Com puc activar el percentatge de bateria al meu iPhone?

How Do I Turn Battery Percentage My Iphone

Res no fa malbé una tarda de fotografies de selfies i navegació per Facebook com una bateria esgotada al vostre iPhone. No hauria de ser fàcil dir quanta bateria queda al vostre iPhone? Afortunadament, és així! En aquest article, us ho explicaré com activar el percentatge de bateria del vostre iPhone de manera que, quan mireu la icona de la bateria, veureu un número que us indica quanta bateria us queda.

Com puc activar el percentatge de bateria al meu iPhone?

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació
  2. Aixeta Bateria .
  3. Toqueu el botó interruptor Al costat de Percentatge de bateria per engegar-lo.
  4. El vostre indicador de bateria ara mostrarà el percentatge de durada de la bateria que queda al vostre iPhone al costat de la icona de bateria a l'extrem superior dret de la pantalla.

Això és!

Ara que ja sabeu com encendre el percentatge de bateria a l'iPhone, mai no haureu d'endevinar el percentatge de bateria que us queda de nou. Així que endavant: feu algunes fotos més de la vostra família o del vostre gat o torneu a publicar la vostra recepta preferida a Pinterest. Si teniu alguna altra pregunta sobre com utilitzar el percentatge de bateria al vostre iPhone, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent.