Com puc eliminar àlbums de l'iPhone? Aquí teniu La veritat!

How Do I Delete Albums Iphone

Teniu massa àlbums de fotos al vostre iPhone i voleu suprimir-los. Suprimir àlbums de l’iPhone és una manera excel·lent d’alliberar una mica d’espai d’emmagatzematge addicional i reduir el desordre. En aquest article, us el mostraré com esborrar àlbums a l'iPhone !

Per què he de suprimir àlbums del meu iPhone?

Algunes aplicacions de tercers creen automàticament àlbums de fotos a l'iPhone de les imatges que publiqueu a l'aplicació. Això és especialment comú amb les aplicacions de xarxes socials com Instagram i Twitter.Els àlbums creats per aquestes aplicacions poden ocupar molt d'espai d'emmagatzematge perquè les fotos són fitxers relativament grans. Com més fotos publiqueu en aquestes aplicacions, més grans seran els àlbums i menys espai d’emmagatzematge per a iPhone.Eliminar àlbums és una manera excel·lent d’esborrar el desordre a Fotos i estalviar-vos una mica d’espai d’emmagatzematge addicional.Com esborrar els àlbums de l'iPhone

Per suprimir àlbums de l'iPhone, obriu Fotos i toqueu el botó Àlbums a la part inferior de la pantalla. Toqueu el botó Vendre-ho tot botó al costat de Els meus àlbums . A continuació, toqueu Edita a l'extrem superior dret de la pantalla.

A continuació, toqueu el botó vermell menys a l'extrem superior esquerre de l'àlbum. Finalment, toqueu Suprimeix l'àlbum per suprimir l'àlbum de fotos de l'iPhone. Quan hàgiu acabat de suprimir els àlbums de l'iPhone, toqueu Fet a l'extrem superior dret de la pantalla.Per què no puc suprimir alguns àlbums?

Alguns àlbums de fotos de l'iPhone no es poden suprimir. No podreu suprimir:

  • El rotllo de càmera del vostre iPhone.
  • Àlbums creats automàticament per l’iPhone, com ara els àlbums de People & Places.
  • Àlbums de tipus de suports (vídeos, panoràmiques, etc.).
  • Àlbums sincronitzats des de l’ordinador mitjançant iTunes.

Si heu sincronitzat els àlbums de l’iPhone des de l’ordinador, els podeu suprimir, però haureu de fer-ho a l’iTunes.

Com esborrar els àlbums de l'iPhone sincronitzats des de l'iTunes

Connecteu l'iPhone a l'ordinador mitjançant un cable Lightning i obriu iTunes. Feu clic a la icona de l'iPhone a prop de l'extrem superior esquerre d'iTunes i, a continuació, feu clic a Fotografies .

Assegureu-vos que el cercle que hi ha al costat Àlbums seleccionats està seleccionat i, a continuació, trieu els àlbums que vulgueu al vostre iPhone. Tots els àlbums que desseleccioneu se suprimiran del vostre iPhone.

Quan hàgiu acabat de seleccionar els àlbums que vulgueu sincronitzar amb el vostre iPhone, feu clic a Aplicar a l'extrem inferior dret de la pantalla. Això sincronitzarà el vostre iPhone amb iTunes. Quan el vostre iPhone hagi acabat de sincronitzar-se, feu clic a Fet a l'extrem inferior dret de la pantalla.

Adéu, àlbums!

Heu suprimit alguns dels àlbums de l'iPhone i heu esborrat una mica d'espai addicional a l'iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per mostrar als vostres amics i familiars com esborren els àlbums del seu iPhone. Si teniu cap altra pregunta sobre el vostre iPhone, deixeu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.

significat de l’aigua a la bíblia