Messenger no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Messenger Not Working Iphone

Messenger no es carregarà al vostre iPhone i no sabeu per què. Més de mil milions de persones utilitzen l'aplicació de missatgeria de Facebook cada mes, de manera que quan alguna cosa surt malament, és un inconvenient important. En aquest article t’explicaré per què Messenger no funciona al vostre iPhone i us mostra com solucionar el problema definitivament .

somia amb caimans que et persegueixen

Reinicieu l'iPhone

Quan Messenger no funciona al vostre iPhone, el primer pas de resolució de problemes més senzill és apagar i tornar a engegar el vostre iPhone. De tant en tant, això solucionarà errors i problemes tècnics menors que podrien causar un mal funcionament de l'aplicació Messenger.Per apagar l’iPhone, mantén premut el botó Botó Dormir / Despertar (el botó d'engegada) fins que aparegui 'llisca per apagar-se' a la pantalla de l'iPhone. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta amb un dit per apagar l'iPhone.Si teniu un iPhone o una versió més recent, manteniu premut el botó botó lateral i botó de volum fins que aparegui a la pantalla 'lliscar per apagar'. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.Per tornar a engegar l’iPhone, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X i versions posteriors) fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla de l’iPhone.

Tanqueu l'aplicació Messenger

De manera similar a reiniciar l'iPhone, tancar i tornar a obrir Messenger pot donar un nou començament a l'aplicació si l'aplicació es bloqueja o experimenta un problema de programari.Per tancar Messenger als iPhones amb un botó Inici, premeu dues vegades el botó Inici per obrir el commutador d'aplicacions al vostre iPhone. A continuació, llisqueu Messenger cap amunt i fora de la pantalla. Sabreu que l'aplicació està tancada quan ja no aparegui al commutador d'aplicacions.

Si teniu un iPhone sense botó d'inici, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla. Mantingueu el dit al centre de la pantalla fins que s'obri el commutador d'aplicacions. Feu lliscar qualsevol aplicació cap amunt i fora de la part superior de la pantalla per tancar-les.

com desbloquejar l'iPhone amb iTunes

Cerqueu una actualització de l'aplicació Messenger

Periòdicament, els desenvolupadors llançaran actualitzacions per solucionar els errors i els errors de programari. Si Messenger no funciona al vostre iPhone, és possible que utilitzeu una versió obsoleta de l'aplicació.

Obriu l'App Store i toqueu la icona del compte situada a l'extrem superior dret de la pantalla. A continuació, desplaceu-vos cap avall fins a la secció Actualitzacions.

Podeu actualitzar les aplicacions individualment tocant Actualització al costat d’una aplicació o bé actualitzeu-les totes alhora tocant Actualitza-ho tot .

el meu iPad no es carregarà ni s'encendrà

Suprimiu i torneu a instal·lar Messenger

De vegades, els fitxers de l'aplicació es corrompen, cosa que pot provocar un mal funcionament. Els fitxers individuals poden ser difícils de rastrejar, de manera que només suprimirem l'aplicació completament i la tornarem a instal·lar com a nova. Quan suprimiu Messenger, el vostre compte no se suprimirà , però és possible que hàgiu de tornar a introduir la vostra informació d’inici de sessió.

Per suprimir Messenger, manteniu premuda la icona de l'aplicació fins que aparegui el menú. A continuació, toqueu Elimina -> Suprimeix l'aplicació -> Suprimeix .

Per tornar a instal·lar Messenger, obriu l'App Store i toqueu la pestanya Cerca a l'extrem inferior dret. Escriviu 'Messenger' i toqueu la icona del núvol amb una fletxa cap avall per tornar a instal·lar l'aplicació.

Comproveu si Messenger no funciona

De vegades, aplicacions com Messenger se sotmeten a un manteniment rutinari del servidor per mantenir-se al dia amb una base d’usuaris creixent. Quan això passa, normalment no podeu utilitzar l’aplicació durant un curt període de temps.

Comproveu l’estat del servidor de Messenger i veure si molts altres usuaris estan informant d'un problema. Si un nombre anormalment elevat de persones ha informat d'un problema, és probable que Messenger no funcioni per a tothom.

Malauradament, l’únic que podeu fer en aquest cas és esperar-lo. Messenger no estarà massa temps inactiu.

com activar imessage en un nou iphone

Utilitzeu Messenger quan esteu connectat a una xarxa Wi-Fi?

Molts propietaris d'iPhone utilitzen l'aplicació Messenger quan estan connectats a una xarxa Wi-Fi. Si Messenger no funciona al vostre iPhone mentre esteu connectat a una xarxa Wi-Fi, seguiu els dos passos següents per resoldre la vostra connexió Wi-Fi.

Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

Si desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi, el vostre iPhone tindrà una segona oportunitat per establir una connexió neta a la vostra xarxa Wi-Fi. Si el vostre iPhone no es va connectar correctament a la Wi-Fi, és possible que no pugueu utilitzar aplicacions com Messenger a través de Wi-Fi.

Per desactivar la Wi-Fi, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, toqueu Wi-Fi. Toqueu el commutador que hi ha al costat Wi-Fi per desactivar la Wi-Fi. Sabreu que està apagat quan l’interruptor és de color blanc grisenc i es col·loca a l’esquerra. Per tornar a activar la Wi-Fi, només cal que torneu a tocar el commutador. Sabreu que la connexió Wi-Fi està activada quan l’interruptor estigui verd i estigui situat a la dreta.

Oblideu-vos de la vostra xarxa Wi-Fi

Si la Wi-Fi no funciona al vostre iPhone, és possible que hi hagi un problema amb la manera com el vostre iPhone es connecta al vostre encaminador Wi-Fi. Quan el vostre iPhone es connecta a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, desa les dades com per connectar-se a aquesta xarxa Wi-Fi. Si aquest procés canvia d'alguna manera, és possible que l'iPhone no pugui connectar-se a la xarxa Wi-Fi.

Per oblidar la xarxa Wi-Fi, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Wi-Fi. A continuació, toqueu el botó d'informació(busqueu la i blava) al costat de la xarxa Wi-Fi que voleu oblidar. Aixeta Oblida’t d’aquesta xarxa per oblidar la xarxa.

què vol dir quan l'iPhone no diu sim

Restableix tots els paràmetres

El nostre últim pas de resolució de problemes de programari per a quan Messenger no funciona al vostre iPhone és restablir tots els paràmetres. Quan restabliu tots els paràmetres, s'esborraran totes les dades desades a l'aplicació Configuració de l'iPhone. Com he esmentat anteriorment, el seguiment d'un problema de programari específic pot ser difícil, de manera que restablirem totes les configuracions com a solució 'detectar-ho tot'.

Per restablir tots els paràmetres, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix Tots els paràmetres quan aparegui l'alteració de confirmació a la part inferior de la pantalla. La configuració es restablirà i el vostre iPhone es reiniciarà.

Comenceu a enviar missatges

Heu solucionat l’aplicació de missatgeria de Facebook al vostre iPhone i podeu tornar a contactar amb els vostres amics i familiars. Assegureu-vos de enviar aquest article als vostres amics a les xarxes socials per tal que sàpiguen què fer quan Messenger no treballa amb els seus iPhones.