L'iPhone no us mantindreu connectat al WiFi? Aquí teniu Per què i la solució real!

Iphone Won T Stay Connected Wifi

El vostre iPhone no es manté connectat a la vostra xarxa WiFi i no sabeu per què. No importa el que intenteu, no podeu connectar-vos. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan el vostre iPhone no es mantingui connectat al WiFi .

Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

Quan teniu problemes per connectar l'iPhone a xarxes WiFi, el primer que heu de fer és desactivar i tornar a activar el Wi-Fi. Desactivar i tornar a activar el Wi-Fi sol solucionar problemes menors de programari.Obriu Configuració i toqueu Wi-Fi. Toqueu l'interruptor situat a la part superior de la pantalla, al costat de la Wi-Fi, per desactivar-lo. Toqueu el commutador una segona vegada per tornar a activar la Wi-Fi. Sabreu que la connexió Wi-Fi està activada quan el commutador és verd.

Reinicieu l'iPhone

Una altra manera de solucionar un problema de programari potencial és reiniciar l'iPhone. Tots els programes que s’executen a l’iPhone s’aturaran de manera natural i, a continuació, tornaran a començar quan torneu a engegar l’iPhone.

Per apagar un iPhone 8 o versions anteriors, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui a la pantalla “lliscar per apagar-lo”. Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum.

A continuació, llisqueu la icona de la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu un parell de segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 o anterior) o el botó lateral (iPhone X) per tornar a engegar l’iPhone.Proveu de connectar-vos a diferents xarxes Wi-Fi

El vostre iPhone només es desconnecta de la vostra xarxa WiFi o el vostre iPhone es desconnecta tot Xarxes WiFi? Si l’iPhone no es manté connectat a cap xarxa WiFi, és probable que hi hagi un problema amb l’iPhone.

Tot i això, si el vostre iPhone no té cap problema en connectar-se a xarxes WiFi diferents de la vostra, és possible que hi hagi un problema amb el vostre encaminador WiFi. El següent pas d’aquest article us ajudarà a solucionar problemes amb el vostre encaminador sense fils.

Reinicieu el router sense fils

Mentre reinicieu l'iPhone, proveu de reiniciar també l'encaminador sense fils. Per fer-ho ràpidament, desconnecteu-lo i torneu-lo a endollar.

Si el vostre iPhone encara no està connectat a la vostra xarxa WiFi, consulteu el nostre altre article passos més avançats de resolució de problemes del router !

Oblideu-vos de la xarxa Wi-Fi i torneu a connectar-vos

Quan connecteu el vostre iPhone a una nova xarxa WiFi per primera vegada, el vostre iPhone desa dades com per connectar-se a la xarxa. Si es canvien o s’actualitzen els paràmetres del router o de l’iPhone, es podria evitar que el vostre iPhone es mantingui connectat a la vostra xarxa Wi-Fi.

Per oblidar una xarxa Wi-Fi a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu Wi-Fi. A continuació, toqueu el botó d'informació (busqueu la i blava) a la dreta de la xarxa Wi-Fi que voleu que oblideu el vostre iPhone. A continuació, toqueu Oblida’t d’aquesta xarxa .

oblideu una xarxa wifi a l

Després d’oblidar la xarxa, podeu tornar a Configuració -> Wi-Fi i tornar a tocar el nom de la xarxa per tornar a connectar-vos. També haureu de tornar a introduir la contrasenya de la xarxa Wi-Fi després d’oblidar-la al vostre iPhone.

Restableix la configuració de xarxa

Restablir la configuració de xarxa del vostre dispositiu esborra tots els paràmetres de Wi-Fi, Bluetooth, mòbils i VPN i els restaura als valors predeterminats de fàbrica. Haureu de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar els dispositius Bluetooth i tornar a configurar la VPN (si en teniu) després de restablir la configuració de la xarxa.

Per restablir la configuració de xarxa al vostre iPhone, aneu a Configuració i toqueu General . A continuació, toqueu Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . L'iPhone s'apagarà, restablirà la configuració de la xarxa i es tornarà a engegar.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU i restaureu-lo

Si el teu iPhone encara no es manté connectat a les xarxes WiFi després de restablir la configuració de la xarxa. Proveu de restaurar DFU. Aquesta és la restauració més profunda que podeu realitzar al vostre iPhone. Tot el seu codi s’esborra i es torna a carregar com a nou.

Abans de restaurar l'iPhone, assegureu-vos de desar una còpia de seguretat primer. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre article sobre com posar el vostre iPhone en mode DFU !

Exploració de les opcions de reparació

Quan l’iPhone no es mantingui connectat a la xarxa WiFi fins i tot després d’una restauració de DFU, probablement sigui el moment d’explorar les opcions de reparació. És possible que l’antena WiFi del vostre iPhone estigui danyada i impedeixi que es connecti a xarxes WiFi.

Malauradament, Apple no substitueix l’antena que connecta l’iPhone a les xarxes WiFi. Poden substituir el vostre iPhone, però normalment inclouen un preu elevat, sobretot si no teniu AppleCare +.

Si busqueu una opció de reparació assequible, us recomanem Pols , un servei de reparació a la carta. Us enviaran un tècnic certificat que us pugui solucionar l’antena WiFi trencada in situ.

Si hi ha un problema amb l’encaminador WiFi, la millor opció és contactar amb el fabricant. És possible que tinguin uns quants passos de resolució de problemes addicionals abans de considerar la possibilitat de substituir l’encaminador.

Connectat de nou a WiFi.

El vostre iPhone es torna a connectar a WiFi i podeu continuar navegant per Internet. La propera vegada que el vostre iPhone no es mantindrà connectat a WiFi, sabreu què heu de fer per solucionar el problema. Feu qualsevol altra pregunta que tingueu a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.

el meu iPhone està atrapat a la pantalla de la poma