Com puc eliminar totes les fotos del meu iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Delete All Photos From My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La memòria de l’iPhone s’omple de fotos i és hora de suprimir l’antiga per deixar lloc a la nova. Obriu l'aplicació Fotos i cerqueu un botó Selecciona-ho tot, però no hi és. De debò cal tocar cada foto per esborrar-los? Afortunadament, la resposta és no.En aquest article, Us mostraré dues maneres de suprimir totes les fotos del vostre iPhone alhora . En primer lloc, us mostraré com esborrar les fotos mitjançant un programa que ja està al vostre Mac i, a continuació, us explicaré algunes aplicacions gratuïtes que us permetran suprimir totes les fotos de l’iPhone sense connectant-lo a un ordinador.Què cal saber abans de suprimir les fotos

Quan feu una foto a l'iPhone, acabarà en Rotllo de càmera al Fotografies aplicació Fins i tot si emmagatzemeu les vostres fotos a l’emmagatzematge d’iCloud o a Photo Stream, les fotos romandran al vostre rotllo de càmera fins vostè esborreu-los. L’aplicació Fotos al Mac fa teniu una opció per eliminar les fotos de l'iPhone després d'importar-les, però aquesta opció desapareixerà si no les heu eliminat la primera vegada, de manera que no podeu fer-ho.Abans de suprimir les fotos, assegureu-vos que hàgiu fet una còpia de seguretat de les fotos que us interessen. Quan treballava a Apple, tenia el desafortunat deure de fer saber a la gent que no hi havia manera de recuperar fotografies dels seus iPhones danyats i que, moltes vegades, es trencaven a plorar. Va ser molt trist. Entenc per què Apple no facilita la supressió de fotos dels iPhones.

Recordeu, no és una còpia de seguretat si les vostres fotos només s’emmagatzemen en una ubicació, així que assegureu-vos que també feu una còpia de seguretat de l’ordinador.

Mètode 1: utilitzar el vostre Mac

El mètode provat de suprimir totes les fotos de l’iPhone és utilitzar un programa anomenat Captura d’imatges al vostre Mac.Com obrir la captura d’imatges al vostre Mac

1. Feu clic a la lupa que hi ha a l'extrem superior dret de la pantalla per obrir Spotlight. Es troba a la part dreta del rellotge.

2. Escriviu 'Captura d'imatges' i feu doble clic a l'aplicació Captura d'imatge per obrir-la.

Com esborrar totes les fotos de l'iPhone mitjançant la captura d'imatges

1. Feu clic a l'iPhone a sota de 'Dispositius' a l'esquerra.

2. Feu clic a qualsevol imatge de la part dreta de la finestra perquè quedi ressaltada en blau.

3. Premeu ordre + A per seleccionar totes les vostres fotos. Com a alternativa, feu clic al menú Edita a la part superior de la pantalla i trieu 'Selecciona-ho tot'.

4. Feu clic a la icona de signe prohibitiu a la part inferior de la finestra, just a l'esquerra de 'Importa a:'.

5. Feu clic a Suprimeix.

Mètode 2: utilitzar aplicacions gratuïtes al vostre iPhone

Durant els darrers dos anys, han aparegut diverses aplicacions gratuïtes que us permeten suprimir les fotos del vostre iPhone sense utilitzar un ordinador. He seleccionat tres aplicacions populars i molt ben valorades que faciliten la supressió de fotos del vostre iPhone.

En aquest moment, ALPACA és l’aplicació popular amb la millor puntuació per suprimir fotos del vostre iPhone. El motiu pel qual la popularitat és important és que qualsevol aplicació pot obtenir una classificació de 5 estrelles, si 2 persones la revisen.

ALPACA agrupa fotos similars perquè sigui fàcil triar i triar ràpidament quines fotos voleu conservar. Fa més que suprimir les vostres fotos: fa que el procés sigui eficient. Només he sentit coses bones sobre això i la seva qualificació de 5 estrelles gairebé perfecta fa que sigui la meva recomanació número 1.

Hi ha altres aplicacions molt ben valorades per consultar Netejador de fotos , una aplicació senzilla que fa la feina i Cop , una aplicació que us permet fer lliscar el dit cap a l'esquerra o cap a la dreta per ordenar ràpidament les fotos al rotlle de càmeres.

És hora de fer fotos noves

Heu suprimit totes les fotos del vostre iPhone i heu deixat lloc a les noves, sense treure els cabells amb l'aplicació Fotos. Si heu utilitzat una de les aplicacions que us he recomanat per suprimir les vostres fotos, feu-me saber quina i com us ha funcionat a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.