquest procés ha canviat, podria evitar que el vostre Apple Pencil s’aparellés amb el vostre iPad. L’oblit de l’Apple Pencil com a dispositiu Bluetooth donarà un nou començament a l’iPad i al iPad quan els torneu a connectar.

Obriu Configuració a l'iPad i toqueu Bluetooth. Toqueu el botó Informació (busqueu la i blava) a la dreta del vostre Apple Pencil i, a continuació, toqueu Oblida aquest dispositiu . Aixeta Oblida el dispositiu per confirmar la vostra decisió. Després, proveu de tornar a emparellar el vostre Apple Pencil amb el vostre iPad.

el meu iPhone no em permetrà actualitzar a iOS 10

Neteja el port de càrrega de l'iPad

Aquesta solució és només per als usuaris de Apple Pencil de primera generació. Si teniu un Apple Pencil de 2a generació, aneu al pas següent.

El vostre Apple Pencil i l'iPad han de poder establir una connexió neta quan aneu a emparellar-los a través del port Lightning. Un port Lightning brut o tapat podria evitar que el vostre Apple Pencil s’aparellés amb el vostre iPad. Us sorprendrà de la facilitat amb què es poden enganxar pelusses, brutícia i altres residus en un port de càrrega.

Agafeu un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou i rasqueu els residus allotjats al port Lightning del vostre iPad. A continuació, proveu de tornar a emparellar els dispositius.

Restableix la configuració de xarxa a l'iPad

Si restabliu la configuració de xarxa de l'iPad, tots els paràmetres de Bluetooth, Wi-Fi, mòbils i VPN restabliran els valors predeterminats de fàbrica. Aquest pas pot solucionar un problema Bluetooth més profund que experimenta el vostre iPad. Haureu de tornar a connectar tots els vostres dispositius Bluetooth, tornar a introduir les vostres contrasenyes Wi-Fi (així que escriviu-les!) I reconfigureu les xarxes privades virtuals que tingueu.

Obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Aixeta Restableix la configuració de xarxa torneu a confirmar la vostra decisió.

L'iPad s'apagarà, completarà el restabliment i es tornarà a engegar. Torneu a provar d’aparellar el vostre Apple Pencil amb el vostre iPad.

com obtenir aplicacions a l'iPhone

Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

Si cap dels passos anteriors no ha solucionat el problema, és hora de fer-ho poseu-vos en contacte amb l'assistència d'Apple . Apple ofereix assistència en línia, per telèfon, per correu electrònic i en persona. Assegureu-vos de programar una cita si teniu previst anar a l'Apple Store local.

Llest, llest, parell!

Heu solucionat el problema amb el vostre Apple Pencil i es torna a connectar amb el vostre iPad. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics, familiars i seguidors què han de fer quan el seu Apple Pencil no es vinculi amb el seu iPad. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre Apple Pencil o iPad a la secció de comentaris següent.