El meu iPhone està desactivat. Voleu connectar-vos a iTunes? Aquí teniu la solució.

My Iphone Is Disabled





Els iPhones es desactiven per tot tipus de motius i la majoria de les vegades és un accident. No vau oblidar la contrasenya de l'iPhone. Normalment, els lladres ni tan sols intentaran esbrinar la vostra contrasenya: només esborraran l’iPhone o la vendran per peces. Això és el que fa que aquest problema sigui tan frustrant. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone està desactivat i diu connectar-vos a iTunes , com solucionar el problema , i expliqueu el raons més freqüents per les quals els iPhones es desactiven de manera que pugueu evitar que torni a passar.

Per què els iPhones es desactiven?

Vaig veure molts iPhones desactivats quan treballava a Apple. A continuació, es mostren dues raons més habituals per les quals això passa:







  1. Nens. Als nens els encanten els iPhone i els encanta prémer els botons. Timmy s’enfada quan els botons deixen de funcionar i la mare no està contenta que el seu iPhone estigui desactivat.
  2. Snoopers. Els amics i familiars no sempre s’adonen que no tenen un nombre il·limitat d’endevinalles per esbrinar la contrasenya de l’iPhone.



L'iPad es carrega per sempre

Quantes suposicions tinc abans que el meu iPhone es desactivi?

Els iPhones no es desactiven en el primer o segon intent de contrasenya incorrecte. A continuació, es mostra quantes vegades podeu introduir una contrasenya incorrecta abans de desactivar el vostre iPhone:



  • 1-5 intents de contrasenya incorrectes: cap problema.
  • 6 intents incorrectes: iPhone desactivat durant 1 minut.
  • 7 intents incorrectes: iPhone desactivat durant 5 minuts.
  • 8 intents incorrectes: l'iPhone s'ha desactivat durant 15 minuts.
  • 9 intents incorrectes: iPhone desactivat durant 60 minuts.
  • 10 intents incorrectes: 'L'iPhone està desactivat. Connect to iTunes ”o iPhone s’esborra completament si Esborra les dades està activat a Configuració -> Touch ID i contrasenya (o Configuració -> Contrasenya per a iPhone sense Touch ID).

No sóc bo amb el teclat de l’iPhone. Puc desactivar el meu iPhone per accident?

No, és difícil desactivar accidentalment un iPhone i és per això: Podeu introduir la mateixa contrasenya incorrecta un nombre il·limitat de vegades i només es compta com a 1 intent de contrasenya incorrecte. Vegem un exemple.





Estàs en un casament i tu realment heu de saber qui va guanyar el partit de futbol, ​​però la vostra dona no estarà contenta si us descobreix que us importa més el vostre equip de futbol de fantasia que els vots de casament del seu cosí segon. Intenteu introduir la vostra contrasenya sense mirar l’iPhone, però no funciona perquè introduïu una vegada i una altra 1536 en lloc de 1539. El vostre iPhone està desactivat? No. El vostre iPhone només es desactivarà si n'introduïu 6 diferent contrasenyes incorrectes.



Puc desbloquejar el meu iPhone després de desactivar-lo?

Malauradament, la resposta és no. Un cop l'iPhone digui: 'L'iPhone està desactivat. Connecteu-vos a iTunes ”, hi ha res podeu fer per desbloquejar-lo. De vegades, la gent pensa que les botigues d’Apple tenen eines especials que poden desbloquejar dispositius iPhone desactivats, però no. L'únic que podeu fer és esborrar completament l'iPhone i tornar a començar.

La bona notícia és que podeu restaurar des de la darrera còpia de seguretat que vau fer abans de desactivar el vostre iPhone. Si heu fet una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes o iCloud, podreu restaurar les vostres dades després d’esborrar-lo. Un cop desactivat l’iPhone, però, no hi ha manera de fer una còpia de seguretat de les dades actuals del dispositiu. Si no teniu cap còpia de seguretat, haureu de configurar l’iPhone des de zero.

Com puc esborrar el meu iPhone si està desactivat?

Podeu esborrar l’iPhone amb iTunes o iCloud, però us recomano que utilitzeu iTunes sempre funciona si ho feu tal com descric. Si utilitzeu iCloud, haureu de conèixer el vostre ID i contrasenya d’Apple i el vostre iPhone ha d’estar connectat a Internet. L’ús d’iTunes és la forma més senzilla i senzilla, però descriuré com fer les dues coses.

iTunes

L’article d’assistència d’Apple recomana un procés d’assaig i error innecessari i massa complicat per determinar quin mètode de restauració s’ha d’utilitzar en funció del tipus de relació que el vostre iPhone tenia amb l’ordinador abans que es desactivés. Seguiu endavant si no ho heu entès; per això dic que és massa complicat. No hi ha absolutament cap desavantatge (de fet, pot haver-hi avantatges) en esborrar el vostre iPhone de la manera que us recomano, i això sempre funciona.

significat de perles a la bíblia

El tipus de restauració que recomano quan l’iPhone està desactivat s’anomena restauració DFU. Vaig escriure un article que descriu exactament com restaurar DFU el vostre iPhone . Seguiu les instruccions d’aquest article (és fàcil!) I torneu aquí quan hàgiu acabat. Ves a la secció anomenada Configureu el vostre iPhone de nou després d'utilitzar iTunes per iniciar la restauració de DFU.

iCloud

Si el vostre iPhone va iniciar la sessió a iCloud i teniu activat Find My iPhone abans que es desactivés, podeu utilitzar-lo Troba el meu iPhone per esborrar l’iPhone. Heu d’iniciar la sessió amb el vostre ID i contrasenya d’Apple, escolliu el vostre iPhone a la pàgina Tots els meus dispositius menú desplegable i trieu Esborra l'iPhone . Aneu a la secció següent quan acabi d'esborrar el vostre iPhone.

Configureu el vostre iPhone de nou

Després de restaurar l'iPhone amb iTunes o esborrar-lo mitjançant iCloud, la manera de procedir depèn de si teniu una còpia de seguretat d'iTunes, una còpia de seguretat d'iCloud o cap còpia de seguretat. Seguiu aquestes instruccions després de veure la pantalla de configuració blanca del vostre iPhone. Si la pantalla és fosca i no esteu segur de si la restauració ha finalitzat, premeu el botó Inici de l'iPhone. Si veieu la pantalla Configuració, continueu.

  • Si heu fet una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud abans de desactivar-lo i fer servir iTunes per restaurar DFU l'iPhone, desconnecteu l'iPhone de l'ordinador. (Ja està desconnectat si heu utilitzat iCloud per esborrar el vostre iPhone). Trieu Restaura des de la còpia de seguretat d'iCloud durant el procés de configuració del vostre iPhone.
  • Si heu fet una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes abans de desactivar-lo i esborrar-lo amb iCloud.com, trieu Restaura de la còpia de seguretat d'iTunes durant el procés de configuració. Si heu restaurat l'iPhone mitjançant iTunes, trieu restaurar-lo des de la còpia de seguretat d'iTunes mitjançant la pantalla Configuració d'iTunes.
  • Si no teniu cap còpia de seguretat , Us recomano que desconnecteu l’iPhone de l’ordinador (ja ho és si heu utilitzat iCloud.com per esborrar-lo) i que configureu l’iPhone mentre estigui desconnectat d’iTunes. Podeu sincronitzar el vostre iPhone amb iTunes després de configurar-lo, si és el que voleu fer. (Jo no.)

L'iPhone està habilitat.

L’iPhone ja està en funcionament i, en primer lloc, heu conegut els motius habituals pels quals es desactiven els iPhone. Si el vostre iPhone es torna a desactivar, sabreu exactament com solucionar-lo. Si voleu deixar un comentari, m’interessa saber com s’ha desactivat el vostre iPhone a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir i recordeu pagar-ho endavant,
David P.