Aplicació iPhone Messages en blanc? Aquí teniu Per què i la solució real?

Iphone Messages App BlankProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

es pot arreglar una pantalla d'iPhone esquerdada

Heu obert l'aplicació Missatges al vostre iPhone, però tot el que veieu és una pantalla blanca buida. Fins i tot heu rebut una notificació sobre un iMessage nou, però no apareix. T'ho mostraré què cal fer quan l'aplicació iPhone Messages està en blanc perquè pugueu solucionar definitivament el problema !Tanqueu i torneu a obrir l'aplicació Missatges

El primer que cal fer quan l’aplicació iPhone Messages està en blanc és tancar i tornar a obrir l’aplicació Messages. És possible que l'aplicació estigui en blanc a causa d'un problema de programari menor, que normalment es pot solucionar tancant l'aplicació.

Primer, obriu el commutador d'aplicacions. En un iPhone 8 o anterior, feu doble clic al botó Inici per activar el commutador d'aplicacions. En un iPhone X o una versió posterior, arrossegueu un dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla i feu una pausa fins que s'obri el commutador d'aplicacions.

Feu lliscar els missatges cap amunt i fora de la part superior de la pantalla per tancar-lo al vostre iPhone.Reinicieu l'iPhone

Si el problema de tancar l'aplicació Missatges no soluciona, proveu de reiniciar l'iPhone. És possible que una altra aplicació o programa hagi bloquejat el programari de l'iPhone, cosa que ha provocat que l'aplicació Missatges quedés en blanc.

Primer, apagueu l’iPhone mantenint premut el botó d’engegada (iPhone 8 o anterior) o bé el botó de volum i el botó lateral (iPhone X o versions posteriors) fins que aparegui el control lliscant d’alimentació a la pantalla. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone.

Espereu uns 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 o anterior) o el botó lateral (iPhone X o versions posteriors) fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.

Ara, obriu l'aplicació Missatges i comproveu si encara està en blanc. Si és així, passeu al següent pas.

Desactiveu i torneu a activar iMessage

És possible que l'aplicació Missatges de l'iPhone estigui en blanc a causa d'un error amb iMessage, el sistema de missatgeria especial que es pot utilitzar entre dispositius Apple. Podem intentar solucionar un problema menor amb iMessage apagant-lo i tornant-lo a engegar, com vam fer quan vam reiniciar l'iPhone.

Per desactivar i tornar a activar iMessage, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Missatges . Toqueu l'interruptor situat a la dreta d'iMessage per desactivar-lo. Sabreu que iMessage està desactivat quan l’interruptor és blanc i es col·loca a l’esquerra. Torneu a tocar el commutador per tornar a activar iMessage.

Actualitzeu el vostre iPhone

L'aplicació Missatges de l'iPhone podria quedar en blanc a causa d'un problema de programari que s'ha corregit amb una nova actualització de programari. És possible que pugueu solucionar el problema si actualitzeu la versió més recent d’iOS.

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització d'iOS disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Després de descarregar la nova actualització d'iOS, l'iPhone instal·larà l'actualització i es reiniciarà.

Si alguna cosa surt malament en el camí, consulteu el nostre article per aprendre què cal fer quan l’iPhone no s’actualitza .

Restableix tots els paràmetres

Restablir tots els paràmetres és una manera fiable d’eliminar i solucionar problemes profunds de programari difícils de localitzar. En lloc d’intentar identificar l’origen arrel del vostre problema de programari, restablirem tot de la configuració de l’iPhone per defecte.

Assegureu-vos d’escriure les contrasenyes de la Wi-Fi abans de restablir tots els paràmetres, perquè després els haureu de tornar a introduir.

Per restablir tots els paràmetres, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . A continuació, introduïu la vostra contrasenya, la vostra contrasenya de restriccions (si està configurada) i toqueu Restableix tots els paràmetres quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla.

com restablir tots els paràmetres del vostre iPhone

Després de tocar Restableix tota la configuració, l'iPhone realitzarà el restabliment i es reiniciarà per si mateix.

DFU Restaura el teu iPhone

La restauració de DFU és un darrer esforç per intentar solucionar problemes problemàtics de programari. Una restauració de DFU esborra i recarrega tot el codi del vostre iPhone, donant-li un començament completament nou. Consulteu el nostre article per aprendre com posar el vostre iPhone en mode DFU !

Ja no es dibuixa en blanc

Heu solucionat el problema amb l’aplicació Missatges i podeu tornar a enviar missatges de text als vostres amics i familiars. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials perquè puguin aprendre què fer quan l’aplicació iPhone Messages estigui en blanc. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone o iMessage, deixeu un comentari a continuació.