'Face ID no està disponible '' un iPhone? Aquí està la solució real (també per iPads)!

Face Id No Est Disponible Un Tu Iphone

Face ID no funciona al teu iPhone o iPad i no saps per què. No importa el que facis, no pots desbloquejar el dispositiu ni configurar Face ID per primera vegada. En aquest sentit, li explicaré què fer quan l'iPhone 'Face ID no està disponible' . 'Aquests passos també t'ajudaran a arreglar Face ID al teu iPad!Reinicia el teu iPhone

Reiniciar el teu iPhone o iPad és una solució ràpida per a una falla de programari menor que podria ser la raó per la qual Face ID no està disponible. En iPhones, pressiona i manté pressionat simultàniament el botó lateral i qualsevol botó de volum fins que aparegui el control lliscant 'lliscar per apagar' a la pantalla.

Feu lliscar la icona d'encesa circular, blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone X o un model més recent. Mantingues premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla per tornar a engegar el seu iPhone.

En iPads, mantingues premut el botó d'encesa fins que aparegui 'lliscar per apagar'. A l'igual que en un iPhone, llisca la icona d'encesa blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar el teu iPad. Espera uns moments, després pressiona i mantingues premut el botó d'encesa de nou per encendre el teu iPad novament.

l'iPhone no pot enviar fotos

Assegura't que Res Cobreixi el Notch o la Osca

Si la càmera TrueDepth del teu iPhone o iPad està obstruïda, Face ID no podrà reconèixer la teva cara, de manera que no funcionarà. La càmera TrueDepth està ubicada al notch o l'osca de l'iPhone X i els models més nous, també podràs trobar-la en la part superior del teu iPad quan ho sostens en orientació vertical.Recorda assegurar-te que la part superior del teu iPhone o iPad estigui completament neta, en cas contrari, Face ID podria no funcionar. Primer, pren un drap de microfibra i neteja la osca (notch) a la part superior de la pantalla del teu iPhone. Després, assegura't que el teu estoig no estigui obstruint la càmera TrueDepth.

Assegura't que Res et Cobreixi la Cara

Una altra raó comuna per la qual Face ID podria no ser-hi és perquè alguna cosa et cobreix la cara. Això em passa amb força freqüència, especialment quan porto barret i ulleres de sol.

Treu-te el barret, la caputxa, les ulleres de sol o el passamuntanyes abans d'intentar configurar Face ID al teu iPhone o iPad. Si el teu rostre aquesta visible i Face ID no està disponible, continua amb el següent pas.

Sostingues iPhone o iPad en orientació vertical

Face ID només funciona quan sostens iPhone o iPad en orientació vertical. L'orientació vertical vol dir sostenir iPhone o iPad verticalment, en lloc de de costat (o horitzontalment). La càmera TrueDepth estarà a la part superior de la pantalla quan sostinguis iPhone o iPad en orientació vertical.

Actualitza iOS al seu Darrera Versió

iOS és el sistema operatiu que s'executa en el teu iPhone o iPad. Les actualitzacions de iOS introdueixen noves funcions i, de vegades, solucionen problemes de programari menors o majors.

Dirigeix-te a Configuració -> General -> Actualització de programari per veure si hi ha una nova versió de iOS disponible. prem Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de programari disponible.

Posa el teu iPhone o iPad en mode DFU

L'últim pas per solucionar el possible problema de programari que fa que el teu iPad o iPhone digui 'Face ID no està disponible' és posar-lo en mode DFU i restaurar-lo. Una restauració DFU (device firmware update o actualització de firmware de el dispositiu) és la restauració més profunda que pots fer en un iPhone o iPad. Esborra i recàrrega cada línia de codi del teu dispositiu, deixant el firmware i software com nou.

Et recomano guardar una còpia de seguretat d'iPhone o iPad abans de posar-la en mode DFU. Quan estiguis llest, consulta la nostra guia pas a pas de restauració DFU . Si està solucionant problemes amb el teu iPad, consulta el nostre vídeo sobre com posar els iPads en mode DFU .

Opcions de Reparació d'iPhone i iPad

Probablement hagis de portar el teu iPhone o iPad a la Botiga Apple més propera si encara diu 'Face ID no està disponible'. Podria haver-hi un problema de maquinari de la càmera TrueDepth.

No es demori en programar una cita en el teu Botiga Apple local! Apple canviarà la teva iPhone o iPad defectuós per un de nou, si encara es troba dins el període de devolució. Apple també té un excel·lent programa de reparació per correu en cas que no puguis anar a una ubicació física.

Face ID: Disponible de nou!

Face ID està disponible al teu iPhone o iPad i ara pots desbloquejar el dispositiu amb només mirar-lo. La propera vegada que el teu iPhone o iPad digui 'Face ID no mostrar', sabràs com solucionar el problema. No dubtis a deixar qualsevol altra pregunta que tinguis sobre Face ID avall a la secció de comentaris!

gràcies,
David L.