El meu iPhone no diu cap servei. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Says No ServiceProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Si el vostre iPhone diu 'Sense servei', no podeu fer ni rebre trucades de telèfon, enviar missatges de text ni connectar-vos a Internet tret que utilitzeu Wi-Fi. És fàcil oblidar la integritat dels nostres iPhones en les nostres vides, fins que no funcionin. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone diu que no hi ha servei i us mostrarà exactament com solucionar el problema .Per què el meu iPhone no diu servei?

És possible que el vostre iPhone digui que no hi ha cap servei a causa d’un problema de programari, un problema de maquinari o un problema amb el vostre pla de telefonia mòbil. Malauradament, no hi ha cap solució única per a aquest problema, així que us guiaré pas a pas pels passos de resolució de problemes que he trobat més eficaços quan treballava a Apple.La pantalla de l'iPhone 7 plus no respon

Si estàs dalt d’una muntanya, tu maig desitjo tornar a la societat abans de continuar. Si no ho és, deixem que el vostre iPhone digui que no hi ha servei definitivament.1. Consulteu el vostre compte amb el vostre operador

Els operadors cancel·len els comptes dels clients per tot tipus de motius. He sentit a parlar de casos en què es desconnectaven els iPhones perquè l’operador sospitava d’activitat fraudulenta, el pagament del client es feia tard i sobre cònjuges descontents que realment no volien tenir notícies de la seva ex.

Si alguna d’aquestes raons té ressò, truqueu al vostre operador només per assegurar-vos que tot estigui bé. Si el vostre compte s'ha cancel·lat, el vostre iPhone dirà que no hi ha servei, i aquest és un dels motius més habituals i fàcils d'ignorar d'aquest problema.Si descobreix el problema Sense servei és causat pel vostre operador, consulteu el meu eina de comparació de plans de telefonia mòbil per saber com podeu estalviar centenars de dòlars a l'any canviant les coses. Si no és culpa del vostre operador (i la majoria de vegades aquest problema no ho és), és hora de fer una ullada al programari del vostre iPhone.

2. Actualitzeu la configuració de l'operador i del programari del vostre iPhone

Molt dels iPhones de la gent van dir que No hi ha servei després que Apple hagi llançat iOS 8. Tot i que el problema s’ha resolt durant molt de temps, les actualitzacions d’IOS sempre contenen una sèrie de correccions per a errors de programari menys habituals que poden causar el problema de no servei. Podeu procedir de dues maneres:

  • Si us podeu connectar a Wi-Fi , podeu comprovar si hi ha disponible una actualització de programari per al vostre iPhone anant a Configuració -> General -> Actualització de programari .
  • Si no hi ha cap actualització d'iOS disponible, aneu a Configuració -> General -> Quant a per comprovar si hi ha un actualització de la configuració de l'operador . No hi ha cap botó per comprovar aquestes actualitzacions; només cal que romangueu a la pàgina Informació durant uns 10 segons aproximadament i, si no apareix res, la configuració de l’operador de telefonia mòbil està actualitzada.
  • Si no teniu accés a Wi-Fi , connecteu l'iPhone a l'ordinador i utilitzeu iTunes o Finder (només en Macs que executin Catalina 10.15 o versions posteriors) per comprovar si hi ha disponible una actualització de programari per al vostre iPhone. Automàticament us preguntareu si voleu actualitzar el vostre iPhone si n'hi ha un de disponible. iTunes i Finder també comproven si hi ha actualitzacions de la configuració de l’operador de manera automàtica, de manera que, si ho demana, és recomanable actualitzar-ho també.

actualitza l

Si l’iPhone diu que no hi ha servei després d’haver actualitzat el programari o si el programari ja està actualitzat, és hora de capbussar-vos i de solucionar problemes.

iphone 6 plus caiguda de wifi

3. Restableix la configuració de xarxa

Restablir la configuració de xarxa de l’iPhone als valors predeterminats de fàbrica pot solucionar tot tipus de problemes relacionats amb el mòbil i la Wi-Fi al vostre iPhone. Això 'oblida' totes les vostres xarxes Wi-Fi, de manera que haureu de tornar a connectar-hi i tornar a introduir les vostres contrasenyes de Wi-Fi. El problema Sense servei pot desaparèixer després de reiniciar l'iPhone.

Per restablir la configuració de xarxa, obriu Configuració -> General -> Restableix -> Restableix configuració de xarxa . Introduïu la contrasenya de l'iPhone i, a continuació, puntegeu en Restableix la configuració de xarxa quan aparegui la finestra emergent de confirmació a la part inferior de la pantalla de l'iPhone.

4. Comproveu la configuració cel·lular del vostre iPhone

Hi ha diversos paràmetres de configuració de dades mòbils a l'iPhone i, si alguna cosa no està configurada correctament, és possible que l'iPhone digui que no hi ha cap servei. La configuració es pot canviar accidentalment i, de vegades, el problema es pot solucionar simplement desactivant i tornant a activar una configuració.

El problema amb el diagnòstic de configuracions mòbils a l’iPhone és que el que veieu a Configuració -> Mòbil varia d'un operador a un altre. Si no veieu cap paràmetre que menciono en aquesta secció, passeu al següent suggeriment: no us faltarà res. Aquests són els meus suggeriments:

  • Anar a Configuració -> Mòbil , i assegureu-vos Dades del mòbil està activat. Si és així, proveu d’apagar-lo i tornar-lo a encendre.
  • Aneu a Mòbil Opcions de dades -> Itinerància i assegureu-vos Roaming de veu està activat. Voice Roaming hauria d’estar activat per a la majoria de persones als Estats Units . Els transportistes no cobren la itinerància mòbil com abans. Si us interessa, un dels nostres escriptors va escriure un article que explica com fer-ho la itinerància de veu i dades funciona al vostre iPhone . Una advertència : És una bona idea desactivar Roaming de veu quan viatgeu a nivell internacional per evitar un massiva factura del telèfon quan arribeu a casa.
  • Anar a Configuració -> Operadors i desactiveu la selecció automàtica del transportista. És possible que el vostre iPhone deixi de dir cap servei si trieu manualment a quina xarxa mòbil voleu connectar-vos. Molts lectors no ho farà vegeu aquesta opció als seus iPhone i això és perfectament normal. Només s'aplica a determinats operadors de telefonia mòbil.

comproveu la configuració del mòbil de l

5. Traieu la targeta SIM

La targeta SIM del vostre iPhone enllaça el vostre iPhone amb la xarxa mòbil del vostre operador. És com el vostre operador distingeix el vostre iPhone de tots els altres. De vegades, l’iPhone deixarà de dir que no hi ha servei, simplement traient la targeta SIM de l’iPhone i la torneu a col·locar.

Si no esteu segur de com eliminar la targeta SIM, llegiu els passos 1-3 del meu article per què els iPhones de vegades diuen 'Sense SIM'? Per treure la targeta SIM, podeu recollir un fitxer

6. Comproveu si hi ha danys causats per l'aigua

És fàcil entendre per què un iPhone pot dir 'Sense servei' si es destrueix, però els danys causats per l’aigua poden ser invisibles i insidiosos. Si el vostre iPhone va començar a dir 'Sense servei' després de mullar-se, hi ha moltes probabilitats que els danys causats per l'aigua causin el problema.

micròfon trencat a l'iPhone 6

Apple no repara els iPhones danyats per l’aigua, sinó que els substitueixen. Si teniu AppleCare +, el cost de substituir un iPhone danyat és insignificant en comparació amb el que costa si no ho feu. Si busqueu una alternativa menys costosa, consulteu el Opcions de reparació secció següent.

7. Feu una còpia de seguretat i restaureu l'iPhone, però primer llegiu l'avís.

La corrupció del programari pot provocar tot buit excessiu de la bateria a Els iPhone s’escalfen massa a problemes com aquest. Assegureu-vos que fes una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes o bé iCloud si decidiu continuar, perquè la restauració de l’iPhone s’esborra tot sobre ell.

An Extremadament Advertiment important

És restaurar l’iPhone quan no es pugui connectar a una xarxa mòbil molt perillós , per aquest motiu: un iPhone per activar-lo abans que es pugui utilitzar després d'una restauració. Si restaureu l'iPhone i encara no hi ha cap servei, serà totalment inutilitzable. No ho podreu fer res: no restaurar el vostre iPhone, no utilitzar res de les vostres aplicacions.

Si teniu disponible un telèfon de còpia de seguretat i esteu disposat a assumir el risc, restaureu el vostre iPhone llauna resoldre aquest problema, però no hi ha garanties. No us recomano que proveu de restaurar l'iPhone tret que tingueu una Apple Store a prop.

8. Poseu-vos en contacte amb el vostre operador o repareu el vostre iPhone

De vegades, els operadors tenen codis d'activació especials que poden resoldre el problema quan el vostre iPhone diu que no hi ha servei. Aquests codis canvien massa sovint i hi ha massa operadors per incloure codis específics aquí, però és probable que el vostre operador us pugui ajudar per telèfon. Si això no funciona, el vostre operador us enviarà a una botiga d'Apple perquè un tècnic diagnostiqui l'iPhone.

Opcions de reparació

Si decidiu anar a una botiga d’Apple, és una bona idea trucar amb antelació o connectar-vos a Internet per concertar una cita al Genius Bar abans d’arribar. Si no ho feu, podríeu acabar parant una estona (o comprant un Mac nou).

Si voleu estalviar diners, Pols us reunirem en un lloc que trieu, arreglarem el telèfon avui i us garantirem el treball per a la vida.

Consells i solucions alternatives

Un dels efectes secundaris més grans quan el vostre iPhone diu que no hi ha servei és que la bateria comença a morir molt ràpidament. Si això us passa (o si voleu millorar la durada de la bateria en general), el meu article sobre com estalviar vida de la bateria de l'iPhone pot fer un món de diferència.

Si no és la primera vegada que teniu el problema de No Service i esteu fart, consulteu UpPhone's mapes de cobertura de l’operador o utilitza el meu eina de comparació de plans de telefonia mòbil per saber quants diners pot estalviar la seva família canviant a un altre operador.

Cap servei? No més.

Fa 20 anys, una queixa sobre la nostra incapacitat per fer trucades telefòniques des d’on siguem es podria considerar un 'problema de luxe', però les coses han canviat i la nostra capacitat de mantenir-nos connectats és de vital importància per a la nostra vida quotidiana. En aquest article, heu après per què el vostre iPhone diu que no hi ha servei i exactament com solucionar-lo. M’interessa saber quina solució us ha solucionat el problema de cap servei a la secció de comentaris de més avall.