Per què el meu iPhone diu que cerqueu? Aquí teniu la solució.

Why Does My Iphone Say Searching

Les barres de senyal que hi ha a l'extrem superior esquerre de l'iPhone s'han substituït per 'Cerqueu ...', però la persona que està al vostre costat xateja una tempesta. L’antena està trencada? No necessàriament. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone diu que cerqueu? i com diagnosticar i solucionar el problema .Per què el vostre iPhone diu 'Cerqueu ...'

Tan bon punt veuen 'Buscant ...', molta gent assumeix que l'antena integrada del seu iPhone està trencada i es dirigeix ​​cap a l'Apple Store.Si bé és cert que una antena interna defectuosa llauna causa el problema de cerca de l'iPhone, no és en cap cas el només causa. Comencem aquí:apagueu els auriculars a l'iPhone
  • Si heu esmicolat l’iPhone o l’heu deixat caure al vàter, és probable que l’antena interna es trenqui i que s’hagi de reparar l’iPhone. (Tot i això, consulteu els passos de resolució de problemes d’aquest article.)
  • Si de sobte l’antena de l’iPhone deixa de funcionar sense cap intervenció física, hi ha moltes possibilitats un problema de programari fa que el vostre iPhone digui 'Cerqueu ...' i és possible que pugueu solucionar el problema vosaltres mateixos.

Tot i que és cert que l’antena del vostre iPhone és la que busca les torres mòbils, els problemes de programari poden interferir amb la manera com el vostre iPhone parla amb l’antena integrada , i això pot fer que el vostre iPhone digui 'Cercant ...'.

Com arreglar un iPhone que diu que cerca

Us guiaré pel procés de resolució de problemes d'un iPhone que diu 'Cerqueu ...' i us ajudaré a solucionar el problema, si llauna estar fixat a casa. Primer estructuro els meus articles amb les correccions simples i després passem a les correccions més complicades si i quan siguin necessàries. Si realment hi descobrim és un problema de maquinari amb el vostre iPhone, us explicaré algunes bones opcions per obtenir ajuda dels professionals.

1. Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

És una solució senzilla, però apagar i tornar a engegar l’iPhone ha estat un mètode provat per solucionar problemes bàsics de l’iPhone des de, bé, per sempre. No cal entendre els motius tècnics pels quals apagar i tornar a engegar l'iPhone.N’hi ha prou amb dir que molts programes petits que no veieu s’executen constantment al fons de l’iPhone que fan des del control del rellotge fins a la connexió (ho heu endevinat) a les torres cel·lulars. Apagar l’iPhone apaga tots aquests petits programes i els obliga a començar de nou. De vegades, això és tot el que cal per solucionar problemes amb els iPhones.

Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui 'llisca per apagar' a la pantalla. Si teniu un iPhone X o una versió més recent, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum per arribar a la pantalla 'lliscar per apagar'. Feu lliscar la icona per la pantalla amb el dit i espereu que el vostre iPhone s'apagui.

el missatge no funciona a l'iPad

Un iPhone pot trigar fins a 20 segons a apagar-se completament. Per tornar a engegar l’iPhone, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.

2. Actualitzeu la configuració del vostre operador, si podeu

Com us podeu imaginar, moltes coses passen entre bastidors per mantenir l’iPhone connectat a la xarxa sense fils. Ho dono per fet avui en dia, però la tecnologia ho és increïble . Mentre conduïm, el senyal cel·lular es transmet sense problemes d’una torre a l’altra i sembla que les trucades ens troben allà on siguem en el món - sempre que els nostres iPhones no diguin 'Cercant ...'.

De tant en tant, els operadors de telefonia mòbil publiquen actualitzacions de programari que canvien la manera com el vostre iPhone interactua amb la xarxa cel·lular. De vegades, aquestes actualitzacions solucionen problemes que poden fer que el vostre iPhone digui 'Cerca ...' tot el temps. Malauradament, els iPhones no tenen el botó 'Comprova si hi ha actualitzacions de la configuració de l'operador de telefonia mòbil', perquè seria massa fàcil.

Com es pot comprovar si hi ha una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil al vostre iPhone

  1. Connecteu-vos a la Wi-Fi.
  2. Anar a Configuració -> General -> Quant a
  3. Espereu 10 segons.
  4. Si hi ha una actualització disponible, apareixerà una finestra que us demanarà si voleu actualitzar la configuració de l'operador de telefonia mòbil. Si hi ha una actualització disponible, toqueu Actualització o bé D'acord . Si no passa res, la configuració de l'operador de telefonia mòbil ja està actualitzada.

3. Restableix la configuració de xarxa

Pot semblar obvi, però sovint em resulta útil reiterar el problema perquè aclareix la solució: un iPhone que diu que la cerca no es pot connectar a la xarxa cel·lular. Pitjor encara, la seva bateria comença a esgotar-se ràpidament, perquè un iPhone consumirà més energia intentant per connectar-se quan es creu que una xarxa mòbil no està disponible. Sovint es solucionarà la solució del problema 'Cercant ...' problemes de durada de la bateria també.

com aconseguir wifi a l'iPad

Restableix la configuració de xarxa restaura la configuració de dades mòbils del vostre iPhone als valors predeterminats de fàbrica. És una manera senzilla d’eliminar la possibilitat que un canvi accidental a l’aplicació Configuració impedeixi que el vostre iPhone es connecti a la xarxa. Restablir la configuració de la xarxa de l'iPhone també elimina totes les xarxes Wi-Fi desades i les seves contrasenyes de l'iPhone, així que assegureu-vos de conèixer la vostra contrasenya de Wi-Fi abans de fer-la.

Per restablir la configuració de xarxa del vostre iPhone, aneu a Configuració -> General -> Restableix , aixeta Restableix la configuració de xarxa , introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix la configuració de xarxa . Després de reiniciar l'iPhone, espereu uns segons per veure si el problema 'Cercant ...' desapareix. Si no és així, passeu al següent pas.

restableix i restableix la configuració de xarxa iphone

4. Solucioneu problemes amb la targeta SIM

Tots els iPhones tenen una petita targeta SIM que els operadors sense fils utilitzen per identificar iPhones específics a la seva xarxa. La vostra targeta SIM proporciona el vostre número de telèfon al vostre iPhone: és el que indica al vostre operador que sou el vostre. Els problemes de la targeta SIM són un dels motius habituals pels quals els iPhones diuen 'Buscant ...'.

El meu article sobre un problema similar, què passa quan el vostre iPhone diu 'Sense SIM', explica

Els botons d'iPhone 6 no funcionen

5. DFU Restaura l'iPhone (però primer llegeix l'avís)

El vostre iPhone firmware és la programació que controla el maquinari del vostre iPhone, inclosa l'antena. Es diu firmware perquè és així gairebé mai no canvia , a diferència del programari (canvia tot el temps) o del maquinari (només canvia tret que substitueixi físicament un component de l'iPhone).

Igual que el programari, el firmware del vostre iPhone es pot danyar. Quan això passi, l'única manera de reparar-lo és fer un tipus especial de restauració a l'iPhone anomenat restauració DFU. DFU significa Actualització del firmware del dispositiu .

La restauració d’un iPhone esborra tot el que conté i restaura el programari a la configuració de fàbrica. Normalment, l'usuari fa una còpia de seguretat del seu iPhone a iCloud o iTunes, utilitza iTunes per restaurar el seu iPhone i utilitza la seva còpia de seguretat d'iCloud o iTunes per tornar a posar les seves dades personals al seu iPhone.

Els problemes amb el microprogramari del vostre iPhone poden fer que el vostre iPhone digui 'Cerca ...' i, si no hi ha danys físics ni líquids al vostre iPhone, sovint la restauració de DFU solucionarà el problema.

Tanmateix, (i això és un gran tanmateix), després que un iPhone el restauri per reactivar-se a la xarxa cel·lular abans de fer qualsevol altra cosa. Si DFU restaura l'iPhone i ell no ho fa solucioneu el problema, l'iPhone no es podrà connectar a la xarxa mòbil per activar-lo i no el podreu utilitzar.

no em connectaré a la botiga d'aplicacions

Si voleu reparar el vostre iPhone de totes maneres, no us farà res provar una restauració de DFU. Primer feu una còpia de seguretat del vostre iPhone i, a continuació, seguiu les instruccions del meu article sobre com restaurar DFU un iPhone per obtenir un pas a pas del procés. Només cal recordar-ho no ho fa funciona, no podreu utilitzar l’iPhone.

6. Repareu l'iPhone

Si heu arribat fins aquí, heu eliminat la possibilitat que un problema de programari o problema amb la targeta SIM del vostre iPhone faci que digui 'Cerqueu ...' i és hora de reparar l'iPhone.

Si teniu garantia i no hi ha cap dany físic ni líquid, o si teniu AppleCare +, demaneu una cita al Genius Bar de la vostra Apple Store local per substituir el vostre iPhone al moment. Si no esteu a prop d’una Apple Store o voleu saltar la fila, Servei de reparació de correu electrònic d’Apple és excel·lent.

Les reparacions poden ser costoses si no teniu garantia, perquè Apple no fa reparacions d’antenes. Si passeu per Apple, l’única opció és substituir tot l’iPhone.

Si busqueu una alternativa menys costosa, us recomanem Pols , una empresa de reparació a demanda. Us enviaran un tècnic expert directament, ja sigui a la feina o a casa.

De vegades, aconseguir un telèfon nou és una opció millor que reparar el que teniu actualment. Cap a UpPhone per comparar tots els telèfons mòbils de qualsevol operador sense fil.

Embolicant-ho

En aquest article, hem parlat de per què el vostre iPhone diu que cerqueu i hem revisat una llista de possibles correccions. Un iPhone no pot fer ni rebre trucades de telèfon, enviar missatges de text ni fer gairebé res quan diu 'Cercant ...'. Si teniu temps per deixar un comentari, m’agradaria tenir notícies vostres sobre les vostres experiències amb un iPhone que diu que cerqueu i quin pas us va solucionar el problema.

Gràcies per llegir,
David P.