La pantalla del meu iPhone parpelleja. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Screen Is Flickering

La pantalla del vostre iPhone continua parpellejant i no sabeu què fer. La pantalla parpelleja, canvia de color o es canvia de negre, però no sabeu per què. En aquest article, ho faré expliqueu per què la pantalla de l'iPhone parpelleja i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !

Restableix el teu iPhone

De vegades, el programari de l'iPhone es bloqueja, cosa que pot fer que parpellegi la pantalla. Si restabliu el vostre iPhone de manera dura, l’obligareu a apagar-se i tornar-se a engegar bruscament, cosa que de vegades pot solucionar el problema.Hi ha algunes maneres diferents de fer un restabliment complet, en funció de l'iPhone que tingueu:  • iPhone 8 i models més recents : Premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum i, a continuació, premeu i deixeu anar el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i 7 Plus : Premeu i mantingueu premuts simultàniament el botó d'engegada i el botó de baixar el volum fins que el logotip d'Apple aparegui a la pantalla.
  • iPhone SE, 6s i models anteriors : Manteniu premut el botó d'engegada i el botó d'inici simultàniament fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Podeu deixar anar els botons que teniu premuts tan aviat com aparegui el logotip d’Apple. Si la pantalla de l'iPhone continua parpellejant després de tornar-la a engegar, passeu al següent pas.La pantalla parpelleja quan obriu una aplicació específica?

Si la pantalla del vostre iPhone només parpelleja quan utilitzeu una aplicació determinada, probablement hi hagi un problema, no el vostre iPhone. En primer lloc, recomano tancar l'aplicació per veure si podem solucionar un problema menor de programari.

Haureu d’obrir el commutador d’aplicacions per tancar una aplicació al vostre iPhone. A l'iPhone 8 i versions anteriors, feu doble clic al botó Inici. A l'iPhone X i versions posteriors, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla. Ara que heu obert el commutador d'aplicacions, tanqueu l'aplicació lliscant-la cap amunt i sortint de la part superior de la pantalla.Si la pantalla de l'iPhone encara parpelleja quan obriu l'aplicació, és possible que hàgiu de suprimir-la i tornar-la a instal·lar o trobar una alternativa. Per suprimir una aplicació per a iPhone, premeu lleugerament la icona de la pantalla d'inici de l'iPhone. A continuació, toqueu la petita X que apareix. Toqueu per confirmar la vostra decisió Suprimeix !

Desactiveu la brillantor automàtica

Molts usuaris d'iPhone han tingut èxit en solucionar la seva parpellejant pantalla de l'iPhone en desactivar la brillantor automàtica. Per desactivar la brillantor automàtica, obriu Configuració i toqueu Accessibilitat -> Pantalla i mida del text . Finalment, apagueu l’interruptor situat al costat de la brillantor automàtica.

DFU Restaura el teu iPhone

Encara no podem descartar cap problema de programari encara que la pantalla de l'iPhone continuï parpellejant. Per intentar solucionar un problema de programari més profund, poseu l'iPhone en mode DFU i restaureu-lo.

Una restauració de DFU esborra i recarrega tot el codi que controla el vostre iPhone. Abans de posar l’iPhone en mode DFU, us recomanem que el feu desant una còpia de seguretat de la informació del vostre iPhone.

Un cop hàgiu fet una còpia de seguretat de les vostres dades, consulteu el nostre altre article per obtenir més informació com posar el vostre iPhone en mode DFU .

Opcions de reparació de pantalla

Probablement haureu de reparar l’iPhone si la pantalla encara parpelleja després d’haver-la posat en mode DFU. És possible que s’hagi desconnectat o danyat un connector intern.

Quan es tracta de components interns tan petits i intricats de l'iPhone, us recomanem que porteu el vostre iPhone a un expert que pugui solucionar el problema. Si teniu un pla de protecció AppleCare +, concertar una cita al Genius Bar de l’Apple Store local i vegeu què poden fer per vosaltres.

També us recomanem Pols , una empresa de reparació a la carta que us envia un tècnic directament. El tècnic pot estar-hi en tan sols una hora i la reparació està coberta per una garantia de per vida.

Pantalla parpellejant: solucionat.

La pantalla del vostre iPhone ja no parpelleja. Si coneixeu algú amb una pantalla d'iPhone parpellejant, assegureu-vos de compartir aquest article amb ells. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre iPhone a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.