El meu iPhone no pot trobar la meva impressora! Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone No Puede Encontrar Mi Impresora

No pots connectar el teu iPhone al teu impressora i no saps per què. El teu iPhone està connectat a Wi-Fi i Bluetooth, i la teva impressora està habilitada per AirPrint, però encara no pots imprimir fotografies i altres documents. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone no pot trobar la seva impressora i et mostraré com solucionar el problema .

Què és AirPrint?

AirPrint és una tecnologia creada per Apple que facilita als usuaris de Mac i iOS la impressió de fotografies i altres documents directament des del teu dispositiu. Amb AirPrint, no has de configurar un controlador per imprimir els teus arxius des de Mac i dispositius iOS. Pots visitar el lloc web d'Apple per veure la llista completa d'impressores compatibles amb AirPrint .Per què el meu iPhone No Pot Trobar la meva impressora?

En aquest moment, no podem estar segurs de per què el teu iPhone no pot trobar la seva impressora o quin dels teus dispositius està causant el problema. Hi ha tres components que funcionen junts per imprimir alguna cosa des del teu iPhone:  1. El teu iPhone.
  2. El teu impressora o servidor d'impressió compatible amb AirPrint.
  3. El teu mòdem o router sense fils.

Un problema amb qualsevol d'aquests components pot evitar que el teu iPhone trobi i es connecti a la impressora. Segueix els passos de solució de problemes sota de la diagnosi i corregeix la veritable raó per la qual la teva iPhone no pot trobar la seva impressora.Reinicia el teu iPhone, impressora i mòdem o router sense fil

Reiniciar teus dispositius és un primer pas simple que podem prendre per intentar solucionar una falla menor de programari. Hi ha dues formes diferents de reiniciar el teu iPhone segons el model que tinguis:

  • iPhone 8 o models anteriors : Mantingues premut el botó d'encesa fins que aparegui el control lliscant 'lliscar per apagar' a la pantalla. Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone. Espera uns segons, després pressiona i mantingues premut el botó d'encesa de nou fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.
  • iPhone X o models posteriors : Mantingues pressionat simultàniament el botó lateral i qualsevol dels botons de volum fins que aparegui 'lliscar per apagar' a la pantalla. Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone. Per tornar a encendre el teu iPhone, mantingues premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

per què no fa còpies de seguretat del meu iPhone?

El procés de reiniciar la impressora i el encaminador és una mica menys complicat. Desconéctalos de l'pren corrents i torna a connectar-. i Llest!Apaga i torna a encendre el Wi-Fi i el Bluetooth

De vegades, apagar i tornar a encendre el Wi-Fi i el Bluetooth pot solucionar una falla de programari menor que impedeix que el teu iPhone es connecti a xarxes Wi-Fi o dispositius Bluetooth.

Primer, obre Configuració i toca Wi-Fi . Per desactivar el Wi-Fi, toca l'interruptor al costat de Wi-Fi a la part superior de la pantalla. Sabràs que el Wi-Fi està apagat quan l'interruptor estigui en blanc.

els vídeos de l'iPhone no funcionen

Toca l'interruptor per segona vegada per tornar a activar el Wi-Fi. Sabràs que la connexió Wi-Fi està encesa novament quan l'interruptor estigui en verd.

A continuació, torna a Ajustos i toca Bluetooth . A l'igual que abans, toca l'interruptor a la part superior de la pantalla al costat de Bluetooth per apagar-lo. Després, toca l'interruptor per segona vegada per activar Bluetooth novament.

La teva connexió a Internet probablement sigui la culpable si encara tens problemes per connectar el teu iPhone (o altres dispositius) a la teva xarxa Wi-Fi. Consulta el nostre altre article per saber què fer quan el teu iPhone no es connecta a Wi-Fi !

Actualitza el teu iPhone (i impressora si és possible)

És important assegurar-te de mantenir sempre el teu iPhone i impressora actualitzats amb les últimes versions del seu programari. 'La ús de dispositius amb programari desactualitzat pot causar una varietat de problemes!

Primer, dirigeix-te a Configuració> General> Actualització de programari al teu iPhone per veure si hi ha una nova versió de iOS disponible. toca Descarregar i instal·lar si hi ha una nova actualització de iOS.

la pantalla del meu iPhone 5s es va tornar negra

actualitzar iphone ais 12

Consulteu el lloc web de fabricant de la impressora per veure si hi ha una actualització disponible o si la teva impressora pot fins i tot actualitzar-se. No totes les impressores tenen un programari que es pugui actualitzar.

Oblida el teu Impressora com a dispositiu Bluetooth

Quan el teu iPhone es connecta a un dispositiu Bluetooth per primera vegada, guarda dades sobre el dispositiu i com connectar-se a el dispositiu . Si aquest procés de connexió ha canviat, és possible que això impedeixi que el teu iPhone es connecti a la impressora a través de Bluetooth. A l'oblidar la seva impressora com a dispositiu Bluetooth, podem tornar a aparellar-la amb el teu iPhone com si fos la primera vegada.

Obre Ajustaments i toca Bluetooth . Busca el teu impressora a la llista anomenada Els meus dispositius i toca el botó d'informació (l'i blava) a la dreta del nom de la teva impressora. Finalment, toca Oblidar aquest Dispositiu per oblidar la seva impressora al teu iPhone.

torna a Configuració> Bluetooth per començar a reconnectar la iPhone al teu impressora. El nom de la teva impressora apareixerà a la llista sota de altres dispositius . Toca el nom de la teva impressora per aparellar-la amb el teu iPhone!

Restablir els paràmetres de la Xarxa

Restablir la configuració de xarxa en el teu iPhone esborra tota la configuració de Bluetooth, Wi-Fi, VPN i Dades mòbils al teu iPhone i els restaura als valors per defecte de fàbrica. En lloc de rastrejar un problema específic de Bluetooth o Wi-Fi al teu iPhone, intentarem esborrar del tot. Després de realitzar aquest restabliment, hauràs de tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi i tornar a connectar els teus dispositius Bluetooth.

Per restablir la configuració de xarxa en el teu iPhone, dirigeix-te a Paràmetres> General> Restablir i toca Restablir ajustos de xarxa . Després, toca Restablir Configuració de xarxa novament per confirmar el restabliment. El teu iPhone s'apagarà, restablirà la vostra configuració de xarxa i després es tornarà a encendre.

L'iPad no arrencarà després del logotip d'Apple

Posa't en contacte amb el suport tècnic d'Apple

Si el teu iPhone encara no pot trobar el teu impressora, és hora de posar-se en contacte amb el suport d'Apple. Un representant de servei a el client podrà abordar un problema de programari més complex o un problema de maquinari. visita el lloc web de suport d'Apple per programar una trucada telefònica, un xat en línia o una cita a la teva Botiga Apple local.

Comunica't amb el fabricant de la teva impressora

També pots considerar trucar a el nombre d'atenció a client de l'empresa que va fabricar la seva impressora. Podria haver-hi un problema de maquinari amb la seva impressora amb el qual només el fabricant pot ajudar-te. Per trobar el número d'atenció a el client de fabricant de la impressora, busca a Google 'atenció a client' i el nom de fabricant.

Impremelo!

El teu iPhone ha trobat i s'ha connectat a la impressora! Ara saps exactament què fer la propera vegada que el teu iPhone no pugui trobar la seva impressora. No dubtis a deixar qualsevol altra pregunta que tinguis per Payette Forward a la secció de comentaris a continuació.

gràcies,
David L.