Com sincronitzar missatges amb iCloud a l'iPhone: aquí teniu la solució real.

How Sync Messages Icloud Iphone

Voleu sincronitzar tots els missatges de l'iPhone amb iCloud, però no esteu segur de com fer-ho. Fins ara no hi havia manera de fer-ho. En aquest article, ho faré us mostrarà com sincronitzar missatges amb iCloud al vostre iPhone .

Actualitzeu el vostre iPhone a iOS 11.4

L’opció de sincronitzar missatges amb iCloud al vostre iPhone es va introduir originalment quan Apple va llançar iOS 11.4. Per tant, abans d’anar més lluny, assegureu-vos que el vostre iPhone estigui actualitzat.Anar a Configuració -> General -> Actualització de programari i toqueu Baixa i instal·la si encara no heu actualitzat a iOS 11.4 o versions posteriors.

Si ja heu baixat iOS 11.4 o una actualització de programari més recent, l'iPhone dirà 'El vostre programari està actualitzat'.

Activeu l'autenticació de dos factors

També heu d’activar l’autenticació de dos factors abans de poder sincronitzar Missatges amb iCloud al vostre iPhone. Per fer-ho, obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. Si encara no heu iniciat la sessió, feu-ho mitjançant el vostre ID i contrasenya Apple.Aixeta Contrasenyes i seguretat , doncs Activeu l'autenticació de dos factors .

Quan ho feu, apareixerà una nova sol·licitud a la pantalla que us informarà sobre la seguretat de l'identificador d'Apple. Quan ho veieu, toqueu Continua a la part inferior de la pantalla.

què vol dir quan una marieta aterra al teu cotxe

A la pantalla següent, se us demanarà que trieu el número de telèfon que utilitzeu per verificar la vostra identitat. De manera predeterminada, es defineix al número de telèfon del vostre iPhone. Si aquest és el número que voleu fer servir, i us recomano que ho feu, toqueu Continua a la part inferior de la pantalla. Si voleu triar un número de telèfon diferent, toqueu Utilitza un número diferent a la part inferior de la pantalla.

Un cop hàgiu triat el número de telèfon que voleu utilitzar, l'iPhone verificarà l'autenticació de dos factors. Haureu d’introduir la contrasenya de l’iPhone per confirmar la configuració.

Un cop s'hagi configurat l'autenticació de dos factors, l'iPhone dirà Encès al costat de l’autenticació de dos factors.

Com sincronitzar missatges amb iCloud

Ara que l’iPhone està actualitzat i heu activat l’autenticació de dos factors, podem començar a sincronitzar els vostres iMessages amb iCloud. Obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu iCloud .

Desplaceu-vos cap avall i activeu l'interruptor situat al costat Missatges . Sabreu que està activat quan l’interruptor és verd!

la bateria del meu iPhone 6 es mor més ràpid del normal

iCloud i missatges: sincronitzats.

Enhorabona, acabeu de sincronitzar Missatges amb iCloud. Assegureu-vos de compartir aquesta nova funció amb la vostra família i amics perquè puguin aprendre a sincronitzar missatges amb iCloud al seu iPhone. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.