Com puc crear contactes nous a partir de missatges en dispositius iPhone a iOS 12? La solució!

How Do I Create New Contacts From Messages Iphones Ios 12

Envieu un missatge de text a un amic nou a l'aplicació Missatges i voleu desar-lo com a contacte. Esteu cercant el botó d’informació, però no el trobeu! En aquest article, us ho mostraré com crear contactes nous des de missatges en iPhones a iOS 12 .

En què es diferencien la creació de nous contactes a iOS 12?

A les versions anteriors d'iOS, el botó d'informació ja apareix a l'extrem superior dret de la pantalla quan obriu una conversa a Missatges. A iOS 12, hi ha un pas addicional: heu de tocar el número abans que aparegui el botó d'informació.pegat calent gelat durant l'embaràs

Com es poden crear contactes nous a partir de missatges en dispositius iPhone a iOS 12

Primer, obriu Missatges i toqueu la conversa amb la persona que voleu afegir com a contacte. A continuació, toqueu el número de telèfon que hi ha a sobre de la conversa. Quan ho feu, apareixeran tres botons nous. Toqueu el botó info botó.

A la part superior de la pantalla, tornarà a aparèixer el seu número. Toqueu-hi i, a continuació, toqueu Crea un contacte nou .

no pot obrir missatges a l'iPhone

Escriviu el seu nom i qualsevol altra informació que en conegueu i, a continuació, toqueu Fet a l'extrem superior dret de la pantalla.Entrant en contacte amb iOS 12

Ara ja sabeu com crear contactes nous al vostre iPhone a iOS 12. Quan conegueu algú nou, assegureu-vos de compartir aquest article amb ells perquè també sàpiguen afegir-vos com a contacte. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre iOS 12 a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.