Per què el meu iMessage no funciona en el meu iPhone i iPad? Aquí està la solució!

Por Qu Mi Imessage No Funciona En Mi Iphone Y Ipad

Bombolla blau, bombolla verd. Si has estat intentant enviar iMessages usant el teu iPhone i tots els teus missatges apareixen sobtadament en bombolles verdes, llavors iMessage no funciona correctament al teu iPhone. En aquest sentit, li explicaré què és iMessage i com diagnosticar i solucionar problemes amb iMessage en el seu iPhone, iPad i iPod.

Què és iMessage i com funciona?

iMessage va ser la resposta d'Apple a Blackberry Messenger, i és fonamentalment diferent de la missatgeria de text tradicional (SMS) i la missatgeria multimèdia (MMS) perquè i Message fa servir dades per enviar missatges en lloc de el pla de missatges de text a través del teu proveïdor de serveis mòbils.iMessage és una gran característica perquè permet que els iPhone, iPad, iPod i Mac enviïn missatges que transcendeixin el límit tradicional de 160 caràcters dels missatges de text i els límits de dades associats amb els missatges MMS. El principal inconvenient d'iMessage és que només funciona entre dispositius Apple. És impossible enviar un iMessage a algú amb què poseea un telèfon intel ligent Android.com posar l'iPhone 6s en mode dfu

Què són les bombolles verdes i les bombolles blaves en els iPhone?

Quan obris l'aplicació de missatges, notaràs que quan envies missatges de text, de vegades s'envien en una bombolla blau i altres vegades s'envien en una bombolla verda. Això és el que això significa:  • Si la seva entrada apareix en una bombolla blau, llavors el teu missatge de text va ser enviat usant iMessage
  • Si la seva entrada apareix en una bombolla verda, llavors el teu missatge de text va ser enviat usant el teu pla cel·lular, ja sigui usant SMS o MMS.

Diagnostica el teu problema amb iMessage

Quan experimentis un problema amb iMessage, el primer pas és determinar si el problema és amb un contacte o si iMessage no funciona amb cap dels contactes del teu iPhone. Si iMessage no funciona només amb un dels teus contactes, és probable que el problema sigui de aquest contacte i no estigui relacionat amb el teu iPhone. Si iMessage no funciona amb cap dels teus contactes, és probable que el problema sigui teu , De la teva iPhone.

Enviar un missatge de prova

Troba a algú que conegui que tingui un iPhone amb qui puguis enviar i rebre missatges de iMessage amb èxit. (No hauria de ser molt difícil de trobar). Obre Missatges i envíeles un missatge. Si la bombolla és blau, llavors iMessage està funcionant. Si la bombolla és verd, iMessage no funciona i el teu iPhone està enviant missatges utilitzant el teu pla cel·lular.

iMessage fora de servei?

Si iMessage funciona al teu iPhone, però els missatges que reps estan en l'ordre incorrecte , Consulta el nostre article sobre com solucionar el problema.Com arreglar iMessage al teu iPhone o iPad

1. Apaga iMessage, reinicia el teu iPhone i torna a encendre iMessage

Dirigeix-te a Configuració> Missatges i toca el botó a la banda d'iMessage per desactivar iMessage al teu iPhone o iPad. A continuació, mantén premut el botó d'encesa fins que vegis 'lliscar per apagar' i llisca el dit per la barra per apagar iPhone o iPad. Torna a engegar el dispositiu, torna a Configuració> Missatges i torna a encendre iMessage. Aquesta solució simple funciona per a la major part dels casos.

s

2. Assegura't que iMessage estigui configurat correctament

Dirigeix-te a Configuració> Missatges i toca per obrir l'element de menú anomenat 'Enviar i rebre'. Allà veuràs una llista dels números de telèfon i adreces de correu electrònic que estan configurats per enviar i rebre iMessages en el teu dispositiu. Mira sota de la secció titulada 'Iniciar noves converses des de', i si no hi ha una marca de verificació al costat del seu número de telèfon, toca el teu número de telèfon per activar iMessage per el teu número.

implorant la sang de Jesús per les meves finances

3. Verifica la teva connexió a Internet

Recordeu que iMessage només funciona amb una connexió de dades mòbils o Wi-Fi, així que assegura't que el teu iPhone o iPad estigui realment connectat a Internet. Obre Safari en el teu dispositiu i intenta navegar a qualsevol lloc web. Si el lloc web no es carrega o Safari diu que no estàs connectat a Internet, els teus iMessages no s'enviaran.

suggeriment : Si Internet no funciona al vostre iPhone, és possible que estiguis connectat a una xarxa Wi-Fi que no té una bona connexió a Internet. Intenta apagar el Wi-Fi i reenviar la teva iMessage. Si això funciona, el problema era amb Wi-Fi, no amb iMessage.

4. Surt de iMessage i torna a iniciar sessió

torna a Configuració> Missatges i toca 'Enviar i rebre'. Després, toca allà on diu 'ID d'Apple: (el teu ID d'Apple)' i tria 'Tancar sessió'. Registra't amb el teu ID d'Apple i intenta enviar un iMessage a un dels teus amics amb un iPhone.

5. Busca una actualització de iOS

Dirigeix-te a Paràmetres> General> Actualització de programari i verifica si hi ha una actualització de iOS per al teu iPhone. Durant el meu temps en Apple, alguns dels problemes més comuns que vaig enfrontar van ser problemes amb iMessage, i Apple llança actualitzacions de forma rutinària per abordar els problemes d'iMessage amb diversos operadors.

6. Restablir la configuració de xarxa

Els problemes amb la connexió de xarxes també poden causar problemes amb iMessage i, sovint, restaurar la configuració de xarxa del teu iPhone als paràmetres de fàbrica pot resoldre un problema amb iMessage. Per restablir la configuració de xarxa del teu iPhone o iPad, dirigeix-a Paràmetres> General> Restablir i tria 'Restablir configuració de xarxa'.

la pantalla del meu iPhone no llisca

versos bíblics sobre la cancel·lació de deutes

un advertiment : Abans de fer això, assegura't de conèixer les contrasenyes de Wi-Fi, perquè 'Restablir configuració de xarxa' esborrarà totes les xarxes de Wi-Fi desades al teu iPhone. Després que el teu iPhone es torna a arrencar, hauràs de tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi a casa ia la feina. La configuració de Bluetooth i VPN del teu iPhone també es restablirà als valors predeterminats de fàbrica.

7. Contacta el suport tècnic d'Apple

Fins i tot mentre estava a Apple, va haver rares ocasions en què tots els passos de solució de problemes anteriors no solucionaven un problema amb iMessage, i havíem de escalar el problema als enginyers d'Apple que ho resoldrien personalment.

Si decideixes visitar una Botiga Apple, fes-te un favor i diu amb anticipació per fer una cita amb el suport, així no tindràs d'esperar per obtenir ajuda.

Si creus que hi ha un problema amb l'antena Wi-Fi del teu iPhone, també recomanem una companyia de reparació anomenada Pols Et enviaran un tècnic en només 60 minuts!

finalitzant

Espero que aquest article t'hagi ajudat a resoldre el problema que has tingut amb iMessage. Espero amb interès escoltar sobre les teves experiències amb iMessage a la secció de comentaris a continuació.

Et desitjo el millor,
David P.