L'iPhone diu 'Contrasenya incorrecta' quan intentes connectar-te a el Wi-Fi Aquí està la solució!

El Iphone Dice Contrase Incorrecta Cuando Intentas Conectarte Al Wi Fi Aqu Est La Soluci N

Estàs intentant connectar el teu iPhone a una xarxa Wi-Fi per estalviar dades mòbils. No importa quantes vegades ingressis la contrasenya, el teu iPhone no es connecta a la xarxa! En aquest sentit, li explicaré què fer quan el teu iPhone diu 'Contrasenya incorrecta' quan intentes connectar-te a l'WiFi .

Intenta Entrada teva Contrasenya Novament

Les contrasenyes d'iPhone distingeixen entre majúscules i minúscules, el que significa que es tenen en compte les lletres majúscules a l'decidir si la contrasenya és correcta. És possible que un error tipogràfic sigui la raó per la que el teu iPhone diu que la contrasenya és incorrecta.Prova l'ús compartit sense fil de contrasenyes Wi-Fi

L'ús compartit sense fil de contrasenyes Wi-Fi és una solució fàcil si estàs intentant connectar-te a la xarxa Wi-Fi d'una altra persona. Aquesta funció es va introduir per primera vegada amb iOS 11.Per compartir contrasenyes de Wi-Fi, l'altre iPhone ha d'estar desbloquejat i connectat a la xarxa Wi-Fi. Per això la teva has d'ingressar a Configuració> Wi-Fi al teu iPhone i tocar la xarxa Wi-Fi a la qual vols connectar-te.El teu amic o parent que vol compartir la connexió amb tu rebrà un missatge al seu iPhone que li indicarà que pot compartir la seva contrasenya de Wi-Fi amb tu. Demana-li que toqui Enviar contrasenya per compartir la seva contrasenya sense fils amb tu.

Consulta el nostre altre article per aprendre més sobre l'ús compartit de contrasenyes Wi-Fi sense fils !

Prova la Contrasenya Original

Si has restablert el teu encaminador (mòdem), o si va succeir accidentalment, és possible que la xarxa ara tingui la configuració original, és a dir que la contrasenya ha volta a ser la que tenia teu router quan ho vas obtenir. En general, la contrasenya original es pot trobar a la part posterior del teu encaminador o mòdem.Les contrasenyes predeterminades solen ser una llarga cadena de números i lletres aleatoris, pel que pot ser fàcil ingressar accidentalment un error tipogràfic. Si el teu iPhone encara diu contrasenya incorrecta, segueix llegint!

Apaga i torna a encendre el Wi-Fi

Si el problema persisteix, intenta apagar el Wi-Fi i tornar a engegar per restablir la connexió de xarxa. Per fer això, obre ajustaments , Després selecciona Wi-Fi i mou l'interruptor a la part superior de la pantalla.

Assegura't que l'interruptor es torni blanc, el que indica que Wi-Fi està apagat. Espera uns segons abans de tornar a encendre l'interruptor. Intenta ingressar la contrasenya de nou per veure si això soluciona el problema.

Reiniciar el teu Router o Modem

Reiniciar el seu encaminador és com apagar i encendre el teu iPhone per solucionar un problema menor de programari. Simplement desconnecta el teu encaminador de l'endolls i torni a endollar. Intenta ingressar la contrasenya de Wi-Fi novament una vegada que el teu encaminador s'encengui de nou.

Oblida la teva Xarxa Wi-Fi i Torna a Connectar

Cada vegada que connectes el teu iPhone a una xarxa Wi-Fi, aquest guarda dades sobre com connectar-se a aquesta xarxa. Si alguna part d'aquest procés ha canviat, podria ser la raó per la que el teu iPhone està experimentant un problema.

Per oblidar una xarxa Wi-Fi al teu iPhone, obre ajustaments i toca Wi-Fi . A continuació, toca el botó de informació blau a la dreta el nom de la teva xarxa Wi-Fi. Des d'aquí, toca Oblidar aquesta xarxa .

Tornaràs a la pàgina principal de Wi-Fi Ajustos, on podràs intentar connectar-te a la teva xarxa Wi-Fi novament.

Restablir el teu encaminador Wi-Fi o Modem

Restablir el teu encaminador Wi-Fi restaurarà la seva configuració als valors predeterminats de fàbrica. Una vegada que es completi el restabliment, hauries de poder connectar el teu iPhone a Wi-Fi usant la contrasenya que apareix a la part posterior o lateral de la teva encaminador.

La majoria dels encaminadors Wi-Fi tenen un botó de reinici a la part posterior. Mantingues premut aquest botó durant uns deu segons per restablir l'encaminador. Intenta ingressar la contrasenya per defecte quan el teu Wi-Fi s'hagi encès novament.

Restablir els paràmetres de la Xarxa

A l'restablir els paràmetres de xarxa, s'esborren i restauren totes els Ajustaments de Wi-Fi, Dades Mòbils, Bluetooth i VPN al teu iPhone als paràmetres de fàbrica. Hauràs de tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi, tornar a connectar els dispositius Bluetooth i tornar a configurar les teves xarxes privades virtuals després que es completi aquest restabliment.

comença obrint ajustaments i tocant General> restablir> Restablir Ajustaments de Xarxa . Se't demanarà el codi d'accés del teu iPhone i després hauràs de confirmar el restabliment. El teu iPhone s'apagarà, completarà el restabliment i s'encendrà de nou.

Posa't en contacte amb Apple

Si el teu iPhone encara diu que la contrasenya de Wi-Fi és incorrecte, és hora de posar-te en contacte amb el suport d'Apple o l'empresa que va fabricar el teu encaminador de Wi-Fi. Apple brinda suport per telèfon, en línia, per correu i en persona en les seves Botigues. Pots posar-te en contacte amb el fabricant del teu encaminador buscant a Google 'atenció a client' i el nom de fabricant.

¡Connectat a el Wi-Fi de nou!

Has solucionat el problema i el teu iPhone s'està connectant a el Wi-Fi. Assegura't de compartir aquest article amb amics i familiars a les xarxes socials perquè sap què fer quan el seu iPhone els digui 'Contrasenya incorrecta' a l'intentar connectar-se a una xarxa Wi-Fi. Deixa un comentari a continuació i fes-nos saber quina solució va funcionar per a tu.