'Les aplicacions de la meva iPhone no s'obren! Aquí està la solució definitiva.

Las Aplicaciones De Mi Iphone No Se AbrenProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

A l'tocar per obrir una aplicació d'iPhone, succeeix una de les dues coses: no passa res, o l'aplicació carrega la pantalla d'obertura, però es tanca immediatament. De qualsevol manera, et quedes mirant un iPhone ple d'aplicacions que no s'obren, i això no és bo. En aquest sentit, li explicaré per què les aplicacions del teu iPhone no s'obren i com solucionar el problema .Per què no s'obren les meves aplicacions d'iPhone?

Les aplicacions del teu iPhone no s'obren perquè el teu iPhone té un problema de programari. Quan una aplicació falla, generalment no provoca que falli tot l'iPhone. En canvi, acabes de nou a la pantalla d'inici i l'aplicació es finalitza en segon pla. La majoria de les vegades, això és suficient per corregir un error de programari, però no sempre.Les aplicacions tampoc existeixen en el buit. En la meva experiència, les aplicacions d'iPhone generalment no s'obren a causa d'un problema amb el sistema operatiu iPhone (iOS), no un problema amb l'aplicació en si.Com arreglar aplicacions d'iPhone que no s'obren

Et guiaré pas a pas en el procés de solució de el problema d'una aplicació que no s'obre. Començarem de manera simple i avançarem cap a les solucions més complicades, sempre que siguin necessàries. Pots fer-ho. Comencem!

la pantalla tàctil de l'iPhone x no funciona

1. Apaga i torna a encendre el teu iPhone

És simple, però apagar i tornar a encendre el teu iPhone pot resoldre problemes de programari ocults que poden impedir que els teus aplicacions s'obrin correctament. Quan apagues el teu iPhone, el sistema operatiu apaga tots els petits programes en segon pla que ajuden a que el teu iPhone funcioni. Quan el tornes a encendre, tots comencen de nou i, de vegades, això és suficient per solucionar un problema de programari que impede que s'obrin les teves aplicacions.

Per apagar el teu iPhone, mantén premut el botó d'encesa del teu iPhone fins que aparegui 'lliscar per apagar' a la pantalla. Deslia la icona per la pantalla amb el dit i espera que la teva iPhone s'apagui. És normal que el procés demori fins a 30 segons. Per tornar a encendre el teu iPhone, mantén premut el botó d'encesa fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla i després deixeu-lo anar.2. Cercar actualitzacions en l'App Store

Una de les raons principals per les quals els desenvolupadors d'aplicacions llancen actualitzacions és per corregir errors de programari que poden causar problemes com aquest. En lloc de revisar la llista per trobar l'aplicació problemàtica, crec que el teu millor opció és simplement actualitzar totes les teves aplicacions alhora.

Per actualitzar les aplicacions, obre la Tenda d'aplicacions i toca la icona del teu Compte a la cantonada superior dreta de la pantalla. Desplaça't cap avall fins a la secció Actualitzacions i toca actualitzar tot per actualitzar totes les aplicacions simultàniament.

meu green card no arriba

3. Eliminar l'aplicació i reinstal·lar

La idea que has d'eliminar l'aplicació del teu iPhone i tornar a descarregar-la des de l'App Store és el primer que la majoria dels tècnics t'indicaran que faci. És l'escola de pensament 'Desendolla'l i torna a endollar', i moltes vegades funciona.

Crec que també és un bon lloc per començar, però no vull que et facis il·lusions. Pregunta't: 'El problema és amb totes les meves aplicacions o es tracta d'un problema amb una sola aplicació?'

  • si solament una de les teves aplicacions no s'obre, hi ha una bona possibilitat que eliminar l'aplicació del teu iPhone i reinstal·lar des de l'App Store solucioni el problema.
  • si moltes de les teves aplicacions no s'obren, no et recomano que les eliminis i les reinstales, perquè probablement sigui una pèrdua de temps. En canvi, haurem d'abordar la causa subjacent, que és el sistema operatiu de l'iPhone (iOS).

4. L'aplicació és antiga? Quan va ser l'última vegada que es va actualitzar?

Hi ha més de 1,5 milions d'aplicacions en l'App Store, i no totes es mantenen actualitzades. El codi de programari que executa les aplicacions d'iPhone canvia cada vegada que Apple llança una nova versió d'iOS. En general, els canvis no són massa dràstics, però si una aplicació no s'ha actualitzat en anys, és molt probable que sigui incompatible amb la vostra versió d'iOS.

què fa servir gigabytes al mòbil

Si vas actualitzar el teu iPhone recentment a una nova versió de iOS, especialment si va ser una actualització important, com passar de iOS 13 a iOS 14 (no de 14.2 a 14.2.1, per exemple), això pot explicar per què la teva aplicació no s'obre .

Per saber quan es va actualitzar una aplicació per última vegada, obre la Tenda d'aplicacions al teu iPhone. Cerca l'aplicació i toca històric de versions per veure quan es va actualitzar la versió de l'aplicació.

durada de la bateria apple watch series 2

Una altra forma de provar això és demanar-li a un amic amb la mateixa versió d'iPhone i iOS que descarregui i obriu l'aplicació. Si l'aplicació funciona en el seu iPhone, sabem que hi ha un problema de programari amb el teu. Si l'aplicació no s'obre en el seu iPhone, hi ha un problema amb aquesta aplicació.

Desafortunadament, si una aplicació és massa antiga per executar-se en una versió més recent d'iOS, no hi ha res que puguis fer perquè funcioni. La teva millor opció és comunicar-te amb el desenvolupador de l'aplicació i preguntar si estan planejant llançar una versió actualitzada. Si estigués en la seva posició (de l'desenvolupador), agrairia que algú em avisés sobre el problema.

5. Restablir tots els ajustos

trobaràs restablir ajustos a Paràmetres> General> Restablir , I no és una cosa que recomano fer a menys que sigui absolutament necessari. Restablir tots els ajustos no esborra cap de les teves dades personals del teu iPhone, però com el teu nom indica, restableix tots els ajustos als valors per defecte de fàbrica. Si t'has pres el temps de optimitzar els ajustos per millorar la durada de la bateria , Per exemple, hauràs de tornar a fer-ho.

No crec que hi hagi una vara màgica per als problemes d'iPhone, però si hagués de triar, Restablir els ajustos és el més proper a això. Val la pena intentar-ho: he vist com Restablir els ajustos soluciona problemes estranys de programari, i no és tan complex com el següent pas en el procés, que és fer una còpia de seguretat i restaurar el teu iPhone.

6. Fes una còpia de seguretat del teu iPhone i restauralo

Si has intentat Restablir la configuració del teu iPhone, desinstalaste i reinstalaste l'aplicació, i estàs convençut que l'aplicació no és massa antiga per executar-se en la vostra versió de iOS, és hora de fer servir la maquinària pesada. Anem a fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud, o Finder, iTunes, per després restaurar el teu iPhone usant iTunes o Finder, i acabarem restaurant teves dades personals des de la teva còpia de seguretat.

Abans de fer una còpia de seguretat del teu iPhone, et recomano que desinstal·lar l'aplicació que porta el problema del teu iPhone ( si és només una aplicació la qual no s'obre). Si es tracta de més d'una aplicació, no et preocupis per desinstal·lar totes, simplement fes una còpia de seguretat i segueix el procés.

La forma ideal de fer això és fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud (si no tens espai, el meu article sobre per què mai has de pagar per l'emmagatzematge d'iCloud t'ajudarà a alliberar), fer una restauració DFU del teu iPhone usant iTunes o Finder i restaurar les dades des de la teva còpia de seguretat d'iCloud.

Fes servir iCloud per fer una còpia de seguretat del teu iPhone, si pots

Recomano fer servir iCloud per fer una còpia de seguretat i restaurar el teu iPhone quan els teus aplicacions no s'obren.

Quan fas una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes o Finder, crees una còpia de totes les aplicacions i dades. Quan restaureu des d'aquesta còpia de seguretat, tot aquest arxiu es torna a col·locar al teu iPhone, i hi ha la possibilitat que el problema torni a aparèixer.

no rebre imessages a l'iPhone

Les còpies de seguretat d'iCloud només guarden les teves dades personals 'en el núvol', no tota l'aplicació. Quan restaureu des d'una còpia de seguretat d'iCloud, el teu iPhone descàrrega teves dades personals des de iCloud i les teves aplicacions des de l'App Store, de manera que hi ha una menor possibilitat que el problema torni.

Les aplicacions s'obren novament! Tancant ...

Quan una aplicació d'iPhone no s'obre, és un problema que pot trigar 30 segons, 30 minuts o més en resoldre. Per teu bé, espero que la solució sigui simple. M'agradaria saber la vostra experiència amb aplicacions que no s'obren, i sobre com de lluny vas haver arribar per arreglar el teu iPhone.

Gràcies per llegir, i recorda tornar el favor,
David P.