Què Mac hauria de comprar? Comparant les noves Mac.

Qu Mac Deber Comprar

el tercer esdeveniment d'Apple de 2020 acaba d'acabar de transmetre, ¡i es tractava sobre una Mac! Apple va anunciar tres nous models d'ordinadors Mac, així com el primer sistema en un xip (SOC) produït directament per Apple. Amb tots aquests emocionants desenvolupaments, pot resultar difícil saber exactament què Mac és l'adequada per a tu. Avui, t'ajudaré a respondre la pregunta: 'Què Mac hauria de comprar?'

M1: El Poder darrere de la Nova Generació

Possiblement, el desenvolupament més significatiu inclòs en cadascuna de les noves Mac és el xip M1, el primer xip de processament informàtic de la nova línia Apple Silicon. Amb les capacitats gràfiques més ràpides en un SOC al món, així com una CPU de 8 nuclis, el xip M1 de 5 nanòmetres és un dels més poderoses en computació de tots els temps.

Apple afirma que el M1 pot funcionar a el doble de velocitat de rendiment que un xip de PC de primera línia, mentre que només fa servir una quarta part de l'energia en el procés. Aquest xip està finament dissenyat per maximitzar l'eficiència del MacOS Big Sud, l'actualització de programari que arribarà a les Mac dijous. Si tota aquesta innovació tecnològica et entusiasma, et alegrarà saber que els nous MacBook Air, MacBook Pro i Mac Mini estan equipats amb M1.el telèfon continua apagant-se i reiniciant-se

La Millor i més econòmica MacBook: MacBook Air

La primera computadora que Apple va anunciar en l'esdeveniment de llançament d'avui ha estat la nova MacBook Air . El seu preu ronda a partir dels $ 999, o $ 899 per a estudiants, la MacBook Air de 13 'compta amb la mateixa carcassa Wedge lleugera que les versions anteriors, però alberga més potència que mai.

Segons els informes, la MacBook Air funciona a tres vegades més la velocitat de les computadores portàtils amb Windows de la competència, i ve amb un emmagatzematge millorat i una durada de bateria radicalment major per navegar i transmetre vídeo. Gràcies a la potència de l'M1 i la pantalla Retina Wide Color P3, els usuaris poden editar fotografies, vídeos i animacions amb una velocitat sense precedents.Una de les eleccions més interessants que va prendre Apple amb el nou MacBook Air és que van treure per complet el ventilador, el que al mateix temps reduir el pes de l'portàtil i va permetre que funcionés gairebé en silenci.

Amb Touch ID i una càmera ISP millorada, la MacBook Air és ideal tant per a usuaris ocasionals com per a professionals.

com restablir el wifi a l'iPad

Millor Mac d'escriptori: Mini Mac

Les MacBooks no van ser els únics productes que van rebre una mica d'atenció a la transmissió d'esdeveniments de llançament d'avui. El segon dispositiu nou que Apple ha destacat avui va ser la nova mini Mac . Per als usuaris d'ordinadors d'escriptori, no voldran perdre en aquesta!

La Mini Mac alberga el mateix xip M1 que la MacBook Air i obté els mateixos beneficis de la seva innovació de processament. La velocitat de la CPU de la nova generació de Mini Mac és tres vegades més ràpida que el model anterior i processa gràfics a sis vegades la velocitat. En conjunt, la Mini Mac funciona a cinc vegades més ràpid que un ordinador d'escriptori de la competència i ocupa un 10% de la mida.

el meu telèfon no em permetrà activar el wifi

Si estàs interessat en l'aprenentatge automàtic, el motor neuronal d'aquest ordinador també ha experimentat una millora exponencial, que es complementa bé amb l'aparell de refredament silenciós i eficient. El preu de la Mini Mac ronda a partir dels $ 699.

Per descomptat, un ordinador d'escriptori no és de molta utilitat per a la persona mitjana sense la capacitat de connectar-se a monitors externs i altres accessoris. Afortunadament, la Mini Mac compta amb una àmplia gamma d'entrades a la part posterior de la seva carcassa, inclosos dos ports USB-C compatibles amb Thunderbolt i USB4. Aquesta funció convida a la connectivitat a tones de pantalles d'alta resolució, inclòs el monitor 6K Pro XDR d'Apple.

La Millor Mac d'Alta Gamma: MacBook Pro de 13 '

Durant anys, els fanàtics de la tecnologia a tot arreu han celebrat la MacBook Pro com l'ordinador portàtil definitiva en el seu rang de preus. En resposta, Apple ha pres mesures addicionals per garantir que aquest ordinador mantingui la seva reputació i es mantingui al cim de la competència d'ordinadors portàtils. Per començar, el MacBook Pro de 13 '2020 ve amb el M1.

El MacBook Pro té una CPU 2.8 vegades més ràpida que el seu predecessor i un motor neuronal capaç d'onze vegades el seu Capacitat d'Aprenentatge Automàtic. Aquesta ordinador és capaç de reproduir instantàniament vídeos de 8K sense perdre un quadre i funciona a el triple de la velocitat de l'alternativa de PC més venuda.

La nova ordinador portàtil MacBook Pro d
Un altre aspecte destacable d'el nou MacBook Pro és la durada de la bateria, que pot suportar fins a 17 hores de navegació sense fils i 20 hores de reproducció de vídeo. En termes de maquinari, aquesta MacBook pro té dos ports Thunderbolt, una càmera ISP amb un contrast més profund i una resolució més clara que mai, i micròfons que aguantarien en un estudi de gravació de so professional.

El seu preu ronda a partir dels $ 1399, amb un descompte de $ 200 per a estudiants, la MacBook Pro de 13 'pesa 3 lliures i té un sistema de refredament actiu i eficient. La seva carcassa, així com la carcassa de l'MacBook Air i Mac Mini, està composta d'alumini 100% reciclat.

Quan puc Comprar el meu Nova Mac?

Per a qualsevol que estigui ansiós per tenir a les mans la seva nova ordinador, no haurà d'esperar molt. pot r eservar aquests tres dispositius avui mateix , I cada un estarà disponible per al públic la setmana que!

per què les meves aplicacions per a iPhone continuen fallant

Si vols provar MacOS Big Sud abans de realitzar la inversió en un ordinador completament nova, la nova actualització de programari estarà disponible el dijous 12 de novembre.

Disseny clàssic, innovació sense igual

Esperem que aquest article t'hagi ajudat a decidir què Mac és millor per a tu. Cadascuna d'aquestes computadores marca el començament d'una era completament nova per als productes Mac, ¡i el que puguis aconseguir amb qualsevol d'aquests dispositius depèn completament de tu!

Quina nova Mac et entusiasma més? ¡Fes-nos-saber en els comentaris a continuació!