Com es configura l'identificador de cara a l'iPhone, de la manera més senzilla.

How Set Up Face Id IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Face ID és una de les funcions noves més esperades i emocionants que llançarà Apple juntament amb l’iPhone 8 i l’iPhone X a finals d’aquest mes i és fàcil de configurar. En aquest article t’explicaré com configurar Face ID a l'iPhone i expliqueu què heu de saber eviteu els errors de configuració de Face ID a mesura que comences.Què cal saber abans de configurar l'identificador de cara al vostre iPhone

 • Tota la cara ha d'estar a la vista completa de l'iPhone.
 • El fons de la imatge no pot ser massa brillant. No intenteu configurar Face ID amb el sol darrere.
 • Assegureu-vos que no hi hagi altres cares al fons.
 • Haureu de mantenir l’iPhone entre 10 i 20 polzades de la vostra cara perquè Face ID us reconegui. Assegureu-vos que el telèfon no estigui massa a prop de la vostra cara.

Com puc configurar Face ID a l'iPhone?

 1. Si configureu l'iPhone per primera vegada, aneu al pas 2. Si afegiu una cara després d'haver configurat l'iPhone, aneu a Configuració -> Identificació de la cara i contrasenya -> Inscripció de la cara .
 2. Aixeta Començar .
 3. Col·loqueu la cara dins del marc de l'iPhone.
 4. Mantingueu l’iPhone entre 10 i 20 polzades de la vostra cara i moveu el cap suaument per completar el cercle. Recorda't de mou el cap, no el teu iPhone.
 5. Aixeta Continua un cop finalitzada la primera exploració de Face ID.
 6. Repetiu el procés: moveu el cap per completar el segon cercle. Això permet que el vostre iPhone capturi tots els angles de la vostra cara.
 7. Un cop finalitzada la segona exploració, es configurarà Face ID al vostre iPhone.Consells professionals per configurar l'identificador de cara correctament

 • Feu servir dues mans per subjectar l’iPhone mentre el configureu. La majoria de la gent no està acostumada a mantenir un iPhone a un braç complet de la seva cara. Els iPhones són fàcils de deixar anar, així que aneu amb compte.
 • Assegureu-vos que mantingueu el vostre iPhone quiet i moveu el cap mentre configureu Face ID. Si intenteu moure l'iPhone per la cara, és possible que la configuració falli.

Face ID Captura parcial versus captura completa

Quan configureu Face ID, començareu mirant directament el vostre iPhone. El següent pas del procés de configuració és girar el cap per permetre que el vostre iPhone capti tots els angles de la cara, cosa que permet al vostre iPhone detectar la vostra cara des de diversos angles, no només rectes.Què és una captura parcial d'una identificació facial?

A la llengüeta d’Apple, la captura parcial d’identificadors de cara és la visió directa de la cara que es produeix durant el primer pas del procés de configuració. N'hi ha prou amb una captura parcial per desbloquejar l'iPhone, però cal que busqueu directament l'iPhone perquè funcioni l'identificador de cara. Es realitza una captura completa de la identificació de cara durant la segona part del procés de configuració, on gireu el cap i deixeu que el vostre iPhone capturi tots els angles de la cara.

Si teniu problemes després de configurar Face ID, consulteu el nostre article que explica com solucionar problemes d'identificació facial al vostre iPhone per obtenir ajuda.

Com puc eliminar o eliminar una cara de Face ID a l'iPhone?

Per eliminar o suprimir un Face ID que ja heu afegit al vostre iPhone, aneu a Configuració -> Identificació de la cara i contrasenya . Un cop hàgiu introduït la contrasenya, toqueu la cara que vulgueu suprimir i, a continuació, toqueu Suprimeix la cara o bé Elimina les dades facials.M’he acostumat a la vostra identificació facial

Face ID és un gran pas endavant per a l'iPhone i Apple ha fet un treball notable fent que el procés de configuració sigui el més senzill i intuïtiu possible. Espero que aquest article us hagi ajudat a configurar Face ID al vostre iPhone i estic aquí per ajudar-vos si teniu cap pregunta. No dubteu a deixar cap pregunta o comentari a continuació i, com sempre, gràcies per llegir.

Tot el millor,
David P.