Actualització de verificació atrapada d'Apple Watch? Aquí teniu la solució.

Apple Watch Stuck Verifying UpdateProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu intentant actualitzar el vostre Apple Watch, però no funciona. Feu el que feu, l'actualització no s'acabarà de verificar. En aquest article t’explicaré què heu de fer quan el vostre Apple Watch està bloquejat en verificar una actualització !Dóna-li uns minuts més

Vaig tenir la idea d’aquest article després d’intentar actualitzar el meu propi Apple Watch. El procés va ser una mica lent i em vaig trobar amb un parell de singlots al llarg del camí.En primer lloc, deixeu reposar el vostre Apple Watch uns minuts, fins i tot si sembla que estigui enganxat S'està verificant . El meu Apple Watch va trigar uns minuts a acabar de verificar la seva actualització.En segon lloc, assegureu-vos que el vostre Apple Watch tingui una bateria del 50% i estigui connectat al carregador. En cas contrari, vosaltres no podrà actualitzar-lo . Si encara teniu problemes per actualitzar el vostre Apple Watch, seguiu els passos següents.

Comproveu els servidors d’Apple

El vostre iPhone s'ha de connectar Servidors d’Apple per descarregar la darrera actualització de watchOS. De tant en tant, aquests servidors es bloquegen i impedeixen fer-ho. Visiteu el lloc web d’Apple i assegureu-vos que els servidors funcionin correctament. Sabreu que els servidors d’Apple estan en bona forma quan hi ha un punt verd al costat de cada sistema o servei.Tanqueu l'aplicació Watch

De tant en tant, l'aplicació Watch es bloqueja mentre proveu de baixar, preparar o verificar l'última actualització de watchOS. De vegades, el tancament de l’aplicació Watch pot solucionar el problema.

En primer lloc, haureu d'obrir el commutador d'aplicacions al vostre iPhone. En un iPhone 8 o una versió anterior, feu doble clic al botó Inici. En un iPhone X o versions posteriors, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla.

Un cop obert el commutador d'aplicacions, llisqueu l'aplicació Watch cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla.

quan un noi et besa el front

Tanqueu les altres aplicacions del vostre iPhone

Després de tancar l'aplicació Watch al vostre iPhone, proveu de tancar també les altres aplicacions. És possible que una aplicació diferent s’hagi estavellat, cosa que us deixi un Apple Watch atrapat en verificar l’actualització.

com esborrar àlbums a l'iPhone

Torneu a obrir el commutador d’aplicacions i feu lliscar totes les aplicacions cap amunt i fora de la part superior de la pantalla.

Reinicieu l'iPhone

Les aplicacions no són l'únic que pot provocar el bloqueig del programari a l'iPhone. Reiniciar l'iPhone pot solucionar altres errors menors de programari.

Manteniu premut el botó d'engegada fins que apareix el lliscament per apagar-lo . Si teniu un iPhone X o una versió posterior, manteniu premuts simultàniament qualsevol dels botons de volum i el botó lateral.

Reinicieu el vostre Apple Watch

Mentre reinicieu l'iPhone, reinicieu també l'Apple Watch. Això pot solucionar un petit problema de programari amb el vostre Apple Watch.

Manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el control lliscant Apagat. A continuació, llisqueu la icona d'alimentació d'esquerra a dreta per la pantalla.

Cerqueu una actualització de l'iPhone

De vegades, cal actualitzar l’iPhone abans d’actualitzar l’Apple Watch amb la versió més recent de watchOS. Obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo .

Un cop hàgiu actualitzat l’iPhone, obriu l’aplicació Watch i proveu d’actualitzar-lo de nou.

Passos de resolució de problemes més avançats

L’últim pas que cal fer quan l’Apple Watch està bloquejat per verificar una actualització és desvincular l’Apple Watch i configurar-lo com a nou. Podeu fer-ho desvinculant-lo al vostre iPhone o esborrant tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch.

Quan completeu qualsevol d’aquests passos, serà com si treguéssiu l’Apple Watch de la caixa per primera vegada. Com que teniu l’iPhone a mà, us recomanem que desactiveu l’Apple Watch amb l’iPhone.

Desmarqueu el vostre Apple Watch

Quan realitzeu els passos següents, mantingueu l'iPhone i l'Apple Watch molt a prop els uns dels altres per assegurar-vos que el procés transcorre sense problemes.

eixam de mosques a casa significat

Obriu l'aplicació Watch al vostre iPhone i toqueu l'Apple Watch a la part superior de la pantalla. Toqueu el botó d’Informació (l’i dins d’un cercle) i, a continuació, toqueu Desemparella Apple Watch.

Si el vostre Apple Watch està activat amb Cellular, assegureu-vos de triar mantenir el vostre pla. Aixeta Desmarqueu Apple Watch torneu a confirmar la vostra decisió.

Esborra tot el contingut i la configuració

Obriu Configuració al vostre Apple Watch i toqueu General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració .

Assegureu-vos de triar mantenir el vostre pla si el vostre Apple Watch està activat amb Cellular. A continuació, toqueu Esborra-ho tot . L'Apple Watch s'apagarà, es restablirà i es tornarà a engegar.

Encara us heu quedat aturat?

Si el vostre Apple Watch encara està bloquejat en verificar l’actualització, probablement sigui el moment de visitar l’Apple Store. Nosaltres recomenem establir una cita primer per no passar el dia parat i esperant que algú estigui disponible.

Actualització: verificada

Heu solucionat el problema amb el vostre Apple Watch i ara està actualitzat. La propera vegada que el vostre Apple Watch estigui aturat en verificar una actualització, sabreu com resoldre el problema. Tens alguna altra pregunta sobre el teu Apple Watch? Deixeu-los a sota!