No es pot fer doble clic per pagar a l'iPhone? Aquí teniu Per què i la solució!

Can T Double Click Pay IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No podeu 'fer doble clic per pagar' al vostre iPhone i no esteu segur del perquè. Tot el que voleu fer és comprar alguna cosa mitjançant Apple Pay. En aquest article, ho faré expliqueu per què diu 'feu doble clic per pagar' al vostre iPhone i mostreu-vos com utilitzar el botó lateral per activar Apple Pay .Què cal fer quan el vostre iPhone X diu 'Feu doble clic per pagar'

Quan el vostre iPhone digui 'Feu doble clic per pagar', premeu dues vegades el botó lateral per confirmar la compra d’Apple Pay.

mode dfu iphone iphone 6

Apple va introduir aquest diàleg quan va llançar iOS 11.1.1. Malauradament, ha creat molta confusió perquè no us indica on feu doble clic.

per què el meu iPhone envia missatges ecològics?

El meu iPhone X no diu 'Feu doble clic per pagar'

Si intenteu fer una compra amb Apple Pay a l'iPhone X, però no diu 'Feu doble clic per pagar', és possible que hagueu desactivat aquesta funció per accident.

Anar a Configuració -> Apple Pay i Wallet i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Feu doble clic al botó lateral està activat. Si l'interruptor és blanc i està situat a l'esquerra, toqueu-lo per activar-lo. Sabreu que la funció de doble clic està activada quan el commutador és verd.Feu doble clic per pagar Encara no funciona?

Si encara no podeu fer doble clic per pagar després d’activar-lo a l’app Configuració, podeu fer un parell de coses per intentar solucionar el problema. Primer, proveu de tancar l'App Store, per si caia.

l'iPad no es carregarà ni s'activarà

Per tancar l'App Store, obriu el commutador d'aplicacions lliscant cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla. Mantingueu el dit al centre de la pantalla fins que apareguin totes les vostres aplicacions.

A continuació, mantingueu premuda la finestra de l'App Store fins que aparegui un petit botó vermell menys a l'extrem superior esquerre de la finestra de l'aplicació. Finalment, toqueu el botó vermell menys per tancar l’App Store.

Reinicieu l'iPhone X

Si el tancament i la reobertura de l'aplicació no funcionaven, proveu de reiniciar l'iPhone X. És possible que un programa o una aplicació diferent hagi bloquejat el programari de l'iPhone. Reiniciar l’iPhone començarà de nou i normalment solucionarà problemes menors de programari.

Simultàniament, manteniu premut qualsevol dels dos botons de volum i el botó lateral fins que aparegui a la pantalla 'lliscar per apagar'. A continuació, feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone X. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral per tornar a engegar l'iPhone.

És dia de pagament!

Apple Pay torna a treballar al vostre iPhone. La propera vegada que no pugueu fer doble clic per pagar amb el vostre iPhone, sabreu què significa i què heu de fer. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone X, deixeu-nos un comentari a continuació.

cartes de recomanació per immigració

Tot el millor,
David L.