Com puc desactivar el text predictiu en un iPhone?

How Do I Turn Off Predictive Text An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu desfer-vos de les paraules suggerides sobre el teclat de l'iPhone, però no esteu segur de com fer-ho. D’Apple Predictiu La funció suggereix les paraules que veieu en funció de l'estructura gramatical i dels vostres hàbits de text. En aquest article, us ho mostraré com desactivar el text predictiu en un iPhone de manera que no veureu el quadre gris amb les paraules suggerides a sobre del teclat de l'iPhone.Què és el text predictiu?

El text predictiu és un programa que suggereix paraules quan escriviu al teclat d'un dispositiu mòbil. La tecnologia de text predictiu del vostre iPhone s’ha avançat tant que ara pot identificar els vostres hàbits d’escriptura quan envieu missatges de text a persones específiques i generar suggeriments de paraules basats en les vostres interaccions anteriors amb aquestes persones.tot pecat és vers igual

A l'aplicació Configuració del vostre iPhone, es coneix com a text predictiu Predictiu . Quan predictiu estigui activat, veureu que apareix un quadre gris a sobre del teclat de l'iPhone. Aquesta caixa grisa es va incloure amb QuickType , que va introduir Apple quan es va llançar iOS 8.Quan comenceu a escriure, notareu que al quadre apareixen fins a tres suggeriments. Si voleu afegir una d'aquestes paraules suggerides al missatge, només cal que toqueu la paraula i apareixerà.

el meu telèfon no em permetrà enviar fotos

Com puc desactivar el text predictiu en un iPhone?

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació
  2. Aixeta General.
  3. Aixeta Teclat.
  4. Toqueu el commutador que hi ha al costat Predictiu.
  5. Sabreu que Predictive està desactivat quan l’interruptor és gris.

També podeu desactivar el text predictiu des del propi teclat en qualsevol aplicació que utilitzi el teclat. Mantén premut el botó d'idioma situat a l'esquerra de la barra espaiadora (el botó que sembla una cara somrient ). Apareixerà un menú amb un commutador al costat Predictiu. Per desactivar el text predictiu, toqueu el commutador. Sabreu que el text predictiu està desactivat quan l'interruptor és gris.què són els podcasts a l'iPhone 6

Això és tot el que cal per desactivar el text predictiu en un iPhone. Ara, quan utilitzeu el teclat a l’iPhone, no veureu el quadre gris amb les paraules suggerides. Si voleu tornar a activar el text predictiu, només cal que torneu a l'aplicació Configuració o al teclat de qualsevol aplicació i toqueu el commutador. Sabreu que el text predictiu torna a estar activat quan el commutador que hi ha al costat de Predictiu és de color verd.

Jo Predir Que el vostre problema està resolt!

Heu desactivat correctament Predictive i sabreu que ja no veureu paraules suggerides quan feu servir el teclat del vostre iPhone. Ara que ja sabeu com desactivar el text predictiu en un iPhone, ens encantaria que compartís aquest article a les xarxes socials amb els vostres amics. Gràcies per llegir el nostre article i no dubteu a fer-nos un comentari a continuació si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone.