Com puc recuperar el correu electrònic suprimit al meu iPhone? La solució!

How Do I Retrieve Deleted Email My Iphone

Mantenir-se al dia amb el correu electrònic pot ser aclaparador. Quan gestioneu diversos comptes de correu electrònic al vostre iPhone, Mac i altres dispositius, és molt fàcil cometre un error com suprimir accidentalment aquest correu electrònic important del vostre cap (o del vostre cònjuge). En aquest article, us mostraré com recuperar correus electrònics esborrats al vostre iPhone en uns quants passos senzills, sempre que pugui ser recuperat.

simbolisme del número 4

On va el correu electrònic suprimit?

Molts usuaris informen que van colpejar accidentalment el petit dipòsit 'Paperera', situat al centre inferior del menú de correu electrònic quan intenten accedir al botó Respon botó. Puc dir-vos per experiència que és un error fàcil de cometre.La bona notícia és que quan 'suprimiu' un correu electrònic a l'aplicació Mail, en realitat no se suprimeix definitivament, sinó que es mou a una altra ubicació. És gairebé com si Apple sabés que és possible que hàgiu de recuperar el correu electrònic suprimit més endavant, de manera que el guarden temporalment. On va? Bé, depèn de com hàgiu configurat la configuració de correu, però en la majoria dels casos podeu recuperar fàcilment el correu electrònic suprimit de la carpeta Paperera.Com recuperar el correu suprimit a l'iPhone

Normalment, quan obriu l’aplicació Mail, no veieu la llista de totes les safates d’entrada i comptes de correu que gestioneu a l’iPhone, però és aquí on hem de començar. Per accedir a la llista, toqueu el botó botó enrere blau a l'extrem superior esquerre de l'aplicació de correu electrònic fins a retrocedir el màxim possible. Esteu cercant una pantalla que tingui aquest aspecte:Aquí podeu accedir a les carpetes de correu de tots els comptes de correu electrònic que hàgiu enllaçat al vostre iPhone, ja sigui Gmail, Yahoo! o bé un compte de Microsoft Exchange associat al vostre correu electrònic professional.

Per recuperar el correu electrònic suprimit, toqueu la carpeta del compte adequada (Gmail, Yahoo !, etc.) que es troba a la part inferior de la pantalla (no la safata d'entrada) per obrir la visualització completa del compte.
Aquí podeu trobar la carpeta 'Paperera' a la qual s'ha enviat el missatge per conservar-la temporalment.com encendre un iPhone mort

Un cop a la carpeta Paperera, és probable que sigui difícil trobar el missatge que busqueu. La gran notícia és que la barra de cerca de la part superior de la pantalla us ajuda a trobar el missatge que necessiteu; només cal que escriviu algunes lletres del nom de la persona que ha enviat el correu electrònic o una paraula del tema o del cos. del correu electrònic i apareixeran tots els missatges rellevants. També podeu fer cerques per data si recordeu la data d’enviament del correu electrònic suprimit.

Un cop localitzat el correu electrònic que vulgueu recuperar, premeu Edita a la part superior dreta de la pantalla. Seleccioneu els missatges que vulgueu recuperar amb una casella de selecció i toqueu Mou , que us permetrà tornar a moure el correu electrònic suprimit a la safata d'entrada o a qualsevol de les seves subcarpetes.

Mantenir el correu electrònic organitzat al vostre iPhone

Amb sort, aquestes instruccions us han ajudat a recuperar tots els correus electrònics importants que creieu que havien desaparegut per sempre. Per evitar futures pèrdues de correu electrònic, penseu-ho dues vegades abans de suprimir un correu electrònic. Perquè la majoria dels servidors de correu actuals ofereixen molt d’emmagatzematge, si ho creieu podria necessiteu fer referència a un correu electrònic més endavant, és millor que el guardeu a la safata d’entrada per a futures consultes.

Tanmateix, si suprimiu un missatge que necessiteu més endavant, ja sabreu que no es perd tot. Recuperar el correu electrònic suprimit és tan senzill com aquestes instruccions pas a pas.

Espero que això hagi estat útil. M'encantaria saber com aquestes instruccions us poden ajudar a recuperar el correu electrònic suprimit al vostre iPhone, especialment aquells missatges importants que pensàveu que s'havien perdut definitivament. O bé, si teniu alguns consells fantàstics per a altres lectors sobre com gestionar i mantenir millor una safata d’entrada ben organitzada: en una era de sobrecàrrega d’informació i correu electrònic, deixeu un comentari. Els vostres consells són benvinguts i molt apreciats. Gràcies per llegir.