He suprimit l'App Store, Safari, iTunes o la càmera del meu iPhone, iPad o iPod. (No, no!)

I Deleted App Store

Té l'App Store, Safari, iTunes o l'aplicació Càmera desaparegut des del vostre iPhone, iPad o iPod? Bones notícies: no les heu suprimit perquè no podeu. En aquest article, us explicaré com fer-ho esbrineu on s’amaga l’App Store, Safari, iTunes o Càmera al vostre iPhone, iPad o iPod i us mostrarà exactament com fer-ho recupera'ls!

Apple tracta de fer que els seus dispositius siguin familiars i incorporen una meravellosa gamma de controls parentals perquè puguem protegir els nens. Malauradament, quan es tracta de tecnologia, els controls parentals integrats als nostres iPhone, iPad i iPod de vegades són més eficaços en adults que en nens. Si nosaltres o algú que coneixem activem aquestes restriccions per error, és frustrant. Si oblidem la contrasenya que establim, és encara més frustrant. I és aquí on entro.Si encara no ho heu entès, heus aquí per què l'App Store, Safari, iTunes, Càmera o qualsevol altra funcionalitat que hauria falta al teu iPhone ha desaparegut:Les restriccions (controls parentals d'Apple) s'han activat a l'iPhone, l'iPad o l'iPod i heu desactivat aquestes aplicacions (o algú que conegueu) perquè no s'executin al dispositiu.Recuperem les vostres aplicacions que falten

A continuació s’explica com solucionar-ho: aneu a Configuració -> Temps de pantalla -> Restriccions de contingut i privadesa . A continuació, toqueu Aplicacions permeses . Assegureu-vos que els commutadors situats al costat de Safari, iTunes Store i Càmera estiguin activats.

color del cabell per a la pell vermella

Si creieu que heu suprimit l'App Store, torneu a Configuració -> Temps de pantalla -> Restriccions de contingut i privadesa . A continuació, toqueu Compres d'iTunes i d'App Store . Assegureu-vos que hi digui Permet al costat d’Instal·lar aplicacions, suprimir aplicacions i compres des de l’aplicació. Si una d'aquestes opcions diu 'No permetis', toca-hi i, a continuació, toca Permet .el telèfon no carrega l'iPhone 6

Podeu desactivar completament el temps de pantalla si voleu evitar que aquest problema es torni a repetir. Obriu Configuració i toqueu Temps de pantalla -> Desactiva el temps de pantalla .

Si el vostre iPhone està executant un iOS 11 o una versió anterior, el procés és una mica diferent. Anar a Configuració -> General -> Restriccions i introduïu la contrasenya de restriccions que es va introduir a l'iPhone quan vau activar per primera vegada les restriccions. Pot ser diferent del bloqueig de contrasenya que normalment utilitzeu per desbloquejar el telèfon.

Malauradament, si no coneixeu aquesta contrasenya, l’única manera de desactivar la contrasenya i tornar a activar l’App Store, Safari, iTunes o Càmera és restaurar l’iPhone a la configuració de fàbrica mitjançant iTunes. Vés a la secció següent si has de restaurar l'iPhone, l'iPad o l'iPod.

Ara que estem veient el menú Restriccions, toqueu Desactiva les restriccions a la part superior per solucionar el problema d’una vegada per totes. Mentre mireu les opcions, és possible que noteu que heu desactivat alguna funcionalitat per error.

Si creieu que heu suprimit l'App Store d'un iPhone amb iOS 11 o versions anteriors, probablement només teniu desactivat 'Instal·lar aplicacions'. Ara que sou un noi o una nena grans, podeu assumir la responsabilitat de triar quines aplicacions voleu descarregar o què voleu utilitzar amb la càmera per fer fotografies. Crec que és hora de deixar el niu.

Si heu de restaurar l'iPhone, l'iPad o l'iPod

Si no recordeu la vostra contrasenya de restriccions per a la vostra vida, aquí teniu alguns suggeriments per fer que el procés de restauració sigui senzill i senzill: