Què és el 'sistema' en l'emmagatzematge de Mac? Aquí està la veritat i com eliminar!

Qu Es El Sistema En El Almacenamiento De Mac

T'estàs quedant sense espai d'emmagatzematge i no saps què fer. Has notat que sistema ocupa molt espai d'emmagatzematge i no estàs segur de per què. En aquest sentit, li explicaré què és 'Sistema' en l'emmagatzematge de Mac i et mostraré com eliminar .

Sistema en Emmagatzematge Mac: Explicat

El 'Sistema' en l'emmagatzematge de Mac consisteix principalment en còpies de seguretat i arxius en memòria cau. Està dissenyat per emmagatzemar arxius temporals del teu Mac. L'espai d'emmagatzematge del teu Mac comença a omplir-se ràpidament quan guarda un munt d'arxius temporals.Les Mac eliminen automàticament alguns arxius temporals. No obstant això, altres arxius inútils no sempre s'eliminen, el que ocupa una gran part de sistema en l'emmagatzematge de Mac.Com Eliminar l'Espai Ocupat pel Sistema de l'emmagatzematge de Mac

Primer, fes clic a la icona d'Apple a la cantonada superior esquerra de la pantalla. Després, fes clic a Sobre aquest Mac -> Emmagatzematge . Aquí trobaràs exactament el que està ocupant espai en el teu Mac. Com pots veure, el sistema actualment ocupa 10,84 GB d'emmagatzematge.Pots trobar algunes formes senzilles d'estalviar espai d'emmagatzematge en Mac si fas clic a gestionar . Fes clic al botó a la dreta de la recomanació i prova si aquestes recomanacions t'ajuden a reduir l'emmagatzematge ocupat pel sistema en Mac. Pots aplicar un parell d'aquestes recomanacions amb només fer un clic!

el nou iphone no es connectarà a iTunesUna altra forma d'alliberar espai en l'emmagatzematge ocupat pel sistema de Mac és reconstruir la indexació de Spotlight al teu Mac. Si tens alguns problemes amb la recerca de Spotlight, això t'ajudarà a solucionar el problema.

Fes clic a la icona d'Apple a la cantonada superior esquerra de la pantalla. Després, fes clic a Preferències de sistema -> Spotlight . Finalment, fes clic a la pestanya Privadesa.

Toca el botó més (+) a la cantonada inferior esquerra de la finestra per afegir els tipus d'arxius que vols tornar a indexar. Et recomano triar tots els tipus de fitxers si és la primera vegada que tornes a indexar Spotlight. Fes clic a triar a la cantonada inferior dreta de la finestra una vegada que hagis seleccionat els arxius que vols tornar a indexar.

bateria iphone 6s de color groc

Fes clic a la X a la cantonada superior esquerra per sortir de Preferències de sistema. La reconstrucció de la indexació de Spotlight començarà una vegada que tancaments les Preferències de Sistema. consulta el article de suport d'Apple si necessites més ajuda per a reindexar Spotlight al teu Mac.

El sistema segueix ocupant una gran quantitat d'emmagatzematge de Mac?

Quan aquest no funciona, és una bona idea esbrinar exactament què s'inclou en la categoria de Sistema en el teu Mac. Executar Disk Inventory X pot fer exactament això! Aquesta utilitat es pot descarregar gratis i et donarà un desglossament molt detallat del que està ocupant espai d'emmagatzematge al teu Mac.

el meu iPad no es mantindrà connectat al wifi

Després de descarregar la utilitat, obre Cercador i fes clic a Descàrregues . Fes doble clic a Inventari de disc X 1.3 .

Fes clic a la icona Disk Inventory X per obrir la utilitat. És possible que el teu Mac t'impedeixi obrir aquesta utilitat perquè el desenvolupador no pot ser verificat. Si veus aquesta finestra emergent al teu Mac, fes clic al icona de el signe d'interrogació .

A continuació, fes clic a Obrir el panell General per a mi.

Finalment, fes clic a Obrir de totes maneres per donar-li permís al teu Mac per executar Disk Inventory X.

Ara que li has donat permís al teu Mac, obre Disk Inventory X. Fes clic a sistema per veure exactament què està ocupant l'emmagatzematge de sistema en el teu Mac.

Un cop hagis identificat alguns arxius que es poden eliminar, obre Cercador i busca el nom dels arxius que vols suprimir. ¡Arrossega els fitxers a la paperera per eliminar-los!

Netflix no es carregarà a l'iPad

Menys Sistemes, Mas Espai

Esperem que aquest article t'hagi ajudat a solucionar el problema d'emmagatzematge al teu Mac. Vas trobar una solució diferent a aquest problema? Deixa'ns un comentari a sota!