La pantalla del meu iPhone està fent problemes. Aquí teniu la solució.

My Iphone Screen Is GlitchingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla de l'iPhone té problemes i no saps per què. Pot parpellejar, congelar-se, retardar-se en tocar-lo o alguna cosa que sigui molt frustrant. En aquest article, Us explicaré com solucionar un problema de pantalla de l'iPhone !l'iPhone 6 s'ha quedat en mode d'auriculars per danys causats per l'aigua

Restableix el teu iPhone

En restablir durament l’iPhone, l’obligareu a apagar i tornar a engegar-se bruscament. De vegades, el programari bloquejat pot causar problemes de pantalla, de manera que reiniciar l'iPhone pot solucionar el problema.Seguiu els passos següents per restablir completament l'iPhone:iPhone 8 i versions posteriors

Primer, premeu i deixeu anar el fitxer botó per augmentar el volum . A continuació, premeu i deixeu anar el fitxer botó de baixar el volum . Finalment, manteniu premut el botó lateral a la part dreta de l'iPhone fins que la pantalla s'apagui i aparegui el logotip d'Apple.

Per a iPhone 7 i 7 Plus

Mantingueu premuda la tecla simultàniament botó de baixar el volum i la botó d'encendre fins que la pantalla s’enfosqueixi i aparegui el logotip d’Apple.

iPhone SE, iPhone 6 i versions anteriors

Mantén premut el botó botó d'encendre i la Botó d'inici alhora fins que la pantalla s'apaga i apareix el logotip d'Apple.Desactiveu la brillantor automàtica

Hem sabut de persones que van dir que van tenir èxit en solucionar els problemes de pantalla de l’iPhone en desactivar la brillantor automàtica. A continuació s’explica com desactivar la brillantor automàtica al vostre iPhone:

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Accessibilitat .
  3. Aixeta Pantalla i mida del text .
  4. Apagueu l'interruptor situat al costat de Brillantor automàtica .

Traieu la funda i netegeu la pantalla

Les pantalles de l'iPhone són molt sensibles. És possible que la vostra funda per a l'iPhone o alguna cosa que aparegui a la pantalla estigui activant la pantalla tàctil i fent-la fallar. Traieu l'iPhone de la seva funda i netegeu-lo amb un drap de microfibra per eliminar les restes que puguin aparèixer a la pantalla.

Una aplicació causa el problema?

Sabeu si el vostre iPhone només funciona quan obriu una aplicació específica? Si és així, hi ha una bona probabilitat que l'aplicació estigui provocant l'error.

Hi ha un parell de coses que podeu fer per intentar solucionar el problema i us indicarem els dos passos següents.

Tanqueu l'aplicació Problem

Si creieu que una aplicació no funciona, el primer que heu de fer és tancar-la i veure si el problema persisteix.

Si teniu un iPhone 8 o anterior, feu doble clic al botó Inici mentre el vostre iPhone estigui desbloquejat. Això activarà el commutador d'aplicacions, que us mostrarà totes les aplicacions obertes actualment al vostre iPhone. Localitzeu l'aplicació que vulgueu tancar i feu-la lliscar cap amunt i fora de la part superior de la pantalla.

Per als iPhones més nous que l'iPhone 8, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla i manteniu el dit al centre de la pantalla fins que s'obri el commutador d'aplicacions. A continuació, llisqueu cap amunt a l'aplicació fins que desaparegui.

Suprimiu l'aplicació Problem

Si l'aplicació continua provocant problemes, voldreu suprimir-la i trobar una alternativa.

Per suprimir una aplicació per a iPhone, manteniu premuda una mica fins que comenci a moure's. A continuació, toqueu la X a l'extrem superior esquerre de la icona de l'aplicació. Apareixerà una notificació que us demanarà si voleu suprimir l'aplicació. Aixeta Suprimeix per confirmar que voleu esborrar l'aplicació del vostre iPhone.

Si realment no voleu perdre aquesta aplicació, podeu provar de reinstal·lar-la per veure si en suprimir l’aplicació s’ha solucionat el problema. Per tornar a instal·lar l'aplicació, obriu l'App Store i cerqueu l'aplicació. Toqueu el botó de baixada situat a la dreta de l'aplicació per tornar-la a instal·lar.

Si l'aplicació continua fallant, malauradament haurà de conformar-se amb una alternativa.

Restauració de DFU

Una restauració DFU és la restauració més profunda de l'iPhone. Abans de posar el vostre iPhone en mode DFU, us recomanem que el feu desant una còpia de seguretat perquè una restauració de DFU esborra i recarrega tot el codi del vostre iPhone. Apostem que no voleu perdre tota aquesta informació.

Després de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone, seguiu la nostra guia sobre com fer-ho DFU restaura l'iPhone o mirar

Aconsegueix un nou iPhone

De vegades, el millor que podeu fer quan el vostre telèfon actual està fallant és aconseguir un telèfon nou. Si es trenquen diversos components interns del vostre iPhone, la reparació pot ser molt costosa.

En lloc de pagar molt per solucionar el vell telèfon trencat, per què no utilitzar aquests diners i invertir-ne un de nou? Consulteu l'eina de comparació de telèfons mòbils UpPhone per troba el telèfon perfecte per a vosaltres!

De glitched a fix!

Heu solucionat el problema amb l'iPhone i ja no està enganxant. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família i amics com solucionar els problemes de la pantalla de l'iPhone. Si teniu cap pregunta addicional, deixeu-les als comentaris següents.