Què cal fer abans d'actualitzar a iOS 13

What Do Before Updating Ios 13Proveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Estem a punt de llançar iOS 13 i voleu assegurar-vos que esteu preparat. Hi ha un pas important que cal fer abans d’actualitzar el programari a l’iPhone. En aquest article t’explicaré què cal fer abans d'actualitzar a iOS 13 .

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone

L'única cosa que heu de fer abans d'actualitzar a iOS 13 és fer una còpia de seguretat del vostre iPhone. D’aquesta manera, s’assegurarà que totes les vostres dades siguin segures, per si alguna cosa no funciona durant el procés d’actualització. També és important desar una còpia de seguretat si instal·leu l’iOS 13 beta, per si voleu tornar a iOS 12 en algun moment.Podeu utilitzar iTunes o iCloud per fer còpies de seguretat del vostre iPhone. A continuació us explicarem com podeu fer les dues coses.

per què no puc enviar fotos al meu telèfon?

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes

 1. Utilitzeu un cable Lightning per connectar el vostre iPhone a un ordinador amb iTunes.
 2. Obriu iTunes.
 3. Aneu a l'extrem superior esquerre de la pantalla i feu clic a la icona de l'iPhone.
 4. Feu clic a Còpia de seguretat ara.
 5. Espereu a que acabi la còpia de seguretat i desconnecteu l'iPhone.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud

 1. Obre Configuració.
 2. Toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla.
 3. Seleccioneu iCloud.
 4. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Còpia de seguretat d'iCloud.
 5. Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de la còpia de seguretat d’iCloud estigui activat.
 6. Toqueu Còpia de seguretat ara.Tot i que això no passarà a tothom, és possible que alguns pateixin un petit problema en intentar crear una còpia de seguretat mitjançant iCloud. Moltes persones tenen un espai d’iCloud limitat i no podran fer una còpia de seguretat del seu iPhone amb iCloud.

Si no teniu prou espai d’emmagatzematge a l’iCloud, està bé! Sempre podeu fer una còpia de seguretat del vostre iPhone mitjançant iTunes. Apple també us ofereix la possibilitat de comprar espai d’emmagatzematge iCloud addicional per una petita quota mensual.

Esteu cercant iOS 13 Beta?

Si voleu avançar-vos a la corba, penseu a unir-vos a Programa de programari beta d'Apple . El programa d'Apple Beta Software us ofereix l'oportunitat de provar noves versions d'iOS abans que es publiquin al gran públic.

Noves funcions d'iOS 13

Un cop hàgiu fet una còpia de seguretat del vostre iPhone i actualitzat a iOS 13, és hora d’explorar totes les noves funcions interessants. Un dels nostres preferits és el mode fosc.

El mode fosc canvia l'aspecte general de l'iPhone a un esquema de colors clar-fosc en lloc del disseny estàndard de llum fosc. També podeu crear una programació perquè el mode fosc s’activi i es desactivi tot sol.

iOS 13 també té una major protecció de privadesa, una App Store actualitzada, compartició d’àudio per a AirPods i molt més.

l'iPhone continua demanant contrasenya a iTunes

Còpia de seguretat i llestos per començar

El vostre iPhone està oficialment llest per a iOS 13. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars què han de fer abans d’actualitzar a iOS 13. Té cap més pregunta? Feu-nos-ho saber en els comentaris següents.