Per què la connexió Wi-Fi queda atenuada al meu iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Why Is Wi Fi Grayed Out My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone no s'ha connectat a xarxes Wi-Fi a les quals solia connectar-se automàticament. Heu obert Configuració -> Wi-Fi per veure què passa i heu descobert que el botó Wi-Fi està atenuat i que no el podeu tornar a activar.Si el Bluetooth del vostre iPhone mostra la roda giratòria a Configuració -> Bluetooth i no detecta cap dispositiu, els suggeriments d’aquest article també poden solucionar aquest problema. En aquest article t’explicaré per què la Wi-Fi del vostre iPhone està atenuada i els passos que podeu fer per solucionar la Wi-Fi al vostre iPhone.el meu iphone5 no s'està carregant

Aquest article està inspirat en una pregunta que vaig rebre de Robert a la nostra pàgina Ajuda de l'iPhone Grup de Facebook , on animo els lectors a fer preguntes sobre els seus iPhones i altres dispositius tecnològics. Robert va publicar,'El botó wifi està atenuat i no funciona i el Bluetooth tampoc funcionarà (roda giratòria) Podeu ajudar?'

Robert, espero que sí: aquest està dedicat a tu!

Per què la connexió Wi-Fi queda atenuada al meu iPhone?

Segons la meva experiència, un botó Wi-Fi atenuat sol indicar un problema de maquinari amb l’antena Wi-Fi de l’iPhone. En el model de Robert, un iPhone 4S, l’antena Wi-Fi funciona directament sota la presa d’auriculars i, sovint, algunes restes o una mica de líquid poden reduir-les.Un botó Wi-Fi atenuat pot afectar qualsevol model d'iPhone, inclosos l'iPhone 4, l'iPhone 5 i l'iPhone 6, així com l'iPhone 7, l'iPhone 8 o l'iPhone X, tot i que cap d'aquestes versions té un connector per a auriculars. .

nous telèfons per al sprint 2016

Com puc saber si l’antena Wi-Fi del meu iPhone està danyada?

Agafeu una llanterna i apunteu-la cap avall per la presa d’auriculars de l’iPhone. Si hi veieu restes, agafeu un raspall de dents (un que no heu utilitzat mai) o un raspall antiestàtic i traieu suaument la brossa. Si teniu un iPhone 4 o 4S, veureu un punt blanc a la part inferior del connector per a auriculars.

Aquest adhesiu circular és un dels indicadors de contacte líquid que fan servir els tècnics d’Apple per determinar si el líquid ha entrat en contacte amb el vostre iPhone. No estic aquí per jugar el joc de la culpa, però si aquest punt blanc s’ha tornat vermell, el vostre iPhone ha entrat en contacte amb líquids en algun moment i això pot explicar la causa del problema.

Abans de descartar un problema de programari, proveu de restablir la configuració de xarxa del vostre iPhone anant a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix configuració de xarxa . En restablir la configuració de la xarxa, es restauraran la Wi-Fi, el Bluetooth, l’iPhone, Xarxa virtual privada , i altres paràmetres de xarxa per defecte.

Abans de fer-ho, però, assegureu-vos de conèixer les vostres contrasenyes de Wi-Fi, perquè l'opció 'Restableix la configuració de xarxa' les esborrarà de l'iPhone. Després de reiniciar l'iPhone, haureu de tornar a connectar-vos a la xarxa Wi-Fi dirigint-vos a Configuració -> Wi-Fi.

restableix la configuració de la xarxa de l

Què passa si l'opció 'Restableix la configuració de xarxa' no soluciona l'antena Wi-Fi del meu iPhone?

La meva experiència i entusiasme em diuen que, després de reiniciar l’iPhone, l’antena Wi-Fi encara quedarà atenuada i tenim un problema de maquinari a les mans. Apple no repararà només una antena Wi-Fi en un iPhone, de manera que una antena Wi-Fi atenuada significa que haureu de substituir tot l’iPhone, si passeu per Apple. (Si teniu garantia, per descomptat, passeu per Apple!)

Si no teniu garantia, substituïu un iPhone per Genius Bar o AppleCare molt és més barat que comprar un telèfon nou a un preu minorista, però encara no és barat. Per iniciar el procés de reparació, truqueu a l'Apple Store local i configureu una cita amb el Genius Bar o visiteu-la el lloc web d'assistència d'Apple per iniciar el procés de reparació en línia.

l'iPhone 7 no s'encén després de substituir la pantalla

Què passa si no vull aconseguir un iPhone nou?

Si no voleu sortir per un iPhone completament nou, allà són altres opcions que podeu considerar.

En primer lloc, ho recomano Pols , una empresa de reparacions que envia un tècnic a casa o a l’oficina que solucionarà l’iPhone (i de vegades a un preu més barat del que obtindríeu a l’Apple Store).

També hem llegit algunes solucions no tradicionals per a una connexió Wi-Fi atenuada a l’iPhone, com ara posar l’iPhone a la nevera durant 15 minuts o sota un llum durant 30 minuts.

Les vostres experiències amb la reparació de la Wi-Fi atenuada a l'iPhone

A mesura que aquest article s’acaba, m’encantaria conèixer les vostres experiències amb la reparació de la Wi-Fi a l’iPhone personal a la secció de comentaris de sota, sobretot si heu arribat a posar el vostre iPhone a la nevera o sota un llum . Estic segur que podem treballar junts per solucionar el problema de la Wi-Fi atenuada al vostre iPhone i estaré a prop per respondre les vostres preguntes a mesura que es plantegin.

Tot el millor,
David P.